Header

Har massa tid nu nästa vecka, hör av er ifall ni vill boka en höstplåtning!! mail : ebbanord@me.com

Mina 6 bästa grejer med hösten!!

- dricka te i mängder

- gosa ner sig under en varm filt, med en film påslagen

- ha en anledning till att inte gå ut, ehehe

- läsa böcker (för oss få som gör de;))

- ha på sig stickade tröjor,kan ju ingen tycka illa om!!

- alla fina färger på löven, heeeeeelt magiskt!

Tjenixen!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Här har ni den, min nya gadd på armen! Dock är den inte helt färdig, lite skuggning ska till längst ner som ni ser. Men de kommer om en sådär 1-2 veckor, har lagt till lite vart efter drf tyckte tatueraren att vi skulle låta huden få vila ett tag. Så snaart är den äntligen hel!! Har lite svårt att se den ensam dock, vill bygga på en massa mer. Men de kommer ;))

Tjenixen!

Likes

Comments

Jag ska vara ärlig med er. Den här veckan har varit extremt jobbig för mig psykiskt, där av min paus från bloggen. Tänk er att springa i motvind upp för en brant backe, ungefär så har de varit. Jag tänker inte dra dehär som en ursäkt eller att de är ett fel i de, för de tycker jag inte de är. Jag vill ändå se de som en fin grej att jag har lagt undan saker för en liten period endast för att fokusera på mig själv en stund & mitt mående, det behövs ibland. Har jobbat hela helgen med så kan säga att min kropp & mitt huvud är skapligt trött nu! Det blir jobbigt för mig med en massa intryck & måsten när jag mår dåligt, konstigt nog så känns det lite skönt att jobba då trots de. För jag kopplar bort lite av de jobbiga & kämpar på! Men nu är jag mer än värd att få lägga mig ner i sängen & ta de lugnt! Fasen vad bra jag är.

Tjenixen!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hallå, vad ska man vara på halloween?? Har paniiiiik, men med hjälp av lite inspiration av kläder försöker jag få fantasin att flöda. Har 2 idéer, men man vill ju inte vara för mainstream.

Tjenixen!

Likes

Comments

Var i studion & lekte lite idag, skulle hjälpa en klasskompis med att ta några bilder. De slutade med att vi drog ner den röda bakgrunden, jag tyckte det blev en ganska härlig färg!

Tjenixen!

Likes

Comments

Snodde några bilder från Antonia!!


Fyfan vilken kväll vi fick i lördags, vad är ens Linköpings klubbars jämförelse?? Vi var på ett ställe som hette colosseum, som ligger precis vid Globen. Perfekt om man är i åldrar mellan 18-20 ungefär, skit stor klubb med olika rum för olika musikstilar isch. Ett spelrum, aaaas många barer & 2 matkedjor. Hur perfekt upplägg? Kan ju inte önskas mer!!

Tjenixen!

Likes

Comments

I lördags stod jag & Antonia i kö in till Stockholm brunch club. Alltså W-O-W villket ställe. Så värt väntan!! Både jag & Antonia är båda frukost människor, så för oss kunde det inte bli bättre! Vidare sen gick vi in emot stan där vi sprang runt i 6h, kan säga att benen sa sitt efter de.

Trivs så himla bra i Stockholm, så det var faktiskt tungt att lämna! Det är något annorlunda med den staden,hade gärna velat stanna ett par dagar extra.

Tjenixen!

Likes

Comments