En sak jag verkligen uppskattar är vänner som står en så jäkla nära. De som står där i ur och skur, som vet hur man behandlar andra, som är ärliga och pålitliga. Dem är så oerhört viktiga. Dem är livet. När allt skiter sig och allt känns bajs så har man ändå sina älskade vänner som man litar på till hundra procent. Tänkte på det idag när en utav mina vänner kände sig nere och bad oss peppa, det var så fint! Sån kärlek och tillit och jävla självklarhet att man stöttar varann! Genom dem jävligaste av dem jävliga dagarna i livet. Genom dem lyckligaste av dem lyckliga jävla dagarna i livet. Vänner är livet och livet är vänner.

Så länge man har någon man kan lita på, som behandlar en väl. Varför ska man då stå ut och umgås med människor som man inte trivs med? Människor som snackar på ett sätt och handlar på ett annat. Vänner som man kanske egentligen inte mår så bra utav. Man ska skippa sånna. VAR MED MÄNNISKOR DU LITAR PÅ, SOM FINNS DÄR, SOM ÄLSKAR DIG. I UR OCH I SKUR, SOM STÅR KVAR NÄR STORMEN TJUTER!

"Hej min älskade människa! Livet kan kännas bajs, väldigt bajs väldigt ofta! Det är okej att må dåligt och även om det suger så är det mänskligt, men det är viktigt att inte låta det ta över helt och hållet! Tänk vad fint ändå att du känner sån kärlek och sånt förtroende till oss att du kan vara öppen med att du är nere för tillfället! Men en sak jag iallafall lärt mig, som jag till en början hade svårt att inse var- att i all skit så skrattar man ändå ibland. Även om det är mörkt, kallt, tidiga morgnar, bajsiga bussar, blöta skor, mycket idioter i ens omgivning, plugg, sena nätter, man känner sig vinter ofräsch och ful så finns det iallafall timmar kanske bara minuter utav dagar som är bra! Och dem är lätt att glömma i sin nedstämdhet. Du har oss, vi älskar dig i vått och torrt, genom alla bitchar, jobbiga jävlar, opålitliga vänner, idioter till, fucking skolan, fucking jobb. Lika mycket finns vi där när livet är lyckligt som när det inte är det. Du är så jävla bäst och till alla idioter som inte ser det. !!!!!!(IDIOTER)!!!!!! Du är så så så bra! Livet går bra och livet går dåligt. Skolan suger men det spelar ingen roll för du RÄCKER OCH ÄR BRA PRECIS SOM DU ÄR!
Okok? Så skippa all annan skit som får dig må dåligt och gör det som får dig må bra. Strunta i idioter och var med människor som får dig må bra. Va den fina människan du är, älskar dig för att du är du! och det är viktigast av allt.
❤️"

Pepptexten!! (Med lite förändringar) Tänkte att den är viktig för alla att höra! Att ni duger och inte ska ta någon skit och ska skippa människor som gör er illa!

lycka till alla er som lycka förtjänar!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Svarta uggz (låga), Erics byxor som jag klippte sönder hehe, rosa-röd fin stickad tröja, vit päls & hörhängen,ring,väska - in silver <3 eller väskan va svart också heh!

Spillde såklart kaffe på hela mig påväg till bussen, underbart!

Likes

Comments

YOU are the girl i have been dreaming of Ever since I was a little girl. Na na nan aaa

Idag sket sig allt, jag fick sämst betyg när jag slitit som ett djur, vilket sög. Jag hade även matteprov jag pluggat arslet av mig inför och ändå satt jag där dom ett frågetecken. BLIR SÅ TRÖTT!!!! Dessutom hade vi orientering. I regnet. Säger inte mer än så.

Iallafall klarade mig, med liten marginal, genom dagen utan att gråta. Det är ett under. Efter sista lektionen räddade Eric-min ängel dagen, vi tog bilen till havet köpte kaffe och choklad på vägen satt i säkert två timmar och pratade om livet. Eric min vän om du läser det här, du är så jävla klok, tack!!!

Hann även uppleva en magisk utsiktsplats och blev kär. Kommer sitta där vid varje chans jag får- det var så vackert, rena terapin. Som proven öve i-t på den bra delen utav denna dag hann vi ta oss till DONKEN och klämma i oss varsin måltid. Så FETT!

Sammanfattningsvis- en sämst dag som blev bäst :-) godnatt gänget! Ses <3

Likes

Comments

Finner en otrolig hatkärlek till torsdagar och har alltid gjort det, en dag jag egentligen skulle hatat om det inte vore så att det var just- en torsdag. Har kort skoldag egentligen men eftersom jag engagerar mig i elevkåren blir det bortblåst i och med att vi har möten i princip varje torsdag. Efter det hinner jag hem slänga i mig lite mat för att sedan dra iväg och jobba i två timmar. Hatar att ha saker inbokade mitt i veckan speciellt torsdagar, tillskillnad från helgerna, eftersom man är extra trött då. Däremot älskar jag (oftast) mitt jobb och våra elevkårsmöten vilket gör hela grejen bättre, dessutom känner man sig så duktig och extra välförtjänt av fredag och helg efter en späckad torsdag. Ännu bättre är det faktum att jag har <bild3 på morgonen (det ökar torsdags-kärleks-faktorn massvis).

Mina skol-veckor(stavning??) är som ett träningspass- jag tar ut alla de sista krafterna i slutet och får sedan sätta mig ner och får vila ut och ha helg. :pPpppp

Dagens musik tips är den gamla-godingen: Space Invades My Mind med Maja Francis

Likes

Comments

Kingston Town- UB40
Red Red Wine- UB40
Overwhelming- Jon Bellion
He Is The Same- Jon Bellion


Likes

Comments