View tracker

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Svarta uggz (låga), Erics byxor som jag klippte sönder hehe, rosa-röd fin stickad tröja, vit päls & hörhängen,ring,väska - in silver <3 eller väskan va svart också heh!

Spillde såklart kaffe på hela mig påväg till bussen, underbart!

Likes

Comments

YOU are the girl i have been dreaming of Ever since I was a little girl. Na na nan aaa

Idag sket sig allt, jag fick sämst betyg när jag slitit som ett djur, vilket sög. Jag hade även matteprov jag pluggat arslet av mig inför och ändå satt jag där dom ett frågetecken. BLIR SÅ TRÖTT!!!! Dessutom hade vi orientering. I regnet. Säger inte mer än så.

Iallafall klarade mig, med liten marginal, genom dagen utan att gråta. Det är ett under. Efter sista lektionen räddade Eric-min ängel dagen, vi tog bilen till havet köpte kaffe och choklad på vägen satt i säkert två timmar och pratade om livet. Eric min vän om du läser det här, du är så jävla klok, tack!!!

Hann även uppleva en magisk utsiktsplats och blev kär. Kommer sitta där vid varje chans jag får- det var så vackert, rena terapin. Som proven öve i-t på den bra delen utav denna dag hann vi ta oss till DONKEN och klämma i oss varsin måltid. Så FETT!

Sammanfattningsvis- en sämst dag som blev bäst :-) godnatt gänget! Ses <3

Likes

Comments

Finner en otrolig hatkärlek till torsdagar och har alltid gjort det, en dag jag egentligen skulle hatat om det inte vore så att det var just- en torsdag. Har kort skoldag egentligen men eftersom jag engagerar mig i elevkåren blir det bortblåst i och med att vi har möten i princip varje torsdag. Efter det hinner jag hem slänga i mig lite mat för att sedan dra iväg och jobba i två timmar. Hatar att ha saker inbokade mitt i veckan speciellt torsdagar, tillskillnad från helgerna, eftersom man är extra trött då. Däremot älskar jag (oftast) mitt jobb och våra elevkårsmöten vilket gör hela grejen bättre, dessutom känner man sig så duktig och extra välförtjänt av fredag och helg efter en späckad torsdag. Ännu bättre är det faktum att jag har <bild3 på morgonen (det ökar torsdags-kärleks-faktorn massvis).

Mina skol-veckor(stavning??) är som ett träningspass- jag tar ut alla de sista krafterna i slutet och får sedan sätta mig ner och får vila ut och ha helg. :pPpppp

Dagens musik tips är den gamla-godingen: Space Invades My Mind med Maja Francis

Likes

Comments

Kingston Town- UB40
Red Red Wine- UB40
Overwhelming- Jon Bellion
He Is The Same- Jon Bellion


Likes

Comments