Header

"I'm going to make u so proud." - note to self

Likes

Comments

De är så himla skönt här i Spanien, bara känslan att få komma bort ett tag är underbart.

Jag skulle inte säga att jag flyr undan, utan bara är borta en stund, samlar lite kraft ,få tänka & ta de lugnt. Tror alla behöver de ibland, få återhämta sig. För de är ändå ganska mycket som ska gå in i vardagen! Något som också har blivit mer aktuellt här är kreativiteten, jag har nog inte tänkt på de förut när jag har varit iväg. Men de är något som drar igång ordentligt, jag tänker i helt andra banor, utvecklar mitt tänkande mer. Säger inte de en del? kreativitet går oftast i banor, ibland finns de mer & ibland finns de mindre. SJÄLVKLART vill man ha mer. Att då få komma iväg & se andra platser,andra miljöer & andra typer av människor är fantastiskt! Något som fascinerar mig är hur mycket olika typer av människor de finns, jag blir alldeles glad i magen av att se de. De är ganska häftigt hur allt går hand i hand.


Tjenxien!


Likes

Comments

Idag är våran första riktiga dag här i Fuerteventura & vi stor trivs, så himla skönt & bara få komma iväg ett tag.

Jag tror bilderna beskriver ganska bra de jag inte kan beskriva med ord, miljön är ju fantastisk här. Hoppas på att vi går en promenad sen så vi kan se oss omkring lite, då ska ju lätt kameran med!! Något jag skulle behöva köpa med är solglasögon, för dum som jag är så glömde jag ju ta med mig de...

Tjenixen!

Likes

Comments

  • just nu
  • 202 readers

Likes

Comments

Nu är vi äntligen på ingång!! Taggaaaa

Likes

Comments

Många är skeptiska till varför jag har valt att göra vissa val i livet, hur jag kan vara så dum & sikta in mig på att bli något där chansen är ganska liten att man verkligen lyckas. Men då ska jag förklara för er, varför inte?

Varför ska jag inte kämpa lite extra, tro på mig själv lite mer & sätta mål. Jag vet att de här kommer bli svårt & att jag kommer falla ett par gånger, men att ha en drivkraft är bland de bästa som finns. Folk som säger till mig att jag inte kommer bli något. De är dom som ger mig de drivet, konstigt nog. Jag ska inte bara bli lite bra på de jag gör, jag ska bli BÄST. "Oj, hybris" tänker ni. Men nae jag skulle inte se de så, jag tänker inte gå runt hela mitt liv & ångra att jag inte tog visa chanser. Att jag inte valde & göra de jag tycker är kul, de jag brinner för & uppfylla mina mål.

Jag tänker inte sitta som gamling & känna att fan, vad har jag gjort i mitt liv, vilka drömmar har jag uppfyllt? inga.

ALDRIG!!! Visst jag har inte min framtid uppmålade, de har väl ingen egentligen. Men vissa har några pusselbitar om på ett ungefär kommer se ut. Fatta liksom att kämpa för något man älskar, sen inte riktigt veta vad de kommer ta en. För mig är de hur fett som helst!! Jag tänker våga satsa & lita på min magkänsla.

Tjenixen!

Likes

Comments

Nu är vi äntligen i Stockholm & får snart lägga oss i sängarna & vila upp oss tills imorgon bitti. Då drar vi!!

Tjenixen!

Likes

Comments