Header
View tracker

Men alltså.. detta kan vara det bästa som hänt mig!! Speciellt håroljan som doftar något otroligt gott och håller doften i håret länge!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Älskar denna klänning i mocka från Nelly!! Favorit är den gråa till vänster! Länk finns i bilden eller här ! PUSSZ

Likes

Comments

Två favoriter i samma program. Malou Efter tio är något jag kollar på väldigt ofta. Hittade avsnittet där min andra favorit Therése Lindgren gästar. Kolla på avsnittet, saker som nämns är väldigt viktiga. Håller just nu på att lyssna igenom hennes bok "Ibland mår jag inte så bra", och den är jobbig men så bra. Handlar om psykisk ohälsa vilket är vanligare än vad man tror. Läs eller lyssna på den som ljudbok som jag gör!

Likes

Comments

I lördags åkte jag och min far till Växjö för att kolla på världens bästa band, Kent!! Var framme i Växjö vid lunchtid, så vi käkadep på PM & Vänner, mycket trevligt ställe!

Sedan drog vi till hotellet och hängde lite. Powernapade, gjorde oss i ording och drack lite skumpa.

Tog sedan taxi till Vida. Var där 1,5 timmar innan allting började, så vi drinkade lite innan, köpte t-shirts och snackade.

Det var svårt att få bra bilder under konserten. Jag filmade det mesta, var ju ändå min första och sista konsert. Så tråkigt att de ska sluta. Jag är uppväxt med att lyssna på Kent och har alltid tyckt om all musik de gör. Denna bilden är från när de sjöng "Den sista sången". Kent, som alltid är svartklädda, står alla i vit kostym och framför denna låt. Örk tårar i mängder. Men fortfarande en fantastisk kväll.

Likes

Comments

God förmiddag! Idag har det varit svårt att ta sig upp från sängen. Ni vet när sängen är sådär jobbigt skön och man känner att man aldrig vill lämna.. så har det varit idag. Jag gick bara upp för en stund sen. Har lagt i en tvätt och sen fixat gofrulle!! Alltså cravingen efter pannkakor har funnits inom mig länge nu.. och idag fick det bli så! Kommer aldrig tröttna på denna måltid.. Hursomhelst. Idag blir en lugn dag. Ska kika på lite möbler nu på internet och sen ta en powerwalk med någon pod i lurarna. Sen ikväll är det jobb igen! Extra kul med tanke på att det är Quiz-onsdag!!

Ha en bra onsdag puszzpuszzz

Likes

Comments

Alltså.. ibland har denna staden sina stunder. Idag har det varit väldigt stilla, skönt och vackert ute. Ett perfekt väder för att ta en promenad med Elvis i 2 timmar. Nu snart dags för jobb. Puszz

Likes

Comments