Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Svarta uggz (låga), Erics byxor som jag klippte sönder hehe, rosa-röd fin stickad tröja, vit päls & hörhängen,ring,väska - in silver <3 eller väskan va svart också heh!

Spillde såklart kaffe på hela mig påväg till bussen, underbart!

Likes

Comments

YOU are the girl i have been dreaming of Ever since I was a little girl. Na na nan aaa

Idag sket sig allt, jag fick sämst betyg när jag slitit som ett djur, vilket sög. Jag hade även matteprov jag pluggat arslet av mig inför och ändå satt jag där dom ett frågetecken. BLIR SÅ TRÖTT!!!! Dessutom hade vi orientering. I regnet. Säger inte mer än så.

Iallafall klarade mig, med liten marginal, genom dagen utan att gråta. Det är ett under. Efter sista lektionen räddade Eric-min ängel dagen, vi tog bilen till havet köpte kaffe och choklad på vägen satt i säkert två timmar och pratade om livet. Eric min vän om du läser det här, du är så jävla klok, tack!!!

Hann även uppleva en magisk utsiktsplats och blev kär. Kommer sitta där vid varje chans jag får- det var så vackert, rena terapin. Som proven öve i-t på den bra delen utav denna dag hann vi ta oss till DONKEN och klämma i oss varsin måltid. Så FETT!

Sammanfattningsvis- en sämst dag som blev bäst :-) godnatt gänget! Ses <3

Likes

Comments

Att älska någon-

Jag tänkte mycket idag, jag tänker ofta väldigt mycket om väldigt mycket. Något som är på både gott och ont då jag kommer fram till kloka avsikter vilket resulterar i att jag vet hur jag ska göra för att mina handlingar inte ska skada. Däremot kan mitt tänkande gå till en punkt där det tar upp för stor del, jag kommer aldrig fram till något, tankarna bli oändliga och ett störningsmoment.

Iallafall. Idag tänkte jag på just det rubriken lyder, "att älska någon". Det första som dök upp i mina tankar var då att älska en annan människa och hur ont det gör när den människan inte älskar en tillbaka. Hur underbart det är när någon älskar dig. I mindre grad, hur bra du känner dig när någon gillar dig och hur dåligt du kan känna dig när någon inte finner samma intresse som du finner för den. Hur mycket en annan persons tycke om dig på verkar dig.

En sak jag kom på mig själv om under mitt tänkande om "att älska någon" var hur absurt det är jag inte var den första personen som kom upp i mina tankebanor. Tänk på det. Den viktigaste personen att älska i livet är väl ändå dig själv, hur ska du klara av att älska någon annan? Eller om en tänker i flera led, hur ska du klara att överleva från att höra "jag älskar inte dig längre" av personen du älskar av hela ditt hjärta, den du vill spendera ditt liv med i all evighet, om du inte älskar dig själv?


I kampen om att älska sig själv är det otroligt viktig att vinna, det är desvärre lika enkel att bara skita i det eftersom kampen på många håll känns för stor. Eller av det faktum att en person som älskar sig själv och vågar visa det oftast anses "självupptagen". Jag tog upp detta eftersom jag insåg hur enkelt jag tänkte på att älska andra före mig själv och jag tror det finns otroligt många fler som tänker som jag.

Vill förtydliga att jag fortfarande anser det en självklarhet att älska andra samt att bli älskad, en behöver massvis utav det. Men för att klara sig livet ut genom allt vad det innebär så bör du i första hand älska dig själv och inte förlita dig på att andra ska älska dig eller leva på att älska någon.  Eftersom det skapar en känsla av att du inte har ett värde när du inte längre blir älskad av den personen du älskar mest på hela jordklotet. Vill även förtydliga att det självklart gör hur ont som helst när den personen står där och säger så, oavsett vad, men om en älskar sig själv mest kommer den smärtan försvinna och en kommer att inse det faktum att en klarar sig ändå.

