I januari fyller Ronja 17 år så då ska vi fira henne! Några mer planer än så har vi inte i januari förutom att skolan börjar igen.

Från Ronjas födelsedag 2017

I mars ska Ronja åka till Österrike tillsammans med sin familj och några familjekompisar. De har åkt dit 2 gånger tidigare och vet att det kommer bli hur kul som helst!!

Den 25 april ska vi tillsammans med vår kompis Nora till Stockholm för att se Niall Horans konsert i Fryshuset. Vi ska bo på hotell och bara ha det mysigt i 2 dagar.

1:a juni ska Ronja tillsammans med några kompisar på The Vamps konsert i Köpenhamn och samtidigt åker Ebba förmodligen utomlands tillsammans med sin familj.

Under juni slutar vi 1an och får sommarlov, det är midsommar och efter midsommar åker Ronja utomlands med sin familj och Ebba åker till Italien med sin dansgrupp.

14:de juli ska vi tillsammans med 3 kompisar på en konsert till (ja, vi gillar att gå på konsert haha). Vi ska se ED SHEERAN på Friends Arena i Stockholm och vi är suuuuupertaggade!!

Resten av sommarlovet ska vi förmodligen sommarjobba en del och bara enjoy life och i augusti så fyller Ebba. 17 så då ska vi fira henne.

Hösten har vi inga planer för hittills så vi får se vad vi hittar på helt enkelt!

/ E& R

1. Bild från när vi slutade 9:an 2. Här chillade vi galet i Köpingsvik på Öland

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Dagens humör: Glad men också extremt trött.

Dagens borde: Packa upp resväskan jag tog med mig mellan mamma och pappa annars kommer det sluta med att den ligger där hela veckan.... som vanligt.

Dagens smink: Har varit hemma hela dagen men kände ändå för att sminka mig lite med CC-cream, puder, ögonbryn och mascara. Standard.

Dagens materiella vill ha: En Apple-Tv så jag slipper sitta och titta på serier i datorn hade varit trevligt.


Dagens beroende: Helt klart One Tree HIll. Så himla bra serie <3

Dagens låt: Naked - James Arthur

/ R

Likes

Comments

1. Startade dagen med How I Met Your Mother och frulle (varav ett glas oboy och mackor) 2. Finaste kissen ville mysa i soffan med mig (för en gång skull...)

1. Nora när hon sminkar sig 2. Finisen igen, på fika hos mormor 3. I hissen

Likes

Comments

Hejsan!! Idag ska jag berätta lite om mitt 2017, ett år som verkligen har gått sjukt fort och jag har haft skitkul!!

Vad jag gjorde i början av detta året har jag svårt att komma ihåg faktiskt. Minns att jag hade ett bra nyår och en jättemysig födelsedag men det är väl typ det jag vet :)


I början av Mars åkte jag till Österrike tillsammans med pappa, min lillasyster och några familjekompisar och skidresorna är alltid en favoritdel av året. Under denna resan hade vi så mycket kul. Tyvärr skadade jag knäna lite och det har fortfarande inte blivit bra men denna resa är en av de bästa sakerna ändå. Så himla härligt!!

Under våren sedan fortsatte tiden rulla på väldigt snabbt och trots en jobbig period i skolan så hade jag väldigt roligt.

Den 17 maj åkte jag och Ebba och tre andra kompisar till Stockholm för att se Shawn Mendes och han var verkligen så så bra live och hela konserten var hur fin som helst.

Tre veckor senare åkte jag och två kompisar till Stockholm igen men denna gången för att gå på Little Mix. Vi köade hela dagen men det var roligt det med och konserten var verkligen värd det. Vi hade så himla roligt hela denna dagen och kvällen. Supermysigt!!

I mitten av Juni slutade vi nian och sommarlovet var superhärligt. Jag jobbade en del men hade samtidigt så så kul!

Jag åkte till Öland och var där i en vecka ungefär. En del av veckan med pappa och en del med kompisar.

Med pappa tog vi en spontantripp till Karlshamn och jag var även i Falkenberg tillsammans med min kompis Ida.

