Header

Hade en så himla mysig midsommar (trots vädret!), med mycket gott skratt & god mat & dryck! Det blev till & med lite bad på kvällen. Tror vi hamnade i säng vid 5-6 på morgonen..hela kvällen kändes som förevigt & som att de aldrig skulle ta slut. Så himla härligt!


Tjenixen!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Mitt vackra Borensberg, så mycket minnen som vilar på detta ställe. Hela min uppväxt har jag spenderat mina somrar här, de går inte att sluta älska denhär platsen! Ni ser ju bara hur mysigt de ser ut!

Måste ändå säga att de känns skönt att få komma iväg en stund, de har varit lite kämpigt nu en period så behöver verkligen dehär. Bara får vara,ladda batterierna & få lite tid utan mobiler och annat. För sen har jag ett gäng veckor framför mig med mestadels jobb!

Tjenixen!

Likes

Comments

Vill ni bli fotade? hör av er!! Nu när sommarlovet är igång har jag lite dötid mellan jobbpass, passa på! 

Mail : ebbanord@me.com

Glöm inte att kika in på min portfolio, som ni hittar här.

Tjenixen!

Likes

Comments

Hahah, jag har köpt en Citrus växt?? Bara sådär,titta vad fin den är! Hoppas bara att jag klarar av att ta hand om den..

Tjenixen!

Likes

Comments

Köpte lite nya kläder häromdagen, har så dåligt med sommarkläder... Kjol & rutig top- h&m , röd top - Carlings

Jag har suttit framför datorn hela dagen, har haft så himla mycket att göra. Redigerat färdigt bilderna från igår,svarat på lite mail (har ett par feta grejer på gång!!), beställt en kalender så jag kan få lite ordning på allt, fixat med portfolion. Och klockan är redan 6, sist jag kollade var den 3. Känns som att jag har gjort massor men ändå inte allt, tror dock jag behöver en nypa luft innan jag sätter mig igen!

Tjenixen!

Likes

Comments

Jag får sommar-lov på onsdag, sen drar jag mig till sommarstugan där nångång också. Då är de sommar på riktigt! Finaste platsen jag vet & har varit hela mitt liv, de är något alldeles extra där. Också att få hänga lite med mormor & morfar med, 2 av dom bästa människorna jag vet!

Tjenixen!

Likes

Comments