Header

Här har ni första delen av plåtningen jag gjorde förra veckan med Emilia! Hur grym är hon?? Och älskar när man kan jobba med solen på så olika sätt!!

Tjenixen!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Lätt en av dom roligaste jobben jag gjort! Såå kul & så himla fint bröllop & vilket gäng!!

Tjenixen!

Likes

Comments

Ber om ursäkt för dålig uppdatering här på bloggen, men just nu är det mycket som händer! Har mycket som ska bli gjort (1 bröllopsplåtning + ytterligare en plåtning, så bilder lär dyka upp;)),sen har jag även gått & köpt balklänning?? Redan tänker ni, men de fanns bara 1 sån här i hela Linköping. Så den skrek ju praktiskt taget mitt namn ;))
Har även kört intensivkurs nu i 3 dagar inför körkortet, så nu jäklar!!

Tjenixen!

Likes

Comments

Kan vi bara ta en stund för avicii's nya album?? Vet inte om jag är as mycket efter, men fan vad grymt de är! Mina favoriter är :

- so much better
- friend of mine
- without you

Likes

Comments

Sjukt taggad på resan till Bali med familjen, vi sticker över nyår. Så de får mig att längta till vintern (dock det enda;))! Naturen där är magisk, så ni kan räkna med en flitig uppdatering här på bloggen!! Vill visa er så mycket som de går, är sugen på att göra filmer där också! Så vi får se hur jag lägger upp de där, har mycket jag vill köpa in tills dess iaf!


Tjenixen!

Likes

Comments

Förstår ni att jag har 1 år kvar?? JAG TAR STUDENTEN OM ETT ÅR, HUR SJUKT? Vad gör man ens sen när skolan är slut? Eller ja egentligen, har jag massor med saker jag vill göra efter men jag menar...Hur lång tid kommer de ta & vänja sig liksom? Känns skumt. Men ser faktiskt fram emot dehär året, hoppas att de kommer bli ett toppen år!!

Var & kikade på balklänningar med idag med Eve, tror redan jag har hittat 2 som känns bra! Jag vill ha något som verkligen är jag & som jag känner mig bekväm i. Sen helst en som ingen annan har, men de kanske är svårt!

Tjenixen!

Likes

Comments

Likes

Comments

Vem trodde någonsin att jag skulle fixa naglar? Men ääärligt, tror jag gillar dom. Hur feta?

Tjenixen!

Likes

Comments

Lätt en av mina roligaste & bästa plåtningar!! Location vi valde var så mycket min smak som de kunde bli, så himla fint. Och modellerna var pricken över i:et!

Tjenixen!

Likes

Comments

Här får ni lite goa låtar som jag har lyssnat mycket på nu den senaste tiden! GRYYYYYMA! Kom gärna med låttips, älska att hitta ny musik!!

Tjenixen!

Likes

Comments