​nu är det kväll igen, och onsdag igen. Idag har det varit en kort dag för mig, gick bara i skolan från 9-11 då vi hade kompledigt, och planerna var först att åka o gymma efter skolan, men såklart har duktiga jag slarvat bort mitt gymkort. Men då åkte jag hem istället och fixade mat, sen så skulle jag egentligen plugga men somnade och vaknade upp lite smått stressad då jag skulle hinna träna, plugga och gå på utvecklingssamtal innan klockan 6, men allt flöt på som det skulle. Nu ikväll har vi iallafall haft släkten här och firat min storasyster Ida, mysigt. Nu under den sista delen av kvällen har jag bara skrivit klart lite på en inlämning som ska in inatt, men blev klar med den och faktiskt nöjd. Veckan som kommer blir det mycket skriva på datorn då vi har 4 inlämningar, när det inte är prov ska det såklart vara någonting annat, så min helg kommer väl förmodligen bestå av rätt så mycket plugg:/

Nu ska jag ta en dusch och lägga mig för kvällen, vet dock inte om jag kommer kunna somna tidigt då jag drack några koppar kaffe förut, men är faktiskt rätt så trött ändå. Godnatt

Likes

Comments

Hur många gånger i veckan tränar du själv (hemma) och vad? ​Har blivit lite så nu att jag inte tränar så ofta hemma då jag tränar med handbollen väldigt ofta eller så har jag plugg att göra, men när jag får tid så går jag alltid ut & springer då jag verkligen gillar det, och det kan variera hur långt jag springer varje gång pga vad jag känner för eller hur jag lagt upp min träning om jag ska göra intervaller också osv. Har också lite appar då jag ibland kan köra lite fys övningar med dom. Händer att jag gymmar ibland också.

Kan du visa ditt rum i ett inlägg? ​Kan jag absolut göra, har funderat på att göra om lite så kan visa det då:)

Vilka är dina favorit YouTubes? ​Det är nog Therese Lindgren, Linn Ahlborg, Andrea Hedenstedt och Vlad och Daniel

Gör gärna en outfit of the week skulle vart kul och se​ ​Kan jag försöka fixa någon gång!

I vilken klass gick du i när du började sminka d igen och vad använde för något då? Jag började nog sminka mig när jag gick i 7an, var 13 år då tror jag? Började först med mascara, sen så blev de mer och mer då jag lärde mig mer om smink när jag blev äldre. 

Kan du göra ett inlägg om vilka produkter du använder vardagligen till skolan och så?​ Kan hända så småningom

Likes

Comments

nu är det kväll och snart börjar en ännu ny vecka. I lördags så var jag ute med vänner under kvällen, och sen så sov Keely, Carro och Emelie över hos mig. Idag har jag haft match i Lysekil och det har i stort sett tagit hela dan då det tar rätt så lång tid till Lysekil och sen hem, som tur va sov jag på hemresan så den gick väldigt snabbt. Har bara segat mig under kvällen så nu ska jag försöka skriva lite på inlämningar som ska in denna veckan.

Imorgon har vi ingen vanlig skoldag då vi har en elevensval dag, denna gången har vi fått ensemble, vet faktiskt inte vad det är förutom att det har någonting med musik att göra, så det ska väl bli roligare än att ha massa lektioner en hel dag. Hoppas denna veckan går fort då jag bara vill ha helg igen, så skön att få sova ut, det är verkligen behövligt. Och nu är det bara 2 veckor kvar till höstlovet också, tiden rinner verkligen bara iväg, snart kommer väl snön också?;)

godnatt

​en bild från Spanien, det är otroligt saknat

Likes

Comments

bakade scones häromdan, och dom blev faktiskt rätt så goda. Är inte världens bästa på att baka, men detta var rätt så enkelt. Receptet använde jag från internet, sök bara på "scones recept" på google så kommer massa bra recept upp

Likes

Comments

​hej på er, idag är det äntligen fredag. Idag efter skolan så åkte jag till gymmet och körde ett benpass, var riktigt jobbigt men skönt. Så nu är jag rätt så trött i bena och väldigt allmänt trött, hade kunnat somna när som helst. Men vid 8 ska jag åka till hallen för att sitta i insläppet till 11, hur kul är det på en fredagskväll:/ Skönt att jag har ett pass idag iallafall så att inte hela min lördag försvinner imorgon. Ska verkligen försöka sova ut ordentligt då jag har svårt för det, vaknar alltid så tidigt och är jätte pigg, och det är bara på helger?

Nu ska jag ner & äta grillad kyckling med vitlöksbröd, väldigt gott enligt mig

​såhär såg jag ut idag, så mysig outfit

Likes

Comments

​nu har vi kommit till onsdag, endast 2 dagar av denna skolvecka är kvar, har än så länge varit en rätt så lugn vecka för mig, har inte haft några prov alls och det är ovanligt just nu. Har tränat och gått i skolan, dagarna är inte så mycket mer roligare än så. Det är nu man saknar sommarn som mest, sån frihet man hade då, nu måste jag planera allt efter skolan och träning, man hinner inte med allt man vill göra. Det är iallafall endast 3 veckor kvar till höstlovet nu och längtar jätte mycket dit då jag har saker planerade, men tiden går ju fruktansvärt snabbt. Dagarna går alldeles för fort, hinner knappt med dom själv. 


Nu ska jag plugga lite och sen försöka sova tidigt då jag verkligen behöver sömn, så godnatt

Likes

Comments

Title