Hej jag köpte en ny häst för någon vecka sen. Då köpte jag araben som är på bilden, nu hade jag tänkt att berätta lite om den!

Fakta:

Namn: Big Champion

Ras. Arab

Kön: Valack

Level: 9 

Gillar:Han gillar att hoppa och han kan hoppa högt för att va en arab. Han gillar även dressyr om han får skritta ut en runda. Han gillar också att stå i boxen och äta.

Ogillar:  Han gillar inte om andra hästar eller ryttare som han inte känner kommer för nära, då kan det hända att han kan sparka lite och man inte flyttar sig så kan hoven nuda om du står för nära. Men om han känner personen och ryttaren så gör det inget.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej hej! Nu ska en mycket speciell herre presenteras! :)

Namn: Rosedreamer, "Rosie"

Kön: Valack

Ras: Quarterhäst (orkar inte skriva hela :/)

Storlek: C-ponny (Kat.C)

Ålder: 10

Historia: Det är ingen historia utan jag köpte denna hästen för specialleffekterna. Om denna hästen inte hade varit gjord på detta sättet så hade jag inte ha köpt den. Det ända jag tycker om med den är skritten, traven, och att den kan äta osv. Jag bokstavligen hatar de andra gångarterna och hur den hoppar :/

Ridgren: Fälttävlan

Ägare: Ebba Nightweb

​Haha detta är nog den fulaste redigeringen jag har gjort, men jag bjuder på den c:

Likes

Comments

En till, min nyaste :)

Namn: Firestone, kallas för Firre

Kön: Hingst

Ras: Andalusier

Storlek: Ca 172 i mankhöjd

Ålder: 12

Historia: Jag köpte honom från ett fint dressyrstall, han var 5 år och endast inriden. Jag köpte honom för jag kände att jag ville ha en riktigt fin dressyr häst och jag ville också ha en häst att utbilda vidare. Det visades att han var en riktigt klippa inom fälttävlan, så där kommer han också få utbildas i.

Ridgren: Dressyr (främst), fälttävlan

Ägare: Ebba Nightweb

Likes

Comments

Hej!

Jag hade en tanke om att ni skulle få lära känna våra hästar (Mina och Nellies) lite mer och oss själva också. Tanken kan ju vara helt galen men jag tänkte varför inte.. Vi börjar ju med hästarna för det blir ju enklast. Tänkte att vi går efter en lite mall som jag har gjort som berättar tex, ras, ålder och kanske om det finns en historia bakom köpet m.m.

Jag kommer börja men min häst Wintergirl.

Namn: Wintergirl 

Kön: Sto

Ras: Fjording

Storlek: D-ponny (Kat.D)

Ålder: 15

Historia: Det finns ingen direkt så epic historia bakom detta köp utan det vara med så att "Dinodalen" hade öppnat. Man hade ju fått höra lite så av andra att det skulle komma en ny häst. Så klart så skulle det vara fjordingen, en av det mest önskade hästarna på sso. Så jag köpten en när jag hade blivit populär med Kallterna som man ska va ju. Det visade sig att den trivs mest i skog och lite varmare klimat än att vara i den väldigt kalla dinodalen. Så man kan säga att vår köpshistoria är att jag den lilla filuren från att frysa. :)

Ridgren: Allround, stor potential inom dressyr.

Ägaren: Ebba Nightweb

Likes

Comments