Header

Suede necklace with metal detail

Något jag har kollat in de senaste dagarna är detta halsband från NA-KD. Hur snyggt är det inte? Dock undrar jag om det skulle kunna passa mig.. Har sett att det är många som har det eller ett liknande så det verkar vara väldigt populärt just nu. På deras hemsida finns det i flera färger med både silver och gulddetaljer. Ovan ser ni just min favorit om jag skulle klicka hem ett.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Efter många dagars väntan kom äntligen min glossybox idag. Denna gången var temat sommar och äventyr. Jag är nöjd och ser fram emot att få testa alla produkter jag fick hem. Nedan kan ni läsa lite information som jag skrivit av från bladet man får med.

1, RODIAL SMOKEY EYE PEN
Geléliknande eyelinerpenna som med sin mjuka konsistens gör det lätt att jobba fram den perfekt sotade ögonlooken. Måla en linje nära fransraden och tona sedan ut med hjälp av en pensel eller tops.

2.DE BRUYERE AFTER SUN LOTION
Den söta och lilla förpackningen gör det enkelt för dig att packa med De bruyere's after sun. Använd den om du råkat få lite för mycket färg på näsan. E-vitamin hjälper till att skydda huden så att den hinner återhämta sig.

3. ELIZABETH MOTT SHERBET CLEANSER
Härlig rengöringsbalsam som funkar som en makeupremoval. Nästan smälter mot huden när du tar bort dagens smink, skölj med varmt vatten och använd sedan en ansiktsrengöring för att rengöra huden ordentligt.

4. NOMNOM HAIR RINGS
Telefonsladdsliknande snoddar som håller håret på plats utan att lämna märken och låter håret falla mer naturligt. Töjer den sig efter flitig användning så är det bara att lägga den i varmt vatten för att den ska återfå sin ursprungliga form.

5. MAYBELLINE VIVID MATTE LIQUID LIPSTICK
Trendigt och färgstarkt flytande matt läppstift som ger en sidenmjuk och krämig känsla. Med en specialdesignad applikator är det lätt att "contoura" och forma dina läppar som du vill.

Likes

Comments

Det var ett tag sedan! Hoppas allt är lika bra med er som det är med mig. På senaste tiden har jag mest varit hemma och tagit det lugnt därför tänkte jag bjuda på en bild från en restaurang jag var på för ett litet tag sedan med min pojkvän och hans familj och ja, det är frön inte en massa svart peppar som jag trodde till en början haha. Kan verkligen rekommendera denna restaurang till dig som älskar sushi. Själv är jag inte så förtjust i det men min pojkväns familj är och dom tyckte det var super gott. Jag åt kyckling med ris och grönsaker och det var super gott. 

Likes

Comments

Klickade för en stund sedan in på Podcaster i min mobil för att se om jag kunde hitta en bra podd att lyssna på och fastnade för podden Skapa skillnad. Podden handlar om att bekämpa näthat och jag är med och stödjer genom att jag gick in på www.skapaskillnad.nu och skrev under med min facebook att jag vill bekämpa näthatet. Gör det gärna du med!  De fyra personerna som gör podden är Alexandra Nilsson "Kissie", Caroline Roxy, Madeleine Bitici och Lisa Ankarman. Jag har nyss lyssnat på första avsnittet och som jag skrev ovan så har jag redan fastnat för den. 

Likes

Comments

@emmv tack för en otroligt rolig och lyckad 18 års fest igår! Hoppas du blev nöjd med allt roligt du fick och att du hade en super bra dag.

Likes

Comments

Nouw Magazine