Hade tänkt börja blogga igen! och undrar vad ni vill att jag ska blogga om :9 smink/kläder/träning kommentera gärna så fixar jag det 😘

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 34365 Readers

Likes

Comments
  • 45796 Readers

Likes

Comments


  • 47378 Readers

Likes

Comments


  • 47454 Readers

Likes

Comments

(nån bad mig om tips på hångel hittade den här texten och tyckte den va bra! ) 

Hångel

Samtidigt som du kysser någon kan det vara skönt att smekas över eller under kläderna. Du kanske snuddar vid den andres hår, nacke, mage och kön, eller låter fingrarna känna på rumpa, bröst, händer och rygg.

Det kan också vara skönt att klä av sig några plagg och låta huden möta den andres. Kropparna gnids mot varandra och kyssarna kanske letar sig till andra ställen än bara munnen. Det brukar kallas för hångel, eftersom det inte bara är läpparna som utforskar varandra utan hela kroppen.

Det går att både stå, sitta och ligga när man hånglar. Man kan hångla med ytterkläder på sig eller vara helt nakna. Ibland kan hånglet leda till sex men det kan också stanna vid några kyssar och smekningar utanpå tröjan.

Sätt gränsen utifrån vad du har lust med och hur långt det känns skönt att gå. Vill du låta läpparna glida under den andres byxkant eller känns det lagom att smekas över nacken och pussas försiktigt? Känn efter och visa hur du vill ha det.

  • 53998 Readers

Likes

Comments

Hej, jag skulle bara vilja be om ursäkt för att jag inte vart aktiv den senaste tiden.. men jag har vart väldigt upptagen. och så har jag vart sjuk och inte orkat blogga. Men jag lovar att vara mer aktiv nu och göra iaf 2 inlägg om dan. Ni får gärna kommentera vad ni vill att jag ska skriva om. puss 

  • 53673 Readers

Likes

Comments

Då är resan bokad! ska åka till Kap verde i afrika den 13 mars åker jag och min kusse dit!!!  Är sjuukt taggad.

  • 57327 Readers

Likes

Comments

Dom senaste 2 dagarna har vart helt galna. Började med att jag va med min bästisfestis Nicole och min Bby Simon. Sen drog vi till mörby där det fans dricka snacks och trevligt folk. Den första dagen började med goda drinkar och bra musik, senare mot kvällen vart det bubbel bad och bastu! vi höll igång till 5 på morgonen. På morgonen dagen efter så hade Lina fixat Godaste frukosten och bakat massor med gott. vi bestämde oss för att festa en dag till... så Fredrik och lina drog till bolaget och kirra ny dricka medans jag och Kerstin fixade annat. Den kvällen vart underbar med poker och skumpa! 

här har ni några bilder från kvällen : Likes

Comments

Hej jag tänkte ha en tävling, vinnarna får en shout out på min insta och jag länkar hens blogg. kommentera vad du heter på instgram. väljer 10 vinnare på måndag. Och om du följer mig på ista har du större chans att vinna kram. lycka till snyggingar ! 😘instagram: ebbannorrby 

  • 59680 Readers

Likes

Comments

Hej alla, idag har jag ty sovit bort hela dan.... men tänkte dra på krök nu, skriver mer senare puss.


  • 61482 Readers

Likes

Comments