Hallå. Hur mår ni? Jag mår bra. Lite stressad bara. Gör ju en prövning i en svenskakurs och har alla nationella prov just nu samt jobb som vanligt så det är fullt upp. Menmen, utmaningar och stressiga perioder behövs i livet då och då för att utvecklas.
Annars mår jag superbra. Ska fira bästis imorgonkväll efter högskoleprovet och det ska bli helt underbart. Behöver verkligen träffa tjejerna och bara umgås med dom en hel kväll. En annan rolig grej är att jag precis bokade en biljett till Spanien om 5 veckor med kusinerna. Gud så härligt. Längtar. Ha en bra helg. Kram på er!

Likes

Comments

Gud vad viktigt det är att sätta upp mål i livet hörni. Små som stora. Bara det finns några där i tankarna. Veckorna hittills i mars har varit supermysiga. Jag har bland annat fyllt 21 år, umgåtts med mina bästisar, jobbat - och härligast av allt: njutit av våren som (nästan) kommit!!!! Solen gör mig så lycklig. Kram på er

Likes

Comments

Februari månad är snart över. Tiden går snabbt när man har roligt. Min älskade Amanda har kommit hem så nu är hela gänget äntligen samlade igen. Lilla Philip har varit på besök. Att inte bo hemma känns inte längre lika läskigt. Snarare ganska så underbart. Funderingar över vad som ska hända här näst i livet. Så många möjligheter. Så många olika vägar.
Mot ljusa tider - mot våren. Jippi. Puss

Likes

Comments

Hej på er. Gud så mycket snö som kommit de senaste dagarna. Så mysigt men sååå kallt. De senaste dagarna har jag bara tagit det lugnt inne i värmen, fikat med vänner & gammal kollega och fixat massa i lägenheten som jag och Jakob ska flytta in i över våren. Mysmysmys. Har ni några mål inför det nya året? Mina är att springa tjejmilen, att fortsätta utmana mina rädslor utanför min comfortzone och att få in en Paris-weekend med Ronja någon gång under året. Såå mysigt! Nu ska jag ut och ta en promenad i solen med Olivia. Kram

Likes

Comments

Hej alla sötisar! Var precis inne på Michaela Fornis blogg och såg att hon hade gjort en nyårslista med frågor och svar om hur hennes år varit. Fick då lite inspiration till att göra en likadan! Tog med de frågor som kändes relevanta för mig just nu.

Gjorde du något år 2016 som du aldrig gjort förut?
Var på resande fot utan mina föräldrar och pojkvän sammanlagt fyra månader.

Vilka länder besökte du?
Spanien, England (London), Tjeckien (Prag), Indonesien, Singapore, Kambodja, Thailand och Malaysia (Lang Kawi & Kuala Lumpur). Att resa och att upptäcka världen är att leva på riktigt enligt mig. Är så glad över allt jag sett, allt jag lärt mig och hur roligt jag haft i alla dessa länder. Har inte ångrat en sekund på att jag valde att spendera mina pengar på just det.

Är det något du saknade år 2016 som du vill ha år 2017?
Hmm, nej faktiskt inte. Jag har gjort precis det jag har velat gjort under år 2016, för min egen skull. Är man missnöjd med något i sitt liv är det så väldans viktigt att bryta mönstret och ändra situationen. Att må bra prioriterar jag högst upp på min "livslista". Bort med all prestige och alla förväntningar från din omgivning. Sen kan ju livet inte alltid vara happyclappy, alla har dåliga perioder och dåliga dagar. Men mestadels av tiden så tycker jag att det är viktigt att trivas med sin vardag. Det finns inget som är så oinspirerande som människor som klagar, klagar och klagar - och inte gör något åt situationen.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med andra år?
Gladare, mycket gladare.

Högsta önskan just nu?
Att år 2017 ska bli ett sånt bra och roligt år som möjligt. Att komma in på en utbildning till hösten. Och att världen ska bli en bättre plats under det nya året. Mindre krig, mindre Trump och mindre hat - mer fred och kärlek.

Vad fick dig att må bra?
Min älskade Jakob, som alltid har den bästa och mest positiva inställningen till livet. Hur lugn han får mig att bli i stressade situationer, hur han peppar mig och hur genuin han är mot andra människor. Det är så viktigt i ett förhållande att vara snälla mot varandra och att ta hand om varandra. Och det gör vi alltid.
En annan människa som fått mig att må sjukt bra är Ronja. Från att ha känt varandra hyfsat bra, till att ha blivit som två systrar. Även denna tjej har en sån himla underbar syn på livet. Det älskar jag. Hon inspirerar och peppar mig varje dag. Tips: omge dig med människor som PEPPAR dig, inte såna som drar energin ur dig. Sjukt viktigt.

Vad är du mest stolt över?
Hur stark, modig, självständig och trygg jag blivit i mig själv. Att jag vågade ta mig ut i världen och resa runt i tre månader. Det finns så mycket mer vackert att se på denna planet än bara sin hemstad och sitt hemland. Sen så kom jag också till insikt med att JAG ÄLSKAR SVERIGE. Och att det är här jag ska bo. Hehe. Och det kanske jag inte hade insett på samma sätt om jag inte gjorde denna resa. 

Hur kommer du se tillbaka på året som varit?
Roligt, händelserikt och lärorikt. Fått jobba med barn vilket har gett mig så sjukt mycket energi och kärlek, fått resa runt i Asien i tre månader, och sist men inte minst har jag SKRATTAT mycket och högt. 

Likes

Comments

Åh vilka underbara dagar jag haft sen jag kom hem. Julafton, juldagen, nyår och massa mys med familjen, vännerna och min älskade Jakob.
Sen är det ju såklart också en liten chock för kroppen och sinnet att komma hem till vintern, lilla Enköping och vardagen här efter att ha upptäckt en del av världen. Men så blir det nog för de flesta. Hoppas ni alla haft en mysig julledighet. Kommer göra inlägg lite då och då när jag har något att roligt skriva om. Kram

Likes

Comments

Att åka på den här resan var det absolut bästa beslutet jag någonsin tagit. Allt vi har varit med om, alla människor vi träffat, allt vi lärt oss. Finner inga ord om hur lycklig jag är över det. Får göra en sammanfattning när jag landat hemma. Nu börjar ett nytt kapitel. Ett kapitel där jag kommer välja att se saker med positivt inställda ögon. För det går. Jag har fortfarande inte riktigt bestämt mig vad jag ska göra när jag kommer hem, vilket för vissa skulle vara ångestfyllt men för mig så jäkla skönt. Jag har några olika planer och jag vet att allt löser sig. Har bland annat kommit in på en utbildning vilket är så himla roligt, men jag känner mig nog för ung just nu för att bestämma vad jag ska ägna min tid åt de tre kommande åren. För kluven och för tankspridd. Men allt löser sig, det vet jag. Här kommer några bilder från senaste dagarna! Puss

Likes

Comments