Sista veckan på sommarlovet åkte hela gänget till Liseberg och Göteborg för att fira Ebbas födelsedag och vi hade det superbra där och det var kul att avsluta sommarlovet sådär!

Till hösten började jag gymnasiet och ekonomilinjen och det kändes bra direkt. Jag kommer ihåg att jag var supernervös i början men det gick över ganska snabbt.

På höstlovet åkte jag, Nora och Ebba tillsammans med våra mammor till Köpenhamn över en dag och det var jättemysigt att bara gå runt och kolla och vara iväg lite. Vi kollade i affärer, åt mat och bara hade det bra!


Höstterminen i skolan gick hur fort som helst och sen blev det helt plötsligt jul. Jag hade typ inga julkänslor detta året men jag det blev superhärligt ändå.
Jag har haft ett bra år men jag hoppas att nästa kommer bli ännu bättre! Idag är det nyår och jag ska fira det med massa fina kompisar! Hoppas ni får ett bra nyår och har haft ett bra år!

/R

Likes

Comments

Hej på er! Här kommer en liten sammanfattning av hur mitt 2017 har varit.

Året började väldigt bra då jag hade en jättemysig nyårsafton med fina vänner <3 Jag sökte även in till gymnasiet och skolan överlag var ganska stressig med NP och massa andra prov och inlämningar men det var en himla rolig termin! I övrigt hände det inte så mycket fram till sommaren.


Jag och finaste Nora <3

Jag åkte till Zakynthos med mamma och pappa i slutet av maj, hade dansuppvisning och slutade 9:an vilket var lite sad ;(

Sommaren var väldigt lyckad! Jag var på Öland och campade med Nora och hennes familj, hela gänget hälsade även på en natt. Jag fyllde år och detta året spenderade jag min födelsedag i Göteborg med tjejerna. Vi var på Liseberg, bodde på hotell och hade det allmänt mysigt!

Jag började gymnasiet och hösten i skolan har varit sååå rolig!!! Hösten har annars varit ganska lugn och julen var supermysig!

Nu ser jag fram emot nyårsafton och 2018. Jag hoppas ni har haft en grymt 2017 och om inte så hoppas jag att erat 2018 blir amazing!!!

KRAM EBBA <3

Likes

Comments

HEJSVEJS!

Vi heter Ebba och Ronja, 16 år och bor i Växjö.

Vi går första året på gymnasiet, Ebba går frisörlinjen på Kungsmad och Ronja går ekonomi på Växjö Fria. Vi har känt varandra i ungefär 3 år, vi träffades i skolan när vi började högstadiet. På fritiden hänger vi väldigt mycket med varandra och med andra kompisar. Ebba dansar även flera gånger i veckan. Förutom det så är det ganska mycket plugg (i alla fall för Ronja) som tar upp en del tid. (Vi är även extremt roliga människor!!!)

Såhär beskriver Ronja Ebba kort: Hon tycker ofta att hon själv är väldigt skön (vilket hon ofta inte är)

Hon är ginger/rödhårig och även en blekfis, därav användning av BUS. Hennes stil är ganska basic och hon är inte så färgglad av sig, motsatsen till mig. Ebba är mamman i gänget och håller sig ofta ganska lugn, hon är alltid i tid alltså tidspessimist deluxe. Hon är blyg till en början men det vänder rätt fort och då blir hon som en öppen bok.

Såhär beskriver Ebba Ronja kort: Hon är väldigt envis och tycker ofta att hon har rätt (vilket hon aldrig har)

Ronja har mörkt hår och bruna fina ögon.. Hon har ganska färglada kläder och ganska speciell klädstil men hon är sig själv och bryr sig inte om vad någon annan ska tycka. Ronja är också ganska lugn och blyg när hon träffar nya människor men för Ronja försvinner det också ganska snabbt. Hon älskar mat mer än något annat!

Vi båda är väldigt omtänksamma och målmedvetna när det gäller t ex skolan. Vi står för våra åsikter och tankar och är inte så lättpåverkade vilket vi tycker är bra!

Här får ni ta del av våra liv både enskilt och tillsammans då vi både kommer skriva tillsammans och var för sig, enjoy <3

Likes

Comments