Header

Har nästan känts lite som vårväder idag. Dock lite blåst och regn. Men sen smyger solen sakta fram och då blev det pw!! Typ 4km med bra musik i lurarna. Asskönt!!

Likes

Comments

Klockan ringde tidigt imorse. Hade nämligen tvättstugan tidigt igen. Måste verkligen sluta boka kl.07:00 på morgonen.. såå medan tvätten var igång så har jag passat på att städa, käka frulle, gjort ansiktsmask och ska snart ut på pw. Effektiv dag va? Haha har verkligen lyckats överträffa mig själv i vuxenlivet.

Likes

Comments

Dagens insta-inspo-konto är fashionedchicstyling!!
In och följ! Mycket snygga outfits!! Väldigt enkelt att hitta inspiration.

Likes

Comments

En väldigt seg dag har det varit idag. Vakande vid 5 av att Rasmus skulle åka ifrån mig. Kunde inte somna om. Så gick upp, åt frulle och kollade Nyhetsmorgon.
Senare följde jag med ut till veterinären med vår lilla Elvis som inte är bra. Han är inte sig själv och har ont någonstans:( men efter 2 timmar så fick vi åka hem igen. Så snart blir vår lilla älskling bra igen!!
Har tränat ikväll, och är hemma på Långö och umgås med mor min.

Hoppas er måndag varit bra! Puss och kram

Likes

Comments

En av helgens frukostar. Pannkakor!!! Denna med hallon, blåbär, valnötter och riven choklad.

Likes

Comments

Men hej!! Idag är bästa dagen!! Fredag!!

Ok jag har varit uppe sen 07.30 pga tvättstuga. Förra gången då jag hade tvättid på förmiddagen (07.00-14.00) så vaknade jag typ vid 12 och hade typ 4 maskiner att tvätta.. :) sååå idag fick jag slita mig upp.
Medan jag la i första tvätten som tvättas ca 1 timme, så passade jag på att ta en powerwalk samt sola lite. Superskönt!! Har nu städat lägis lite snabbt, käkat frulle och ska snart renbädda sängen!! Ikväll är det jobb som gäller. Och bae kommer ju såklart hem också:) helt fantastiskt.

Likes

Comments

Plingade precis på dörren. Och jag sitter i soffan nyduschad med morgonrock på mig. Öppnade och där var det blombud till mig, givetvis från Rasmus!! Åh. Så fin han är.
Väldigt fin lapp han skickade med också!! Lite internskämt i texten, så som "bbq" och "Gerald" haha.. fråga inte..
Puss och kram!

Likes

Comments

Äntligen!! Sol!! Jag har längtat så mycket efter att kunna ta sköna powerwalks i solen! Man har turen att bo i en vacker stad som är omringar av havet. Inte så dumt att gå här med en nice pod i lurarna. Lövvvvv it

Likes

Comments

Hej på er! Var ju ett tag sen sist va..? Eller en vecka sen ca.

Hur som helst. Idag är det alla hjärtans dag. Bryr ni er om den dagen eller är den för er, en helt vanlig dag?

Själv har jag faktiskt alltid uppskattat alla hjärtans dag. Har alltid tyckt det är roligt få, men samtidigt ge någon lite extra kärlek. Det är många som ser ner på denna dagen och tycker det är löjligt, för att man är singel tex. Men kärlek behöver inte vara till din pojk/flickvän. Det kan vara kärlek till en vän, din mamma, pappa, syster, bror. All kärlek är bra kärlek. Glöm inte att påminna dina nära och kära idag vad de betyder för dig. Klart att man ska ge kärlek varje dag, men tyvärr så gör inte alla det. Är det då inte fantastiskt att ha en dag då man har chansen att göra någon lite extra glad? Behöver inte vara blommor och choklad, utan bara ord, utan bara att vara snäll, och det kostar ingenting!

Min kärlek är däremot inte hemma idag. Men det gör ingenting, fast dock skulle jag kunna betala för att han skulle komma hem, haha. Nä men jag är stolt över Rasmus för det han gör just nu. Så glad att jag har träffat denna fantastiska människa. Denna människa har så snabbt fått en så stor del av mitt liv och hjärta. Han gör mig alltid glad, får mig att skratta tills magen värker och ger mig en så otroligt fin kärlek.

Men istället för att glädja varandra så ska jag glädja gäster på jobbet ikväll! Inte så dumt det heller.

Hoppas ni får en fin dag!
Puss på er och glad alla hjärtans-dag<3

Likes

Comments

Som jag postade på min instagram för någon dag sen så vill jag även skriva om denna lermask på bloggen såklart.

Lite mera info om denna lermask då!
Den innehåller endast naturliga ingredienser, aljer och lerpartiklar som gör att din hud rensas på djupet. Den motverkar finnar och orenheter och få din hy att bli freshhh och superlen!! Oljiga parter på huden också. Jag själv har väl inga direkt "hudproblem", men har som många andra, ganska torr, oren hy med porer och lite småfinnar här och där.

Kolla bara på den andra bilden hur mycket porer jag faktiskt har.. :( visste att jag hade porer såklart, men med denna på så såg jag allt haha.. så det skadar ju inte att använda denna lite då och då.. för jag vill iallfall bli av med dem.. Har använt min 3 gånger och jag märker skillnad!! Brukar vanligtvis inte märka något speciellt när jag kör andra masker och hudproduker, men detta är faktiskt något jag själv rekommenderar, annars hade jag ju inte heller skrivit detta inlägg ;)

Tänkte lägga upp lite för och efter bilder inom kort där ni får se skillnad!!
Är denna lermask något som intresserar dig så kontakta mig så berättar jag mer om den!!

Tro mig den är grym!!

Likes

Comments