Hejhej! lite sent att skriva ett blogginlägg nu kanske (haha). Anledningen att jag skriver så sent är för att jag inte har haft tid innan idag. Gick i skolan till halv fyra sen direct hem byta om till träningskläder, sedan åkte jag med mamma ner till stan för att hämta ett paket och handla lite. Sen bar det av till gymmet. En timmes ben och rumpa lär kännas imorgon kan jag säga, men skönt var det. Övrigt har det inte hänt så mycket, en helt vanlig tråkig onsdag kan man säga. Snart är det torsdag vilket betyder att det snart är fredag!! Planerna inför helgen ser väl ut som så att på fredag ska jag och träffa lite vänner, ha kul och bara släppa skolan och all stress lite. Lördag så ska jag och Antonio kolla på min kusins första match!! Ska bli så kul att kolla på och är verkligen super taggad. För er som undrar spelar hon hockey i Sölvesborgs hockey förening SIK. Söndag händer inget speciellt alls faktiskt, kanske lite maraton tittande av bron, BÄSTA serien just nu har verkligen fastnat för den. Blir nog också lite te drickande och ett pass på gymmet. Mer har jag inte planerat. Ett blogginlägg om hur matchen gick kommer att komma på lördag! Hoppas ni har haft en bra dag! Kramizz

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej! Måndag igen, känns verkligen inte som det. Både jag och min kompis Emma tyckte det kändes som fredag... synd att det inte är det dock hahahah. Skoldagen har gått jättesnabbt, först två lektioner i skolan och sen orientering på Ryssberget. Riktigt mysigt med sjukt jobbigt. Nu är jag hemma och ligger i sängen, snart är det dags för mat vilket är perfekt för är såååå hungrig. Resten av dagen så blir det plugga lite, fixa med en speciell present och sen kolla på Sofias änglar med mamma. Hoppas er dag varit bra!!

Likes

Comments

Ebba's café på Borgholm, Öland

Pojkvän och lillasyster, naglar från lacka Kristianstad, från en mysdag, selfie & favorit tavla

Ottenby fågelstation, södra Öland

Likes

Comments

Idag har det verkligen varit världens mysdag! Dagen startade i skolan med enbart fyra lektioner och slutade 14:40. Hade dock prov i so men det gick verkligen bra, riktigt nöjd. Efter skolan kom Antonio (pojkvän) och hämtade mig på skolan. Sedan dess har vi bara legat i soffan och kollat på Orange is the new black, sjukt bra serie! Klockan är nu åtta vi ska snart äta kvällsmat. Antonio ska dra hem vid elva så ännu mer mys och serie tills det är dags att dra till stationen. Hoppas ni haft en bra dag!!

Likes

Comments

Måndag kväll och skola imorgon. Har haft en långhelg då jag va hemma från skolan idag pga huvudvärk och mensvärk från helvetet :( Har verkligen inte gjort mycket idag bara legat i sängen och kollat på serier. Egentligen har jag ingen riktig idé om vad jag ska skriva (hahaha). Nej men kommer börja blogga nu, ja vet ja vet har sagt det typ 20000 ggr nu men menar verkligen alvar nu. Känner att det kan vara bra för mig att skriva ner mina tankar och vad jag gör. Jag hoppas ju såklart att ni kommer tycka om att läsa det också. Imorgon händer inte så mycket, ska vara med min pojkvän men inget mer planerat. Nu ska jag gå och borsta tänderna och sen gå och lägga mig. Hoppas ni haft en bra dag!

Likes

Comments