(super dåliga bilder tyvärr:/)

Torsdagskvällen spenderades hemma hos mig med vänner. Vi grillade hamburgare och åt glass med frukt som var super gott. Blev en väldigt mysig och lyckad kväll!

p&k

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Äntligen har vi lite ledighet, vi är lediga från imorgon tills på söndag så ska bli super skönt, plus så ska det bli strålande sol, så dagarna blir nog jobba på brännan och kanske någon vistelse i stan och kvällarna umgås med vänner. Ikväll så bestämde jag och några kompisar oss för att ha en liten myskväll, så vi köpte med oss lite gott och satte oss vid sjön och lyssnade på lite svensk sommar musik, hade tänkt bada men det blev tyvärr inte av. Eftersom jag är en sån otroligt trött människa (hehe) så blev det en tidig hemgång, så nu ligger jag i sängen färdig för att sova, ska nog kolla på ett avsnitt av prison break som är min nya favorit serie.

p&k

Likes

Comments

Efter en lugn vecka så sitter jag just nu med en kopp te och pluggar på mitt allra sista prov. Har hemkunskapsprov om samhällsekonomi och har kunnat en del sen innan så förhoppningsvis går det bra. Veckan ser ut som endast 2 "riktiga" skoldagar då vi på tisdag har elevensval dag och tors-fre är vi lediga. Kollat väderprognosen och solen ska vara framme hela veckan :D

Nu ska jag försöka komma tillbaka in i pluggandet och få in det allra sista, p&k!

Likes

Comments

Gårkvällen spenderades hemma hos Amanda med några tjejkompisar. Vi grillade kött, åt efterrätt och pratade om allt mellan himmel och jord, en mysig sommarkväll, om man nu redan kan säga det? Med tanke på det bra vädret under dagen tycker jag faktiskt det då det har varit en riktig sommardag, under några timmar iallafall.

Min kväll spenderas i min säng då jag är väldigt trött och inte någon lust alls att gå ut, men kan inte klaga på det heller på det är väldigt skönt.

p&k

Likes

Comments

Title