Jag tror inte ni fattar hur mycket jag saknar att rida honom!  Asså jag kan bli ledsen på riktigt ibland bara för att jag saknar honom så mycket.
Men nästa vecka så får jag ÄNTLIGEN rida honom igen. ~ klara

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag har jag verkligen inte gjort någonting. Jag var så himla trött i morse och det var jag ända till kl halv fyra, men sen tog jag ett dopp i poolen och då blev jag piggare. Men det ända jag har gjort idag är att ha cyklat fram till Ica och så köpte jag och pappa alla grejer som vi ska ha imorgon. Det är så att vi ska åka ut på en utflykt med hela familjen.  Men jag kommer nog skriva lite inlägg när jag ligger på stranden imorgon.

Jag har börjat kolla på en serie med min pappa och min kompis också. Den är verkligen super bra, Netflix egna serie är det och den heter "Stranger Things". Den rekommenderar jag starkt.
Vi hörs ~ klara

Likes

Comments

Godmorgon! Asså jag vaknade Tjugo i elva idag!? Jag sover ju bort hela mina dagar känns det som.
Idag ska jag iallafall inte göra något speciellt, jag funderar på att åka ut till Klinton och hälsa på honom lite, men det gör jag bara om någon annan följer med. Sen kanske jag ska åka ut och leta pokemons. Haha spelar ni det spelet?
Jag har spelat det lite men jag tyckte inte att det var jätte roligt, men jag ska ge det en chans till.

Inatt drömde jag förresten att skolan började. Det är typ 5 gången detta sommarlovet jag har gjort det... Jag vill verkligen inte att skolan ska börja. Jag orkar inte med alla läxor och sån skit, ännu värre är att det är jätte många som har sagt att 8:an är det jobbigaste året på högstadiet...

Vi hörs sen~ klara

Likes

Comments

Idag så red jag ut en liten runda på Pinto. Vi red till ett ställe där det fanns vatten som man kunde rida runt i. Det såg typ ut som en ridbana med massa vatten i så det var väldigt roligt att rida runt och göra massa ridövningar i där. Jag ska dit igen så då ska jag fråga om någon vill följa med och ta lite kort. Jag ska fråga Ebba om hon vill åka dit med Totte någon gång ochså. Jag tror att dom skulle gilla det.

Från en sak till en annan sak nu då. Imorgon ska jag åka till något bad ställe så det är tveksamt om det blir någon uppdatering från mig. Man måste ju passa på att njuta av värmen när den väl är här.
Vi ses!~ klara

Fin fina Pinto<3

Likes

Comments

Ebba höll er inte sysselsatta här på bloggen idag...  haha nää det är lugnt för mig och hoppas att det är lugnt för er också. Det kommer bättre uppdatering det lovar jag. Hoppas att vi ska kunna få ut 4 inlägg om dagen i framtiden. Men det är mycket jobb med en blogg och man vill ju också ta hand om sitt egna liv men vi lär oss nog att hinna med snart. Jag vill också börja skriva mer väl gjorda inlägg från datorn med fina bilder. Fast nu kanske jag sätter lite för höga krav på mig själv... Vi får ta en sak i taget:-) ~ klara

Likes

Comments

Imorgon är jag på sommarland hela dagen så det kommer inte vara så bra uppdatering från mig men jag hoppas att Ebba håller er sysselsatta under dagen.
Haha jag satsar på att komma hem med storvinst från sommarland men det blir nog svårt... Om jag vinner kommer jag säkert att ha käkat upp allt innan jag kommer hem, haha det är typiskt mig om det skulle hända, eller om det skulle vara försvunnet så skulle det också vara typiskt mig.~ klara

Random bild bara för att.

Likes

Comments

Äntligen så är det varmt och skönt här hemma. Nu kan man äntligen gå ut utan att frysa ihjäl. För att njuta av värmen till max så ska jag och några andra åka till Skara sommarland imorgon. Det är jag riktigt taggad på, förutom att det antagligen kommer vara SUPER mycket folk där... Men men det ska bli kul ändå.

Jag red Pinto idag också. Han har varit lite dålig ett tag nu men han börjar äntligen bli bättre igen. Jag skulle testa en sadel som Pinto skulle få om den passa. Jag tycker att det kändes bra, sadeln låg helt stilla och den var mjuk och skön så det ska nog bli bra.

Han gillar inte riktigt flugorna som kommer nu på sommaren haha~ klara

Likes

Comments

Asså jag är nog världens mest lata människa! Jag hatar att anstränga mig om jag vet att någon annan kan göra det åt mig. Jag hatar att träna och... Haha kanske det var därför jag började med ridning, då slipper ju jag att springa. Nej men asså jag vet ju att det är jätte viktigt att träna men det är också jätte tråkigt.
Hela min familj tränar väldigt mycket liksom pappa är instruktör på ett gym, min syster går på ett idrotts gymnasium och min mamma och bror tränar också , men jag tränar typ inget...  Men jag är inte över viktig till och med nästan underviktig och jag mår väldigt bra fast jag inte tränar. Eller asså jag tränar lite då och då när min pappa vill att jag ska följa med på hanns löparpass. Och jag har gått i väldigt många sporter och andra aktiviteter så jag tror jag kommer överleva fast jag inte tränar speciellt mycket. ~ klara

Haha, kanske inte den vackraste bilden men jag gillar den ändå <3

Likes

Comments

Va och kollade på Mirjam Bryan igår kväll. Det var någon gratis konsert typ där jag bor och den var bra iallafall musiken men hela publiken stod helt tysta och bara kollade, haha jag tyckte faktiskt lite synd om mirjam.

Iallafall, när jag var där så köpte vi en munk som man kan ha i poolen (vi köpte den på rösta). Vi köpte en sån munk förra året också men det var hål i den så nu köpte vi en ny och så får vi hoppas att det inte är något hål i denna...

Det har varit lite dålig uppdatering nu på sistone kanske ni har märkt och jag vet faktiskt inte varför, det är nog bara vi som är lata.~ klara

Likes

Comments