Header
View tracker

Ledsen för så mycket bilder i ett svep, men fasen hörni vilka dagar vi har haft! Jag har hjälpt till Sweden Live att sköta deras sociala medier, har haft så sjukt roligt & mött så himla mycket intressanta personer. Kvällen igår bjöd på en massa härlig livemusik!


Tjenixen!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Jag vet inte hur ni känner för poddar eller om ni ens lyssnar på de. Men jag tycker de är en perfekt grej när man är ute och går,sitter på bussen eller bara är hemma och behöver få vara ifred. De som är så bra också är att de finns så himla många olika, så de finns nog en podd för alla. Lite beroende på vad man är intresserad av.

Själv älskar jag de, jag var nog lite skeptisk till en början. Men man får ge de tid!

Jag är en drömmare & en person som älskar att tänka på saker runt i kring, saker som egentligen kanske inte spelar någon roll men som ändå är så jäkla intressant. Sen själva grejen med att lyssna på hur olika människor tänker & reflekterar kring saker,vissa saker som man själv aldrig har tänkt på men som man inser att "fan, varför har jag inte tänkt på de innan? så himla smart och sant!"

Det finns somsagt hur mycket olika typer av poddar som helst, men jag har valt att ta fram 3 av mina favoriter!

Värvet är nog den podden jag lyssnar mest på. Den drivs av Kristoffer Triumf,som plockar in olika kända profiler och får lyssnarna att lära känna "gästen" men på en mer privat nivå. Skulle inte säga att de är en intervju på de sättet så de blir enformigt, utan inget avsnitt är de andra likt. Sjuuukt bra! poddavsnitten brukar vara ganska långa men i slutändan så är dom nästan för korta. Man vill bara höra mer!!


Sen självklart, Alex & sigges podcast! 2 otroligt härliga och roliga grabbar, som pratar om lite allt möjligt här i livet. De kan var om aktuella saker,historier m.m

. Dom får med väldigt mycket i ett avsnitt. Dom lägger upp deras pod på ett så unikt sätt på något vis, man får nästan lite känslan av att man sitter med dom när dom pratar! Vet inte hur många avsnitt jag har suttit & skrattat så jag får ont i magen till.

Och sist men inte minst, Motivationspodden. Den har jag faktiskt börjat lyssna på ganska nyligen och jag tror den säger sig självt lite. Riktigt bra & lyssna på när man känner att allt är skit, eller om man börjar ge upp lite. En väldigt peppande podd med andra ord!


Vart ni än är nu, så dra igång någon av dessa! I alla fall ge de en chans, om dom här 3 inte var något för er. Så leta vidare, för dehär är verkligen något jag tipsar om!!

Tjenixen!

Likes

Comments

View tracker

Mina förhoppningar dehär året är inte jätte höga, jag tänker nog ta varje dag som de kommer. Egentligen, vad är de som känns annorlunda med ett nytt år? De går några dagar & sista siffran ändras.

Men för mig är det en nystart, skulle absolut inte säga att jag är en helt ny människa med helt nya tankar, åsikter & värderingar. Absolut inte. Men att kunna lägga allting bakom sig & istället blicka framåt på allting man har framför sig de är för mig ganska mäktigt & en stor lättnad! Jag ser dehär som en möjlighet till att växa som människa, komma närmre mina mål här i livet. Jag kommer låta varje dag räknas! Och jag tror på lite motgångar för att lyckas.

Nyårslöften skulle jag inte säga att jag har, men jag har definitivt mål. Jag vill att dehär året ska handla om mig i första hand och inte på ett dåligt sätt! Jag har lärt mig mycket om mig själv under de senaste året & bestämt mig för att satsa på saker som får mig att må bra, sluta fokusera på saker jag inte har,inte känna mig otillräcklig. För jag är bra som jag är, varför ska jag sätta så mycket krav på mig själv när de bara finns 1 person som mig?

Jag tänker försöka stoppa saker som börjar växa & trigga mig, sen definitivt prata om mina känslor!

Jag fick en riktig spark i rumpan av 2016, för den enda som kan ordentligt styra mitt liv & mitt mående är jag och de har jag verkligen inset. Så istället för att gå runt och lägga ner energi på oviktiga saker, saker som gör mig ledsen så tänker jag satsa! Och inte bara en liten del, utan till 100%! Sen är jag absolut inte där än , jag har långt kvar att gå. Men att ändå ta dehär beslutet är för mig jätte stort & jätte läskigt, men ändå så sjukt jävla pepp!

Dehär året ser jag som en nystart. Jag har lite projekt på ingång, som jag SKA ta tag i. För de är ju så, man kommer ju närmre sina drömmar desto mer man satsar.

Kära 2017, ge oss nu ett helvetes bra år!


Likes

Comments

"Jag vill vara allt för dig, snälla va,snälla va svag för mig"

  • 369 readers

Likes

Comments

Hoppas ni alla har haft en toppen jul!! Kram på er

Likes

Comments

Har suttit en stund nu & gjort vimplar, gjorde de förra året också! Men den var för kort & ha i uterummet.
De blir ganska mysigt. Sen har de även lyckats komma några klappar under granen,resten kommer imorgon!
Kan inte fatta att de är julafton redan imorn? Helt sick!!

Tjenixen!

Likes

Comments