Hoppade igenom Bella lite idag och det gick bra. Hon stannade en gång på ett tittigt hinder Och såklart så trillar jag av så nu är jag skyldig Amira en tårta. Nu ikväll var jag på busfabriken med Amira,Amina,Michelle,daniella och Tilda. Helt klart bästa kvällen på länge.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Yeeey jag och mamma har bestämt oss för att jag ska tävla på söndag. Vi snackade med alla i stallet och de tyckte likadant. Så på söndag är det debut i LD. Man kan väll bara hoppas på att det går bra. Så sjukt taggad 💪🏼.

Likes

Comments

Heeej👋💖
Träningen idag var kaos och bella vägrade hoppa tar hinder som hon hoppat innan och var inte sig själv. Så jag och min tränare pratade ihop oss och sa att jag ska stryka mig till LD på söndag om hon inte blir bättre och lyssnar på mig. Det är såklart tråkigt men förhoppningsvis blir det bättre. Annars har dagen varit sådär är sjuk och hostar lite, har lite migrän också.
Kraaam👋💖

Likes

Comments

Heeej👋💖
Igår så började vi dagen med att åka upp med bil till toppen av berget. Där uppe var det svin kallt och snö. Dom hade byggt en skidanläggning där vilket var lite småkul. Ve åkte däremot inte skidor där. Efter vi varit i bergen så åkte vi tillbaka till huset och packade vår resväska. Vid kl 2 så åkte vi tillbaka till det köpcentret vi var på i lördags. Där åt vi lunch. Jag åt KFC. Det finns överallt i hela Bulgarien typ. När vi ätit klart så gick jag och mamma in i några affärer. För min del så blev det två köp. Ett par högmidjade ljusa jeans och en svart magtröja med texten New York. Sen åkte vi till flygplatsen och åkte hem.
Hoppas ni har det bra så hörs vi.
Kraaaam👋💖

Likes

Comments

Heeej💖👋 idag var FI först och vandrade i bergen sen åkte vi hem och duschade. Det var kul att vanda och man fick se typ hela Sofia. Efter det så åkte vi in till centrum och där shoppade vi lite. Jag shoppade ett adidas linne och en hårbotten eftersom jag skarvat bort min hehe. När vi kom hem så lagade min morbror mat och sen ha jag och pappa suttit och spelat spel och ätit chips (tjockisar😝) det var en ganska bra dag förutom att jag blev helt över trött av att gå i bergen.
Hoppas ni haft en bra dag så hörs vi imorgon.
Kraaam💖👋

Likes

Comments

Heeej💖👋
Idag har vi varit och shoppat på ett köpcenter. Brevid köpcentret låg en bulgarisk Ikea vilket var lite kul. Det stod t.o.m lite texter på svenska vilket var lite kul. På köpcentret köpte jag ett bar svarta gympaskor och två nagellack i två affärer som inte finns i Sverige. Det första affärerna finns i Sverige som h&m och mango. Vi avslutade med att äta på KFC och tog en glass. Sen åkte vi bara hem och gjorde inte så mycket. Vi gick och handlade lite mat men inget mer förens på kvällen vid 7. Då gick vi till en turkisk resturang mitt emot huset. Det var svin god mat. Efter det gick vi hem och bara chockade lite och nu ska vi sova.
Hoppas ni haft en bra dag så hörs vi imorgon.
Kraaaaam💖👋

Likes

Comments

Heeeej!💖👋
Har fått wi-fi där jag bor nu så tänkte berätta vad jag gjorde igår.

Igår så var jag i skolan som vanligt sen så stack jag snabbt till stallet för att göra sysslorna. Sen på kvällen så tog vi flygplanet till Bulgarien. Vi kom fram 10 svensk tid och 11 bulgarisk tid. När vi kom fram så kom min Morbror och hämtade oss på flygplatsen. Efter det så gjorde vi inte så mycket utan åkte bara till huset och gick och la oss. Vi fick även träffa min nya kusin som är 1 månad gammal idag😻
Ikväll kommer det ett inlägg för idag!
Kraaaam👋💖

Likes

Comments

Heeej👋💖
Idag har jag packat till Bulgarien som vi åker till imorgon. Vet inte om jag kan uppdatera under helgen för vet inte hur wi-fi är där. Om det inte går så lägger jag upp en på måndagkväll när vi kommer hem, hur det varit. Har haft lite huvudverk idag men det har gått över nu under kvällen. I stallet har jag inte gjort så mycket eftersom det är så halt. Skrittade bara ut med broddar så vi inte skulle halka. Hoppas ni mår bra idag så hörs vi.
Kraaaam👋💖

Likes

Comments

Heeej!👋💖
Idag har gjort typ ingenting. Slutade 2 och gick sen hem och åkte till stallet. Jag skrittade ut på Bella med Amira. Amira red sin ena ponny izza. Det gick bra när vi red. Vi gjorde jo inte så mycket. När jag sen kom hem så åt jag lite mat och satte mig och pluggade till ett samhällskunskaps prov till imon. Men hoppas ni haft en bra dag så hörs vi.
Kraaaam💖👋
Här är några bilder på dagens outfit👌🏻

Likes

Comments

Heeej! Sorry för att det inte kom upp något igår. Jag hade så himla mycket igår så det var därför. Inlägget kommer nu på morgonen istället.

Igår så var jag i skolan som man brukar på måndagar hehe. Direkt efter skolan stack jag hem och byte om och åt. Jag skulle ha markträning för Emma i gessie så vi skyndade oss till stallet och fixade Bella.
Själva träningen gick ganska bra tills i slutet då hon vägrade ta sig över de små hinderna, hon gick emot mina hjälper och var bara helt konstig. Hon var lika dan i onsdags på hoppträningen så Emma tyckte vi skulle ta ett blodprov för att se om hon har en information i kroppen. Vi själva tror att hon vara brunstar. Man säger jo att vårbrunsten är värre. Men MSN får väll hoppas på det.
Kraaaam!

Likes

Comments