Tja tja bloggen! Vi tycker det är dålig uppdatering på denna blogg !! Så vi gör en takroverg nu ❣

Tacohej födelsedagpastej 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Glad midsommar på er alla fina!!
Eller ja, det är ju inte midsommar nå mer eftersom klockan har passerat 00.00.
Men hoppas iaf att ni har haft en bra midsommarafton! Det har jag & holmen iaf haft! Vår midsommarafton har bestått av årets första dopp, en liten båtur, middag i Högbo + dessertbuffé!!

Från det ena till det andra, uppdateringen här har väll inte varit på topp men det ska vi försöka få en ändring på ska ni se! Hur som helst puss på er!

Puss & kram gammalbanan❣

Likes

Comments

Hola!!
Nu var det väldigt längesedan vi uppdaterade här & det är vi väldigt ledsna över! Men iaf, just nu sitter vi i en bil påväg till Göteborg!!😃
Vi slutade klockan 12 i skolan i dag och efter vi hade ätit lunch så började vi rulla ner mot Gbg. Och här kommer vi att spendera resten av dagen eftersom det tar ca 6/7 timmar att åka dit. Vi kommer att tillbringa hela helgen där tillsammans med holmens pappa & kusiner. I morgon (Lördag) så ska vi gå på Liseberg vilket vi är väldigt taggade över! Aja hoppas att ni har det bra så hörs vi hejdå!!

Likes

Comments

Hola!
I dag har vi varit på vår första partävling i hip hop. Vi var så sjukt nervösa och wågen, (Ebba) var nära på att kissa på sig av nervositet. Men vi peppade varandra och med de tog vi oss till en finalplats men tyvärr ingen pallplats denna gång. Sjukt nöjda är vi än då och nu taggar vi om för fler tävlingar. Denna tävling taggade oss till att börja tävla! Hoppas annars att allt är jätte bra med er så hörs vi!
Puss & Kram!! /Ebba & Jennie

Likes

Comments

Hurtigaste vi bokade tid på kulturcentrum för att träna på våran tävlingshiphop!! Vi är sjukt taggade & även lite spända inför den 2 April då vi för första gången ska tävla i par tillsammans. Det kändes bra i alla fall så vi hoppas på det bästa! Önska oss lycka till!❤️

Puss & kram // Ebba och Jennie

Likes

Comments

​Har inte jag världens mysigaste bästa vän som kommer med choklad när fredagen är som tråkigast. Dock blev vi besvikna på den ekologiska chokladen, kanske lite för nyttigt för oss, vem vet? Vi hade nog för stora förhoppningar om den men allt faller en inte i smaken så vad gör det, vi har ju trots allt Marabou. Resten av kvällen kommer nog att bestå av skit snack och MASSA mys!!!! 

Puss & Kram Ebba och Jennie

( Vi har inte varit så tydliga med vem som är vem men Ebba är hon till vänster med brunt hår och Jennie är hon till höger ofc med blont hår. )

Likes

Comments

Hej!

Vi är två tjejer på 14 år som gillar att göra livet spännande. Vi startade en blogg för att dela med oss av våra upplevelser. 

Detta år har vi mycket planerat så vi hoppas att ni följer med oss.

Puss & Kram // Ebba och Jennie

Likes

Comments