Header

Gjorde en skiiiiit god pasta idag!! Är de något man aldrig ska underskatta så är de pastasåser, speciellt pestopasta. Shiiiit vad gott de är!! Jag & en polare vi har blivit besatta. Finns så mycket gott man kan göra med bara pasta, namnam

Tjenixen!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag diskutera just dehär ämnet med ett par kompisar igår, om hur stor skillnad bara 1 år kan göra. Om hur mycket vi förändras med tiden & hur mycket klokare man blir av olika val man gör. Jag skriver själv dagbok & har gjort en längre period, när jag då går tillbaka och läser vad jag har skrivit så kan jag se saker från en helt annan vinkel. Jag kan direkt se vart problemen ligger och tänka annorlunda! Därför har jag skrivit en liten lista som jag hade velat visa mig själv för 5 år sedan, till 13-åriga Ebba!

1. Snälla, glöm inte bort att tänka på dig själv & ha riktigt jävla kul!

2. PRATA om dina känslor, stäng inte inne dom & förvänta dig att folk ska se igenom dig.

3. VÅGA, backa inte för att de känns bekvämt. Våga ta plats & våga göra saker för att du ska utvecklas. Vad är de värsta som kan hända?

4. Du kommer inte möta mr right direkt & du kommer få ditt hjärta krossat ett flertal gånger. Men stressa ingenting, du kommer träffa honom en dag men du måste också få lära dig vilka som inte är den rätta! Allt tar tid.

5. Även fast du sliter som ett as med dina betyg och ändå får ett E, se de inte som ett misslyckande. Se istället vad du har åstadkommit med de! Att du gjorde de för din skull & du lyckades.

6. Ja, du kanske alltid kommer vara en av dom längsta. So what?? Vi alla är byggda olika,därför kommer vi inte se likadana ut. Rocka dina långa ben i stället!!

7. Tänk igenom för varje person du möter, vad dom ger dig. Är de negativ energi så lägg inte ner tid på att vänta på att dom ska ändra sig. De är något dom måste upptäcka själva!

8. Och ja, du kommer skämma ut dig framför folk. Om och om igen, häng inte läpp för de. Du är människa, ibland kan de inte alltid gå som man vill. Och hur kul är de inte att titta tillbaka på de sen?


Tjenixen!


Likes

Comments

Vaknade med vidrigaste migränen. Var länge sen nu, så trodde jag hade blivit av med de. Har haft mycket & tänka på på senaste tiden, så tror de har mycket med de & göra. Hamnade därför hemma idag, men har gjort de jag har kunnat hemifrån.

Fick lite kli i fingrarna med efter att få fota, så tog några självporträtt här hemma. Med befintligt ljus! Satt i ett hörn i vårat allrum med 1 fönster på vardera sida, supernöjd med ljuset! Så snyggt & så enkelt, men de kändes skumt att vara framför kameran, sååå himla länge sen.

Tjenixen!

Likes

Comments

In & följ mig på instagram!! @ebbanordqvist

Likes

Comments

Jag hade de jätte mysigt igår med nära & kära! Förövrigt så hittade mamma mitt minneskort idag..i tvättmaskinen. PERFEKT! Men de funkar iaf konstigt nog, synd bara att vi inte hittade de igår. Så mycket god mat & gott skratt, hade velat fånga allt på bild!!

Tjenixen!

Likes

Comments