Header

De är alltid lika kul när folk kontaktar mig & vill ha hjälp med bilder, de bara spritter i kroppen. Tankar går runt i huvudet & bilder målas upp, men att ändå få en mix av mina idéer & kundens! Den här gången var de svårt de får jag erkänna, men resultatet blev ändå fartigt & kul. Och för att inte nämna ananasen, vilken härlig frukt!!

Minna är iaf en tjej som driver både en blogg & ett instagram konto, där hennes fokus ligger på vegetariska rätter, yoga & hur man lever ett sundare liv! ( hennes instagram hittar ni här & hennes blogg hittar ni här) Tror ändå att vi fick in lite av de i bilderna!

Tjenixen!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Plåtade Minna idag, så har suttit & redigerar hela kvällen! Är super taggad inför resultatet, denhär typen av bilder skiljer sig lite ifrån vad jag kanske brukar ta. Men gillar & utmana mig själv, så tror de kan bli lite roligt & lite annorlunda!


Tjenixen!

(En liten sneakpeak har ni uppe i högra hörnet, ser lite intressant ut ändå va??)

Likes

Comments

​Eftersom jag slutade tidigt idag och fick tid över så fick de blir en plåtning i studion med Antonia, otroligt nöjd med resultaten. Dock var de väl ingen match med hennes utseende,jösses!. Vi knäppte ungefär 320 bilder, så fler lär komma. håll utkik!! 


Om någon därute skulle vara sugen på att ställa upp som modell, dra iväg ett mail vetja! ebbanord@me.com :) 


Likes

Comments

Foreplay - jalen Santoy


Och självklart Frank Oceans nya album,eller nya. Den har legat ute några veckor, men kan klart säga att han har gjort de igen!! Sjukaste.

Tjenixen!

Likes

Comments

bläddrade igenom gamla bilder & möttes av dehär , kan ju vara bland de sötaste jag sätt. De är alltså Klara våran hund. Som valp, ser ni hur liten hon är?? Nu räcker hon upp till köksbänken utan problem. Ställer hon sig upp på bakbenen är hon mer än hälften så lång som mig, helt stört ju. Jösses!!

Tjenixen!

Likes

Comments

​De är som att jag aldrig känner mig riktigt utvilad, eller märker av att de går mot bättringsvägen. I morse vaknade jag helt utan röst, kunde inte ens få fram 1 mening. Nu är den delen bättre iaf, så rösten är tillbaka. Men fasen att de inte tar sig dehär, brorsan hade hört att kamomill te ska hjälpa när man är sjuk. Så de går på högdos här hemma med en massa honung!! 

Tjenixen!

Likes

Comments