Header

Jag älskar sushi! Så fräscht på något sätt och inte så tungt att äta. Plus att det är väldigt fotovänligt haha. Något som var roligt var att i somras testade vi att göra egen sushi hemma. Det blev faktiskt ganska bra som ni kan se på bilden och det smakade gott också. Det är något som måste göras om snart igen!

Likes

Comments

Här är fler utav bilderna jag tog med Amanda på lovet. Alltså dessa bilder vi tog på vägen blev såååå bra! Älskar de blå tonerna som matchhar uggsen och att man kan se hur vägen fortsätter långt bak i bakgrunden av bilderna. Vad tycker ni, var bilderna på vägen eller de jag visade tidigare i "skogen" bäst?

Likes

Comments

Jag har väldigt svårt för att hitta böcker jag gillar vilket resulterar i att jag sällan läser. Dock när jag hittar en bok jag verkligen gillar är jag som en riktig bokslukare, jag äter upp boken och det är fort. Jag är inte perfekt tyvärr är en sån bok jag talar om. Jag är inte bra på att förklara handlingar men det som väckte intresset för boken var ett stycke ur den jag läste:

"Varje dag känner jag ett ansvar över att vara en perfekt ung kvinna. Det betyder i stora drag att jag ska vara perfekt på alla sätt som det går att vara perfekt på och inom alla områden. Jag ska vara snygg, men inte för snygg. Jag ska vara smal, men ändå ha kurvor. Jag ska vara vältränad, men jag får ju inte träna för mycket. När jag sover ska jag vara söt och jag går givetvis aldrig på toaletten. Förutom allt det ytliga så ska jag vara framgångsrik men samtidigt ha tid för ett vettigt privatliv. Jag ska avancera på mitt jobb och ha en titel att skryta med. Jag ska vara duktig på ekonomi men också en kreativ själ. Givetvis ska jag vara proffs i köket och få självaste Nigella att backa av förundran. Allt postat på Instagram med tretusen filter."

Om ni inte har läst den här boken av Michaela Forni än, gör det! Tips, tips, tips!

Likes

Comments

På lovet hjälpte jag min vän Amanda att fota till hennes blogg. Det var då jag fick tillbaka mitt fotosug. Jag har liksom tappat min inspiration ett tag men jag tror och hoppas att den äntligen är tillbaka. Jag blev faktiskt nöjd med resultatet!

Glöm inte att checka Amandas blogg för fler bilder! länk

Likes

Comments

Wilma och Emil // Jon Olsson // Beauty break

Här är mina tre favoriter på Youtube

Jon Olsson har jag skrivit om förut och hans vloggar är underbara. Så coolt att hänga med när han reser i princip överallt nästan varje dag. Plus att jag blir så inspirerad av hur hans videos är utformade, typ bild, färg och musik.

Emil och Wilmas kanal hittade jag ganska nyss och det blev fort en favorit. Wilma har ni säkert hört talas om från "Wilmasbeauty". Syskonen är så sköna och dom gör olika roliga vloggar och challenges. 

Sist men inte minst Beauty break. Lily och Joshlyn är så roliga och dom testar olika "skönhets trender" fast kanske lite mer flippat än på vanliga "beauty-kanaler".

Likes

Comments