Header

Hej mina rara, idag har faktiskt varit en perfekt dag. Vaknade upp hos Marcus och Johanna och bara segade hela dagen. Dagen började superroligt med besked från skolan om ett projekt vi har. Sedan har jag umgåtts med mina favorit brudar hela kvällen, ätit god mat och kanske ett eller två glas vin!! Dessvärre ligger jag nu ensam i sängen, man blir så ego när man sovit och varit med kompisar och sen blir tvingad att sova själv???

Imorgon är planen att åka till staden och möta upp mina vapendragare, saknat dom brudarna såååå mycket. Blir väl en hel dag i stan. Inte så mycket planerat, skönt. Kvällen är dock super oklart, ni vet när ens vänner planerar saker och man bli indragen i deras lömska planer. Ja precis sånt har jag blivit indragen i hehe ska nog bli kul.

För min del är det att fippla lite på telefonen och sedan gå till sängs! Hope u have a Good day, puss och kram skumbanan <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej alla underbara, jag är tillbaka. Har saknat att skriva av mig här på bloggen, finns inte mycket nytt här i livet. Jag har kommit till en punkt där jag inte vet om jag mår bra eller dåligt. Det dippar ganska mycket just nu, det finns personer och saker som inte borde få vara kvar i mitt liv, ni vet sånt där som man alltid tänker på men inte tar tag i.

Bilderna är ifrån sommarlovet när vi var i Norrköping och firade midsommar, har super fina bilder därifrån kan absolut visa er mer utav dom! Jag har inte haft ett sommarlov än, jag jobbar och ska göra det i 3 veckor till, men plånboken kommer må bra efter detta. Äntligen en ny väska det vill säga hehe, sen blir det semester ska bli så jädrans skönt.

Jag har funderat på om jag ska starta om bloggen på nytt? Med en ny start det vill säga och lägga in kanske som detta inlägg så det blir liter mer utav den nya ebba? Vad tycker ni? Let me know om ni är kvar här<3

Likes

Comments

Vill bara meddela att jag är så sjukt stolt över mig själv!! Jag klarade båda mina diplomeringar i naglar, så nu sitter jag här o är en diplomerad manikyrist!! Skulle det vill säga kunna gå ut o jobba lite smått, så jävla glad. Dessutom när jag gick ut med väldigt höga poäng, det kändes något åt bänken va skönt! Låg över gränsen med mycket poäng det vill säga, och känner att det får jag skryta lite med hehe ;-)

Likes

Comments

Hej mina bästa vänner, är så otroligt glad att ni hänger kvar här inne??? Jag har ju varit oaktiv så att säga, men verkligen inte känt för det. Har varit ganska så lat överlag, 'mycket' i skolan o i livet helt generellt typ. Idag tog jag ej lugn kväll för är typ halvt sjuk men imorgon blir det fest!! Älskart, ska iväg o förhoppningsvis ha detta super kul!

Har köpt ganska mycket nya saker på sista tiden så ska försöka fixa upp ett inlägg med allt det, då det är uppskattat. Men vem vet när det kommer..? Hehe. Angående bilderna, 'toppen' jag har på mig är faktiskt en baddräkt som är ny, skulle dö om det fanns en liknade i tröja. Så snyggt!!!!

Likes

Comments

​Hej gullepluttar!! Jag ligger just nu i sängen som vanligt hehe, idag har det bara varit en vanlig tisdag och vanliga teoretiska lektioner. Det vill säga engelska, matte och svenska. Hade dessutom nationella talet i svenska idag, gick bra förutom att jag hade migrän genom hela talet men det skall vi inte skylla på! Imorgon är det sovvmorgon delux, så jävla skönt må jag säga!!

Likes

Comments

​Hej mina fina! Har tänkt mycket på detta inlägg, i flera dagar faktiskt men inte gjort det för att jag inte vetat exakt vad det är vad jag vill få ut i skrift. Började och kolla på dels Tova Helgessons video och Therese Lindgrens video där dom båda nämner olika slags ''självskadebeteende''. Ja det har inget med detta o göra men det tog tag i hjärtat på något sätt. Sen började min hjärna vid 02.26 över analysera precis allt som det brukar hända i vår ålder på natten när man är ensam.

Att bli sårad och att såra, jag har gråtit över så många personer i mitt liv, sådana som jag aldrig trodde skulle skada eller såra mig. Jag har sårat personer som betyder alldeles för mycket för att såra, det vill säga för mycket förhoppningar från deras sida av mig. Och dessutom tvärtom, för mycket förhoppningar fån min sida. Jag lyckas tyvärr ofta välja helt fel personer för att jag tror att personer alltid kan ändras, jag är för snäll och för förlåtande. Och det är 2 ord som jag ofta får höra i dessa slags situationer. När det tog slut mellan mig och F så sa jag till mig själv att jag inte skulle gråta över killar för jag var så mycket bättre än dom, och det sitter långt in i bakhuvudet, det är snart 1 år sen. Jag har hållt mitt 'löfte' det vill säga att inte låta någon få mig att känna mig mindre värd och att gråta för någon annan som inte förtjänar det. Ibland är det skönt men samtidigt genom denna väg så har jag blivit mer hårdhudad och bryr mig inte lika mycket TYVÄRR. 

Jag har verkligen börjat inse att jag inte kan göra allt för att alla ska må bra för då gör inte jag det, jag måste tänka på mig själv. Välja det som är bäst för mig och att inte låta ta folk mig för givet för det har hänt för många gånger. Utan att jag blev sårad för inte så länge sen i en person som jag alldeles nyss lärt känna som jag verkligen tyckte om, istället för att fortsätta plåga mig själv genom att tro att personen kommer att ändra sig så backade jag undan istället. För sånt måste vi börja tänka på, ta hand om oss själva.

Likes

Comments