hej på er, har precis kommit hem från skolan och fixat lite mellis till mig själv. Planerna var egentligen att jag skulle åka till gymmet efter skolan, men ingen av mina kompisar skulle med och träna, och tycker det är så himla tråkigt att stå själv på gymmet, så bestämde mig för att åka hem. Men har inte så mycket att göra så funderar på att gå ut och gå då det är så himla fint väder idag! Det enda är att jag inte har någon koll alls på området här då jag är nyinflyttad, och vill inte gå runt och kolla i mobilen hela tiden vart jag än ska, så får se hur jag gör. Ska iallafall göra lite fysövningar här hemma, så lite träning blir det iallafall.

p&k

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag har jag bara tagit det lugnt, inget ovanligt från vad jag brukar göra på söndagar? Men tycker verkligen det är så skönt, även om jag älskar att ha planer och hitta på massa kul så är det så skönt att slippa känna sig stressad för någonting. Har inte gjort så mycket mer än att kollat lite på youtube och fixat naglarna (som blev otroligt fula, inte min talang) och gått runt i min favoritmorgonrock. Åh, skola imon också:/ är inte redo för skolan än känner jag, hade suttit bra med en veckas lov till, men jag får göra det bästa av situationen.

Nu har jag precis duschat och ska börja packa för snart så åker vi till pappa.

puss

Likes

Comments

Nu har denna veckan också gått, och är verkligen jättenöjd. Har haft en bra vecka i Åre med mycket skidåkning och bra människor. Nu är vi på tåget hem iallafall, det tog 6 timmar för oss att åka från Åre till Stockholm, och på centralen åt vi sushi. Nu sitter vi på tåget mot Göteborg som ska ta 4 timmar, så hoppas att det går snabbt då jag är trött på tåg nu, vill bara hem och sätta mig framför Melodifestivalen, och vi hinner precis hem till det. Ska försöka klara dessa sista timmarna med podcast i öronen nu, och sömn.

puss

Likes

Comments

Likes

Comments

Har haft 2,5 underbara dagar i Åre. Älskar verkligen att åka skidor och man märker hur mycket man har saknat detta. Dagen idag har varit mysig då solen har skinit i backarna, vi är inne i stugan just nu och har ätit lite pannkakor, men nu ska vi snart dra oss ut igen för några fler timmar i backen. Senare ikväll ska vi också på after ski.

puss

Likes

Comments

Äntligen! Efter att ha åkt tåg från klockan 6 på morgonen till klockan 6 på kvällen så är vi framme i Åre. Självklart skulle tåget vara försenat 1 timme, men det gick faktiskt förvånansvärt snabbt att åka ändå. Vi har inte gjort så mycket mer än att handlat, ätit pizza och kollat på melodifestevalen. Imorgon ska vi äntligen åka skidor, har aldrig åkt här innan, så det ska bli kul att kolla hur det är här.

nu ska jag nog ta en dusch sen försöka sova, puss

Likes

Comments

Hittade lite frågor så tänkte snabbt svara på dem

1. Favorit film? En gång i Phuket & lol

2. Vad var det senaste du åt? Hamburgare

3. Hur är vädret just nu? Det snöar! Oklart hur jag tycker om det haha

4. Vem var den senaste personen du pratade i telefon med? Mamma tror jag

5. Favorit TV-program? Kollar inte så mycket på tv, men typ the kardashians

6. Har du några syskon? Yes, har två systrar!

7. Längd? var längesen jag mätte mig, men kanske 157/8?

8. Ögonfärg & hårfärg? mina ögon är ljusblåa, hårfärgen är lite mellan brun och blond

9. Favorit högtid? Julafton självklart

10. Favorit månad? December, juli och juni

11. Har du gråtit någon gång utan någon anledning? Oftast när jag gråter så vet jag faktiskt inte varför jag gråter

12. Har du några tatueringar? Nej det får jag inte än, men har planer på att göra flera i framtiden

puss

Likes

Comments

Title