Kan inte fatta att det snart är två år sedan jag tog studenten. Nedanför är några bilder från studenttiden som jag saknar sååå mycket. Tänk vad roligt man hade. Vilka minnen man har från den tiden. Ta vara på varje sekund ni som tar studenten!!
Långledighet nudå. Skönt. Solen skiner. Underbart. Imorgon ska jag yoga. På lördag ska jag och Ronja till Stockholm och träffa två saknade vänner. Ska bli så roligt! Kram på er

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Äntligen är sommaren här på riktigt. Tänk vad lycklig man blir av solen och av allt roligt som går att hitta på nu. Den här sommaren kommer verkligen bli grym! Summerburst, midsommarfirande, Spanien med tjejerna och massa mer kul. Och så blir det jobb på förskolan och kanske nått mer extrajobb beroende på hur mycket jobb det blir på föris. Har ett ekonomiskt mål fram till hösten som jag ska nå. Vill kunna ha möjligheten och friheten till att göra precis det jag vill till hösten. Börjar jag plugga vill jag ha en liten buffert till det, vill jag resa mer vill jag kunna göra det och blir det inget av det så kommer jag nog söka nytt jobb och börja spara till framtida lägenhet! Så det är planen. Kram

Likes

Comments

Jag är så tacksam. Tacksam över att jag har möjligheten att få åka hit några gånger varje år. Tacksam över solen. Tacksam över alla vackra vyer som finns att åskåda runt omkring vår älskade lilla by. Tacksam över livet. Och det ska man inte ta för givet. Kram på er

Likes

Comments

Har haft en underbar långhelg. Valborg spenderades i Uppsala under dagen vilket var hur härligt som helst, och sedan middag på kvällen hos Lowe med bästisar. En riktigt bra dag!
Denna vecka blir bara en 3-dagarsvecka för mig då jag åker till mitt älskade La Cala de Michas på torsdag. Det ska bli SÅ skönt att komma iväg några dagar. Som jag längtat. Och sist men inte minst så verkar det som att våren äntligen är här på riktigt!!! Taggad på livet är jag. Puss och kram

Likes

Comments

Gud vad viktigt det är att sätta upp mål i livet hörni. Små som stora. Bara det finns några där i tankarna. Veckorna hittills i mars har varit supermysiga. Jag har bland annat fyllt 21 år, umgåtts med mina bästisar, jobbat - och härligast av allt: njutit av våren som (nästan) kommit!!!! Solen gör mig så lycklig. Kram på er

Likes

Comments

Februari månad är snart över. Tiden går snabbt när man har roligt. Min älskade Amanda har kommit hem så nu är hela gänget äntligen samlade igen. Lilla Philip har varit på besök. Att inte bo hemma känns inte längre lika läskigt. Snarare ganska så underbart. Funderingar över vad som ska hända här näst i livet. Så många möjligheter. Så många olika vägar.
Mot ljusa tider - mot våren. Jippi. Puss

Likes

Comments

Hej på er. Gud så mycket snö som kommit de senaste dagarna. Så mysigt men sååå kallt. De senaste dagarna har jag bara tagit det lugnt inne i värmen, fikat med vänner & gammal kollega och fixat massa i lägenheten som jag och Jakob ska flytta in i över våren. Mysmysmys. Har ni några mål inför det nya året? Mina är att springa tjejmilen, att fortsätta utmana mina rädslor utanför min comfortzone och att få in en Paris-weekend med Ronja någon gång under året. Såå mysigt! Nu ska jag ut och ta en promenad i solen med Olivia. Kram

Likes

Comments

Hej alla sötisar! Var precis inne på Michaela Fornis blogg och såg att hon hade gjort en nyårslista med frågor och svar om hur hennes år varit. Fick då lite inspiration till att göra en likadan! Tog med de frågor som kändes relevanta för mig just nu.

Gjorde du något år 2016 som du aldrig gjort förut?
Var på resande fot utan mina föräldrar och pojkvän sammanlagt fyra månader.

Vilka länder besökte du?
Spanien, England (London), Tjeckien (Prag), Indonesien, Singapore, Kambodja, Thailand och Malaysia (Lang Kawi & Kuala Lumpur). Att resa och att upptäcka världen är att leva på riktigt enligt mig. Är så glad över allt jag sett, allt jag lärt mig och hur roligt jag haft i alla dessa länder. Har inte ångrat en sekund på att jag valde att spendera mina pengar på just det.

Är det något du saknade år 2016 som du vill ha år 2017?
Hmm, nej faktiskt inte. Jag har gjort precis det jag har velat gjort under år 2016, för min egen skull. Är man missnöjd med något i sitt liv är det så väldans viktigt att bryta mönstret och ändra situationen. Att må bra prioriterar jag högst upp på min "livslista". Bort med all prestige och alla förväntningar från din omgivning. Sen kan ju livet inte alltid vara happyclappy, alla har dåliga perioder och dåliga dagar. Men mestadels av tiden så tycker jag att det är viktigt att trivas med sin vardag. Det finns inget som är så oinspirerande som människor som klagar, klagar och klagar - och inte gör något åt situationen.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med andra år?
Gladare, mycket gladare.

Högsta önskan just nu?
Att år 2017 ska bli ett sånt bra och roligt år som möjligt. Att komma in på en utbildning till hösten. Och att världen ska bli en bättre plats under det nya året. Mindre krig, mindre Trump och mindre hat - mer fred och kärlek.

Vad fick dig att må bra?
Min älskade Jakob, som alltid har den bästa och mest positiva inställningen till livet. Hur lugn han får mig att bli i stressade situationer, hur han peppar mig och hur genuin han är mot andra människor. Det är så viktigt i ett förhållande att vara snälla mot varandra och att ta hand om varandra. Och det gör vi alltid.
En annan människa som fått mig att må sjukt bra är Ronja. Från att ha känt varandra hyfsat bra, till att ha blivit som två systrar. Även denna tjej har en sån himla underbar syn på livet. Det älskar jag. Hon inspirerar och peppar mig varje dag. Tips: omge dig med människor som PEPPAR dig, inte såna som drar energin ur dig. Sjukt viktigt.

Vad är du mest stolt över?
Hur stark, modig, självständig och trygg jag blivit i mig själv. Att jag vågade ta mig ut i världen och resa runt i tre månader. Det finns så mycket mer vackert att se på denna planet än bara sin hemstad och sitt hemland. Sen så kom jag också till insikt med att JAG ÄLSKAR SVERIGE. Och att det är här jag ska bo. Hehe. Och det kanske jag inte hade insett på samma sätt om jag inte gjorde denna resa. 

Hur kommer du se tillbaka på året som varit?
Roligt, händelserikt och lärorikt. Fått jobba med barn vilket har gett mig så sjukt mycket energi och kärlek, fått resa runt i Asien i tre månader, och sist men inte minst har jag SKRATTAT mycket och högt. 

Likes

Comments