HIS LOST :')

Likes

Comments

Finner en otrolig hatkärlek till torsdagar och har alltid gjort det, en dag jag egentligen skulle hatat om det inte vore så att det var just- en torsdag. Har kort skoldag egentligen men eftersom jag engagerar mig i elevkåren blir det bortblåst i och med att vi har möten i princip varje torsdag. Efter det hinner jag hem slänga i mig lite mat för att sedan dra iväg och jobba i två timmar. Hatar att ha saker inbokade mitt i veckan speciellt torsdagar, tillskillnad från helgerna, eftersom man är extra trött då. Däremot älskar jag (oftast) mitt jobb och våra elevkårsmöten vilket gör hela grejen bättre, dessutom känner man sig så duktig och extra välförtjänt av fredag och helg efter en späckad torsdag. Ännu bättre är det faktum att jag har <bild3 på morgonen (det ökar torsdags-kärleks-faktorn massvis).

Mina skol-veckor(stavning??) är som ett träningspass- jag tar ut alla de sista krafterna i slutet och får sedan sätta mig ner och får vila ut och ha helg. :pPpppp

Dagens musik tips är den gamla-godingen: Space Invades My Mind med Maja Francis

Likes

Comments

Kingston Town- UB40
Red Red Wine- UB40
Overwhelming- Jon Bellion
He Is The Same- Jon Bellion


Likes

Comments

Jag blir så frustrerad utav dumma uttalanden grundade på samhällets förvrengdasyn på innebörden utav könen "man" och "kvinna". Det vrider sig i magen utav människors okunskap och inkompetenta uttalanden.

Ett praktexempel på det var när jag härom veckan satt och diskuterade musikgenren rap med en kille, och fick frågan "vilken typ gillar du mest?" samt "vilka artister gillar du?". I och med att jag varken är insatt i den sortens musik eller diggar det enormt svarar jag "lugnare rap-låtar" eftersom det är det jag lyssnat på. Här är diskussionen helt i sin ordning. När han sedan konfronterar mitt svar med repliken "ja förstår, det är lite mer tjej-rap" kommer problematiken in i bilden.

Eftersom jag ser ett problem i hans uttalande konfronterar jag honom och frågar "vad menar du med tjej-rap" varpå han svarar "lite lugnare musik, sådant tjejer lyssnar på."

Jag i princip kokar inombords av inkompetenta uttalanden som detta och svarar "alla tjejer lyssnar inte på samma kompott utav rapp" och "att låtarna är lugna går definitivt inte att associera till att dem lyssnas på utav ett speciellt kön".

Värst av allt är när killen jag pratar med känner sig kränkt, muttrar något surt om att det är onödigt att göra små saker stora och lämnar diskussionen.

När den med mest privilegier i denna värd känner sig kränkt av ett uttalande om hur hans sätt att uttala sig kränker, hugger det i mitt hjärta. När han dessutom inte vill inse att det faktiskt finns en problematik i hans uttalande och ursäkta sig, gråter jag inombords. Jag förvånas varje gång trots att det ständig händer. Hur kan det ens vara någons verklighet att uttala sig så? Hur kan man vara så o-allmänbildad och inkompetent. Hur kan det manliga och kvinnliga könet blivit så uppdelat att uttalanden som detta kan kännas naturliga?

Anta inte något om någon utifrån vilket kön personen har. En personlighet sitter inte i könet.

Tack och hej

Likes

Comments

Jag är, rent ut sagt, jävligt bra på att starta bloggar därav rubriken, tristessen är att det slutar upp med allt för så inlägg med intressant innehåll eller allt för få inlägg över huvud taget. Men jag känner ett sug och tror på mig själv denna gång..(en klyschig fras jag troglitvis kommer få äta upp om några dagar när min lust försvunnit totalt). Iallafall nu kör vi ca 411 gången gillt och ser vart det slutar.

Likes

Comments