Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I fredags tog jag tåget upp till Jönköping för att träffa min bästa vän Hannah! Vi har inte setts sen i juni (!!!), så var verkligen ett kärt återseende!! Har haft roligt med Hannah och hennes vänner, festat, myst, lagat tacos, gått pw. Får se när jag kommer upp nästa gång!

Likes

Comments

Outfit från när jag gjorde några ärenden, typ fixade nya naglar, kollade höstskor och annat.

Två bilder från i helgen då min älskade lillasyster fyllde 11 år. Liten blir verkligen stor.. helt sjukt vad tiden gått, ser henne fortfarande som min lilla tjej dock!

En outfit från förra veckan

Bästa start på dagen är att käka nice frulle och att få vakna bredvid Victor

Likes

Comments

Wow äntligen fredag igen!! Sjukt vad veckona går snabbt?? Tänk att jag om några veckor flyttar till min nya lägga! Har känts så långt ifrån.. Idag blir en lugn fredag. Ska röra mig in mot stan snart, sedan blir det jobb ikväll till 22.30. Är iallafall ledig imorgon så det är jag tacksam för! 

Likes

Comments

Hängde ju i Malmö för någon vecka sen med min fina vän. En skön söndag med härlig sol och bra sällskap.

Likes

Comments

Det var äntligen dags att köpa ny dator, så fick bli den nya MacBook Pro!! Har inte hunnit knappar på den så jättemycket än, men tycker om den så mycket!
Har haft min gamla mac i flera år, så var dags för en uppgradering!

Likes

Comments

En runda på stan med min fina vän idag. Samt lunch och glass på gelato. Njuter av sista solen innan hösten trillar in. Nu ska jag knega några timmar! Puss och kram

Likes

Comments