ZARA 399kr

ZARA 399kr

detta är två av mina senaste inköp och båda blusarna är från zara som just nu är favoritaffären, sjukt snygga kläder det finns där, hittar alltid något att få med mig hem!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

nu är helgen äntligen här! Har ändå varit en ganska lugn vecka, men har nog de jobbigaste framför mig. Nu ska jag iallafall njuta av att det är helg och den stunden jag kan få vila lite. Efter skolan idag så åkte jag in till stan med Felicia. Där åt vi på stammis stället thai ABC (thaien inne på arkaden i Göteborg, vet inte original namnet) som jag kan rekommendera då det både är supergott och billigt. Fick iallafall med mig en ny behövlig rengöring hem och en fin blus!

Känner mig redan galet trött nu så blir kommer förmodligen inte att gå ut ikväll, men har roliga planer inför helgen så det ska nog bli bra.

p&k

Likes

Comments

igår kväll hade jag, mamma & mina systrar en liten tjejkväll. Mamma hade gjort ordning en smarrig ostbricka och så kollade vi på film, så mysigt!!

Likes

Comments

hur bra är inte denna remixen Justin gjort på låten despacito?? Har lyssnat sönder den dom 2 senaste dagarna och den är verkligen såå bra. Lyssnade dock inte alls på originalet då jag inte tyckte den var något speciellt, men så fort Justin sjunger något (då jag avgudar hans röst, hehe) så blir det bra!!

Likes

Comments

och nu har även detta lov gått, men nästa lov är ju faktiskt sommarlov, och dit hoppas jag att det går hur snabbt som helst! Har iallafall haft ett väldigt bra lov, har varit en blandning mellan vänner och släkten, strosa runt i stan eller bara tagit de lugnt. Har även fått in några träningspass under veckan. Har varit på Tjörn halva tiden av lovet och det har faktiskt varit väldigt skönt att bara få ta det lugnt och komma bort från allt ett tag. Längtar till sommaren då man kan bada, och den traditionella glassen i Skärhamn, älskar det stället.

Imorgon börjar rutinerna igen och dags för skolan. Är faktiskt inte alls redo för börja igen, är ju också medveten om all stress som jag kommer få under dessa veckorna, men ska försöka förbereda mig i tid.


avslutet på detta lov fick bli tacos, mums!

p&k

Likes

Comments

Title