Hej alla! Jag har bestämt mig nu för att försöka satsa på bloggen igen! Det har tidigare varit så att jag inte haft tiden men nu när det är lov känns det som det kan hinnas med mer än tidigare!

Jag kommer uppdatera så ofta jag kan, kanske någon gång varje dag:)

Kramar Ebba

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Nu ligger jag i sängen och är helt slut! Vi har kommit fram till Hammarö och har packat in alla saker och har visat Minta banan inför imorgon!

Hon var lite spänd men blev mer och mer lösgjord och avslutade med en helt okej kännsla!
Önska mig lycka till imorgon!

KRAM

Likes

Comments

Hej, kom på att under tiden jag inte bloggat har vi ju byggt en ny sadelkammare, så hade tänkt visa er lite mer av den:)

Här är lite hur vi förvarar täcken & schabrak mm...

Jag har även sadelskåpet står i packrummet, men i själva sadelkammaren ligger alla pannband uppradade och lädergrimmorna förvaras också där.

Vi har även en diskbänk, bord att fika vid och sadelgjordarna är även upphänga.

Vi har åtta sadelhängare, en massa tränshängare och en hängare där sakerna putsas efter användning!

KRAM

Likes

Comments

Hej! Idag har jag tränat lite gymnastik med Minta, bra för henne att få lyfta lite på benen. Jag red även på achen nosgrimman idag igen vilket kändes bra:)

Jag har även börjat förbereda inför meetinget i Hammarö i helgen!

Kram

Bra bakben på bilden!👆🏽💪🏼

Likes

Comments

Idag har jag testat en achen nosgrimma på Minta, hon har lagt över tungan ett par gånger och därför ska vi försöka hitta någon annan nosgrimma eller bett som funkar! Jag tycker hon funkade rätt bra på achen, hon fick bättre själv balans och det blev ett annat sug i bettet!

Har ni några tips på vad som kan funka?

KRAM

PS! Jag har en tävling på Instagram i samarbete med Gardelin photography in och kolla 👉🏻 eodressage

Likes

Comments

Vi har fyra boxar på ena sidan, två på den andra. Alla hästar står på halm. Diskho med sadelhängare, skottkärror och även utsidan av sadelkammaren.

Sadelkammaren

Packrummet

KRAM

Likes

Comments

Idag har vi varit på Brolöten och tränat! Idag var det grund ridningen som var fokuset. Vi tränade på att kunna ställa igenom ordentligt och mycket på skänkelvikningar att hålla kvar yttertygeln och släppa mer på inner!

KRAM

Likes

Comments

Idag har jag varit på Strömsholm och tränat, fokuset låg mest på halterna, inridningar och även fast Minta ökar bra så tränade vi även på det eftersom vi tappar takten ibland, ofta glömmer man bort att träna på det lätta och fokuserar bara på det svåra. Jag försöker att träna på alla delar ur mitt program för bästa möjliga resultat!

KRAM

Likes

Comments

Idag har jag haft studiedag, har varit i Stockholm och unnat mig själv lite nya prylar! Hästarna har vilat idag, vilket betyder att jag inte har så mycket att skriva om🙈

Bjuder istället på lite bilder från förra tävlingen!👇🏼

Likes

Comments

Hej, idag har vi varit ute och trimmat igen på golfbanan med Izabella. Izabella ska tävla Dollar i mitt Div 1 lag i år! Så kul att vi hittat någon som vill tävla och träna Dollar lite!

Idag var det jätte skillnad på Mintas halter, hon gick inte upp någon gång i halterna och stod stilla. Hon har ju inte svårt att fatta vad jag vill att hon ska göra, hon måste bara tillåta att jag bestämmer. Vi tränade även lite galopp till skritt och mycket övergångar överhuvudtaget. Fokuset på Minta ligger alltid på att hon ska lyssna ordentligt på mig, vilket går bättre för varje dag!

Idag är det även internationella kvinnodagen! Jag äger bara ston så jag kan väl säga att jag fastnat lite för just ston, gillar doms temperament och hur arbetsvilliga dom kan vara!
Who run the world? GIRLS🌟

KRAM

Dagens outfit kommer från PS of sweden!👆🏽

  • 559 readers

Likes

Comments