Torsdag - Sista "riktiga" skoldagen för mig på skolan, lite sad men ändå naajs:-)

Fredag - Då ska jag på student, sen på kvällen ska jag kanske ut med friendoz, får se hur det blir!

Lördag - då blir det fix inför balen, fransförlängning!

Söndag - ska även fixa mig då inför balen & få en spraytan, skönt att bli brun och fräsh!!

Måndag - klassens dag, sen på kvällen är det dags för bal! Hoppas hoppas att vädret hinner ändra sig på det står regn nu:/

Tisdag - Fotbollsturnering med skolan

Onsdag - Skolavslutning! Kvällen blir det förmodligen något slags firande av att vi slutat 9an och lovet börjat!

Jag för 1 årsen! Känner knappt igen mig själv med blont hår, haha.

p&k

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej snyggingar! Min dag har spenderats på stan med Sofia. Vi gick runt genom olika parker runt om i stan och tog även en fika på condeco. Jag var varm, hade inte alls räknat på att det skulle bli så varmt som det var idag, om man jämför med vädret de tidigare dagarna, men gud så varmt det var, blev jobbigt att gå runt med jacka! Fick inte med mig någonting hem idag, även om det hade behövts, men blev mer prat och promenad än att kolla i affärer.

Sjukaste att jag går ut grundskolan om 1 vecka, så skönt och roligt tycker jag! Självklart kommer man sakna ens klasskamrater som man har gått med i ca 10 år (vissa 15), och ens vänner som man träffat varje dag i en lång tid, men tror dock inte att jag kommer tappa någon kontakt med mina närmsta, har såna fina vänner och tror att vi alltid kommer hålla ihop. Men ska bli skönt att börja med en ny miljö och andra slags människor!

p&k

Likes

Comments

Dagens klädval för moi! Hoppas ni alla får en bra fredag!
p&k

Likes

Comments

dagens klädval

Hej på er! Dagarna går så himla snabbt nu, speciellt när vi har så lite att göra i skolan. Sammanlagt så har vi kollat på film i ca 4 timmar i skolan idag! Tycker att dessa sista veckorna är onödiga då man verkligen inte gör någonting i skolan, jag har nästan redan tagit sommarlov, det mesta jag gör nu för tiden är typ att sova, hehe.

Efter skolan åkte jag till stan med mamma & mina systrar. Fick med mig ett par skor hem och lite smycken. Vi åt på Jensens och jag tog en bacon/cheesburgare, mums! Har precis kommit hem och planerna nu är att få göra klart min sista uppgift i grundskolan, någonsin, så ska då försöka göra den så bra som möjligt. Om jag orkar och magen har lagt sig lite efter all mat, så ska jag försöka gå ut på en löprunda som hade varit ett bra avslut på dagen.

p&k

Likes

Comments

Har tidigare nämn att jag älskar att lyssna på podcaster, och har även gjort ett inlägg tidigare om mina favoriter, men nu har det börjat komma lite nya som jag börjat lyssna på så tänkte nämna några av dom med.

- Wahlgren & Wistam

- Pillowtalk med Peg & Penny

- Tom och Petter

- Kickstart

- Noel & Ludwig

p&k

Likes

Comments

Title