Header

Här är den, plåtningen som jag gjorde i Stockholm. Hur fet är inte lokalen? Synd bara att ljuset inte blev de bästa, tror det hade blivit ännu bättre om vi hade haft de med oss!

Tjenixen!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Sitter på tåget på g hem, är i Linköping 20:36. Blev en lång dag, men fasen så kul jag har haft & vad bilder jag ska hem & redigera när jag kommer hem. Förmodligen har jag redan en till plåtning i Stockholm nästa måndag!!

Tjenixen!

Likes

Comments

Här har ni låtarna som går på repeat hos mig, dom är sjukaaaaa

Tjenixen!

Likes

Comments

Sånt här behöver alla en måndag! Gör de bästa av den här veckan hörni,ni är grymma & kan göra precis vad ni vill. Tillåt er själva! 

Tjenixen!

Likes

Comments

Imorgon drar jag till Stockholm & får träffa Elin igen, så himla länge sen nu. Precis som sist så ska vi plåta tillsammans, så himla kul. Om vi får vara där vi har tänkt så tror jag att detta kommer bli sjukt bra! En location helt i min smak... Mer får ni se imorgon ;))

Tjenixen!

Likes

Comments

Helt sjukt hur mycket plåtningar jag har hunnit med dehär året & då är ändå inte dehär alla. De värmer i hjärtat, så himla kul & utmanade att få göra dehär. Och ALLA har varit fantastiska, så härliga att jobba med! Stort TACK till er!! Nu hoppas jag till 110 att 2018 kommer bli ännu bättre & större. Är ni lika redo som jag??


Vill du bli plåtad? maila mig: ebbanord@me.com

Tjenixen!

Likes

Comments

Kväll nr 2 med inventering glider jag in på vid 7 ikväll,vi har ungefär 3h & shit vad fort de går. Kändes som det gick på 30 min igår, man blir så jäkla inne i räkningen.. Imorgon är det skola igen, sen jobbar jag i helgen!

Tjenixen!

Likes

Comments