Header

Contains affiliate links

Jag hade ju ett samarbete med Elsa & Rose för någon månad sedan och efter det var klart så skickade dem hem en bikini till mig. Jag fick då hem bikinin "Scarlet" (länk till den hittar ni i första bilden nedan), som är en röd och vit bikini med spets detaljer. Jag har både toppen och nederdelen i storlek S, skulle säkert även kunna ha toppen i M, men tror inte det är så super stor skillnad.

Jag är i alla fall jätte nöjd över min bikini, tycker den är super fin och sitter jätte bra! Toppen kostar 295kr och nederdelen kostar 294kr.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Sedan i onsdags har jag haft migrän och var även hemma idag så har inte suttit vid datorn av det skälet, har heller inte tränat speciellt mycket denna vecka pga migränen. Men i onsdags var jag på gymmet för mitt vanliga bröst, axlar och triceps pass men blev även biceps och var ett av dem bästa överkroppspassen på länge.

Cardio:

- Cykel, 10 minuter som både uppvärmning och avslut.

Styrke:

(superset)

- Incline bench press (bröst), 5kg 8x3.

- MTS incline press (axlar, bröst), 10kg per arm 8x3.

(singlar)

- Chest press (bröst), 10kg per arm 8x2, 5x1.

(superset)

- Upprätt rodd med kettlebell (axlar), 14kg 10x3.

- Axelövning med hantlar (kommer visa någon gång i en video...), 4kg per arm 10x3.

(superset)

- Axelpress med hantlar, 6kg per arm 12x3.

- Triceps extensions, 15kg 10x3.

(superset)

- Triceps kickback, 6kg per arm 12x4.

- Biceps curl, 6kg per arm 10x4.

(superset)

- Triceps push down i cable med rep, 20,5kg 10x2, 22,5kg 10x1.

- Biceps curl i cable med rep, 16kg 10x1, 18kg 10x1, 20,5kg 10x1.

(superset)

- Triceps push down i cable med stång, 27,5kg 10x1, 32kg 10x2.

- Biceps curl i cable med stång, 18kg 10x3.

Likes

Comments

Så jäkla hemskt, Linkin Park är ett av mina favorit band och att höra att Chester som är en av mina favo sångare har gått bort är så jäkla tråkigt. Min andra konsert jag var på var Linkin Park och det är fortfarande en av mina top 3 favorit konserter! Att må psykiskt dåligt är så jäkla farligt för en själv, och jag hoppas att man i framtiden kommer att kunna vara lika öppen i skolan osv om det så som Chester har pratat om sin psykiska ohälsa, sen hade man ju kunnat önska att han fått mer hjälp, men man vet heller inte hur mycket/lite hjälp han redan fått. I vilket fall R.I.P Chester.

Likes

Comments

Detta låg i brevlådan när jag kom hem, ett pakeeeet från elsa & rose som jag fått i samband med vårat samarbete. Ni får se hur bikinin ser ut senare.

Likes

Comments

Haha jaa jag är ju inte den med bästa minnet, skrev ju efter studenten att jag skulle lägga upp var jag fick men det blev aldrig så... Men så det kommer nu i vilket fall, och vill bara påpeka att jag inte lägger upp detta för att skryta utan endast för att det var en väldigt viktig dag i mitt liv som jag vill minnas allt ifrån.

En skål där det står dipp på och ett hjärtformat fat från Cina och Håkan med familj.

En skål från Nybro från Marie.

Vitvinsglas från Kicki och Janne med familj och champagneglas från samma serie av Jens, Angelica och Allie.

2 st ljuslyktor från mamma och pappa.

Godis och en skål från Omaggio från Felicia med familj.

Fick godis och bars på runt nacken av mina kompisar från Örebro eftar jag sprang ut, men även armbandet till höger. Sedan fick jag även bars av Lollo.

Fick även en hel del present kort av både Lilja familjen (ikea), Carlsson familjen (ikea), mamma och pappa (hemtex) och Monica och Staffan (kicks).

Halsband med månadssten från Amanda och Lillioth.

En hårddisk och örhängen av Jesper, hade önskat mig hårddisken så det var verkligen super!

Likes

Comments

På lördagen i Halmstad så var vi ju en sväng i stan på förmiddagen, jätte mysigt. Hade fått ett presentkort på Aim'n av familjen Severinsson som studentpresent så vi gick självklart in på Aim'n butiken och kikade.

Hittade en crop top som jag köpte för presentkortet och jag fick faktiskt gå upp i storlek på den för att den skulle sitta bekvämt, har alltid XS eller S på toppar men denna fick jag ha M i (ifall nån tänker beställa en sådan). Sedan köpte jag även träningsband, dem hade alla "hårdheter" i ett paket. Har ju ett band i medium från casall hemma men har velat haft dem i olika hårdheter. Så detta kostade 180kr för light, medium och hard. Fick även en påse från dem eftersom att jag handlade för över 500kr.

Sedan var jag inne på Kicks och köpte lite saker som tagit slut i sminkväskan, nämligen en primer och en foundation. Köpte en primer från Smashbox som jag ska testa och även en foundation från Dior. Tidigare hade jag en foundation från Armani men har velat testa denna länge. Tänkte göra en liten review på båda när jag väl har testat dem.

Sen blev det även en annan sak som tagit slut i sminkväskan men från Åhlens. Mac fix +, som är en slags "setting spray". Kan inte leva utan en setting spray hah, men denna har jag inte testat så har även tänkt göra en review på denna också.

Så köpte saker som jag hade tänkt köpa ändå men sen blev det även en croppad hoodie från bikbok för 149kr. Blev kär i materialet så kunde inte stå emot hah.

Likes

Comments