Min Midsommar tillbringade jag med familj och vänner.

Vi var faktiskt bara hemma och firade. En stund gick vi ner på midsommar firandet här i Länna, men jag tröttnade ganska snabbt så vi gick hem efter en stund när min pappa hade vunnit ett pris från varje lotteri.

haha min pappa är en sån som köper lotter tills man vinner.

När vi kommit hem så badade jag och mina kusiner, sedan grillade vi.

Jag hade iaf en jätte mysig midsommar hoppas alla ni andra också haft det.

Puss puss på er!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej!

Sorry för att jag inte uppdaterat så mycket.

Jag har haft jätte mycket i skolan med nationella prov och läxor. Sen är jag ganska mycket i stallet. I stallet är jag med på en tävling som ska vara den 27/5 som heter vi i stallet, jag är jätte taggad för min klubb ska vinna!

Jag lovar att bli bättre på att uppdatera. Varje måndag, torsdag, lördag och söndag kommer det ett inlägg.

Idag 21/5 så kommer det ganska många inlägg som förlåt för att jag inte har uppdaterat.

Likes

Comments

​Hej!!!!!!!

Idag var jag på stallet , vi hade möte och sen så red jag. Jag red på en häst som heter Tuffe han är min favorit häst och han var jätte duktig. Sen när jag kom hem så var jag tvungen att plugga för vi har 2 prov i veckan NO ,Spanska. Imorrn så ska jag också till stallet det kommer bli kul. Aja jag skriver nästa inlägg imorrn tror jag kan nt lova men nu ska jag ft med mina kompisar!!!!!! Ha en bra kväll<33<3<3<3<3<3


Likes

Comments


Hej!!!!!!

Idag så har jag varit på stallet. Min bästa kompis har fyllt år så då hade vi ett överaskningskalas det var jätte kul men det blev bara en stund. Imorrn så ska jag åka till stallet varje helg tillbringar jag på stallet och jag älskar att vara där. Min skovecka tycker jag har varit ganska rolig prov i relion i tisdags spanska i måndags och torsdags jag älskar spanska. Hörs imorrn om hur mitt ridpass gick.<3<3<3

Likes

Comments

Hej!

Idag är det lördag och jag har ridit på lagga. Jag red en häst som heter Julian star så kallad Pontus, han är en b-ponny. Vi hoppade och det gick ganska bra jag tappade, drivet innan hindret men jaja jag är ganska nöjd jag älskar honom i alla fall. Imorrn så ska ganska många tävla dm från lagga så jag ska dit och kolla med mina kompisar det kommer bli jätte roligt, men vi hörs på måndag eller imorrn om jag hinner blogga.

Ha en bra lördags kväll!!!!!!!!!!!!!!!<3

Likes

Comments


Hej!

Hoppas ni mår bra. I lördags så red jag en storhäst som heter Ciazon, det gick faktiskt väldigt bra vi fick en ganska bra galopp men i slutet då jag skulle galoppera så sprang han iväg lite men det gick att få stopp på han. Är ganska nöjd.

Ha en bra vecka.<3<3

Likes

Comments

Hej!

Jag har inte bloggat i veckan för att jag inte haft tid till det haft mycket i skolan. I helgen bli det stallet är astaggad har längtat till helgen. Min skolvecka har varit toppen har haft ganska kul i skolan. Men jag uppdaterar imorgon kväll hur mitt ridpass gick och vilken häst jag red. Ha en super bra fredag kväll så blir det en ny uppdatering imorrn ha det bra!!!!!!!!!!!!<3<3


Likes

Comments

mitt veckoshcema v.37

måndag: En helt vanlig dag i skolan och plugga när man kommer hem 21.00 natti natti!!!!!!!!!!

tisdag: En helt vanlig skoldag förutom att vi har so prov. När man kommer hem så göra läxor och slappa lite 21.00 natti!!!!!

Onsdag: En helt vanlig skoldag kanske vara med någon kompis när skolan är slut. 21.00 natti natti!!!!!!!!

Torsdsag: En hel vanlig skoldag plugga när man kommer hem 21.00 natti natti!!!!!!!!!

Fredag: En helt vanlig skoldag slappa när jag kommer hem göra ett blogg inlägg face tima med mina bästisar Ella och Matilda. När man är klar med det då blir det godis 22.00 natti!!!

Lördag: Stallet hela dan!!!!!!

Söndag Stallet hela dan!!!!!!!


Likes

Comments


Mitt ridpass idag var jätte bra. Jag valde sist i min grupp men fick ändå en jätte bra och rolighäst att rida. Den hästen jag red på heter Pontus. Vi tränade på cerpentinbågar över medellinjen så tavade vi och galloperade, han är ganska svår att få upp i galopp men tillslut lyckades jag. Det var jätte roligt. Och vi hjälpte till i stallet idag jag hade jätte roligt. Efter sista lektionen så red jag min, min lillasyster och min bästa kompis Matilda 3 hästar till hagen jag red på en häst som heter Felicia det var kul. Dagen idag var så lyckad och det bli stallet imorrn igen älskar stallet det är min favorit plats

  Ha en bra lördags kväll så hörs vi imorrn!!!!!!!!!!!!!


Likes

Comments