Idag stod bakning på schemat. Jag bestämde mig för att göra mini mini tårtor. Väldigt enkla men ändå så krävs det tid. Om man är lite långsam som jag såklart. Men ärligt talat så blev jag nöjd och dom blev jättegoda.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag har varit en toppen dag med dom bästa.
Vi hade bokat relaxen på hotellet för att fira en av våra vänner. Det var jätteskönt att bara sitta o bada, prata strunt och basta. Efter det så gick vi hem och laga mat ( tacos såklart) jättegott som ni säkert förstår. Sen var det mys med film som stod på listan. Tillsist så blev det Walking on sunshine, vi sjöng allt vad vi orkade. Så när filmen var klar, så hade grannarna satt på högsta volymen på sin TV. Nu ligger vi bara o slappar o funderar på om man ska hitta på något eller om man ska sova💤

Likes

Comments

Idag har varit en riktig slö dag, vi slutade innan 12 så jag skyndade hem för att överraska mamma med mat. Eftersom hon ska iväg och åka skidor, inför Vasaloppet. När hon åkte så skjutsade hon mig till skolan, igen. Jag skulle nämligen snacka gymnasieval med våran studievägledare. Tillsist så valde jag samhäll även fast jag inte alls är säker, har varit inne på både natur och teknik, men just nu känns samhäll som de säkraste valet. Men nu är pappret i allafall inskickat och de känns himla skönt. På vägen hem så föll snön, precis när man började få vårkänslor. Känns tråkigt även om jag älskar vintern.
Nu sitter jag i badkaret och skriver de här såklart, efter att jag har ätit pizza ( bara typ den godaste i världen).

Likes

Comments

Hej allihopa!
Idag har det inte hänt så mycket. Skolan var tråkigare än vanligt och prestationsångesten var på topp. Dagen började med sovmorgon till 10 och vi slutade sen kl 14. Vi hade bara Engelska, fysik och SO. Fysiken och SO var värst, även om jag skrattar och har roligt, så finns de alltid något som stör i bakhuvudet. Och Om de är något som sätter press på mig så är det när vi ska skriva långa texter efter en mall, eller redovisningar. Självklart så handlade båda lektionerna om just dom sakerna. Men nog om problem. När jag kom hem så var mormor och morfar på besök, dom hade semlor med sig😋 Sen hjälpte mormor mig med att ställa upp stativet, kameran och allt de andra. Vi försökte nämligen ta kort på vattendroppar (inte de lättaste). Tålamod krävs, men jag kan väl säga att de gick rätt så bra ändå. Efter en stund var mormor och morfar tvungna att åka hem, då var det bara att sätta sig vid datorn och titta igenom alla bilder. Här är några som blev bra.

Sedan dess har jag tittat på Hart of dixie. Här näst tror jag att glassen väntar på mig i frysen🍦😋

Likes

Comments

Hej allihopa, nu ligger jag här i sängen och försöker fixa till bloggen så gott som jag kan. Det blir ju kanske inte riktigt som jag tänkte, men de löser sig. Någonting måste jag ju gjort rätt eftersom jag har kommit såhär långt. Nu får vi bara hoppas att det blir bättre och bättre. De får bli ett kort inlägg idag, för nu måste jag verkligen försöka sova.
Godnatt

Likes

Comments