Header

Men alltså.. Rebecca Stellas nya kollektion dödar mig. Kolla in denna snygga kavaj samt byxor!! Stilrent och snyggt, love it. Kommer defenitivt klicka hem dessa inom en snar framtid.

Kavajen - Här

Byxorna - Här

Likes

Comments

Bjuder på en akustisk version av Stitches ikväll. Natti

Likes

Comments

Helt vanlig basic outfit idag. Dagen består endast av att städa lägenheten, tvätta och träna. Sen har jag ju lille elvis på besök också.


Tisha och jeans från h&m.

Topp från NA-KD

Likes

Comments

Fick besök av dessa fina idag. Pappa har hjälpt till att sätta upp mörkläggningsgardiner i sovrummet, äntligen är det fixat!! Jag och syster var på stan en runda och köpte även med oss fika hem. Årets första semla är nu äten. Nu har de åkt. För min del blir det bara att ta det lugnt innan det är dags för jobb ikväll. Puss och krammm

Likes

Comments

Okej, hemmet är långt ifrån färdigt. MEN nu börjar det iallafall likna ett hem här. Idag har framförallt köket och vardagsrummet piffats upp. Har köpt nya gardiner och gardinstänger idag.. sen har mina snälla föräldrar varit här och satt upp det. Har verkligen hållit på hela dagen med detta.. Men här är resultatet på hur det ser ut hemma hos oss. Men som sagt, tavlor, hyllor och annat kommer i framtiden, så allting är inte färdigt.

Men då börjar vi då.. Här har vi köket! Helt nytt alltihopa. Idag hämtade jag även våra köksstolar och har även skruvat ihop de också.. jädra meck men till slut var alla 4 uppe!

Some wiiiine... some oil and kitchen herbs.... and a beautiful moccamaster

Jusde vår deluxe kyl och frys också får jag ju inte glömma. Frysen har inbyggd ismaskin och kylen inbyggd vattenmaskin.

Stolar och matbord. Även nya gardiner i sammet.

Seeen hade vi vårt vardagsrum här då va. Vår fina tv fick tyvärr inte plats på bilden, men den står mittemot soffan om ni inte förstod det. Idag åkte nya gardiner upp, nya kuddar fick även pryda vår soffa idag.

Avslutar inlägget med en bild på vår fina kakelugn som står i vardagsrummet. Dock eldningsförbud men det gör oss ingenting. Älskar den.

Likes

Comments

Igår åkte mitt hjärta till Sthlm för att påbörja sin utbildning som röjdykare. Kan säga att det redan känns tomt och det har bara gått en dag. Jag sov själv i lägenheten för första gången igår, kändes konstigt utan Rasmus haha. Hans utbildning håller på i 9 månader så han kommer att vara borta länge, men kommer hem på helgerna och det är tur det!! Saknar honom.

Likes

Comments

Åhhh min skatt. Saknar denna lilla underbara varelse varje dag. Tänk att man kan få så mycket kärlek från ett litet djur.

Likes

Comments

Igår hade jag en ledig fredag, längesen sist. Jag var först på besök hemma hos mormor med mamma och hade det trevligt. Senare på kvällen hade min baby bokat bord på Sjörök till oss två. Vi delade en flaska vin och käkade musslor. Sedan gick vi och drinkade på stars, och sen till fox. Blev en liten krogrunda lite spontant och det var mysigt!!

Likes

Comments

Varsågoda. Här kommer del två.

En annan sak som händer i slutet av sommaren var att man träffade och blev tillsammans med denna goa Gotlänningen. Började hänga med honom. Vi chillade mycket, drog och badade och hade det askul ihop. Vi tog även en tripp till Malmö för shopping, god mat och hotellbesök.

Sedan kom hösten!! Bästa hösten!! Bestod såklart mycket häng med min lilla skatt Elvis. Köpte även en ny säng!! (kan vara mitt bästa köp 2016)

Från sommar till höst.. från blond till brunett.

Åter igen mycket träning. Just under hösten hade jag ett riktigt bra flyt.. men det försvann lika snabbt haha. Sen släppte bästa nocco en ny smak, skumtomte!! Bästa skiten

Örk börjar gråta när jag ser dessa bilderna och tänker tillbaka på Växjö och Kent. Mitt älskade favortband. Tårar i mängder när den sista sången spelades. Haha tror hjärtat slets sönder lite där..

Inte så jättemycket som hände under December. Det bestod mest åt jobb, mindre träning, pojkvänshäng. Och sen julen såklart, fantastiska julen.

Men decembers höjdpunkt var såklart att jag och Rasmus blev SAMBOSAR!!! I en jättefin 2a på 80kvm, helt nyrenoverad och ligger mitt i stan. Vi flyttade in nu i slutet av december och vi trivs som fisken i vattnet. Så skönt att ha något eget och speciellt att dela det med honom. Som sagt, bilder på lägenheten kommer!! Men vill bara få lite mer saker på plats.

Men detta året slutade och började hur bra som helst. Jag blickar nu fram mot ett bättre 2017. Mer resor, mer skratt och mera kärlek.

Likes

Comments