Header
View tracker
View tracker

Det kan inte vara många som missade Grace Vanderwaal från Americas got talent?? Enda sedan jag såg hennes audition har jag varit helt kär, hon är världens ballaste 12-åring! Och inte nog med det hon vann hela tävlingen och idag släpptes hennes första EP, Perfectly Imperfect! Älskar hennes röst och skivan är så bra, alla borde ta en stund och lyssna igenom, verkligen värt!

Likes

Comments

View tracker

Här är en skiva av Mumford and sons som jag har lyssnat på det senaste. Så mysig och en utav mina favoritlåtar från skivan är White blank page. Älskar sån här musik som Mumford and sons, The lumineers och Hozier bland annat gör. Det är musik jag kan ha på i bakgrunden hela tiden och speciellt när det är lite mörkt ute och man sitter i sängen så blir det extra perfekt!

Likes

Comments

Så kul att hitta bilder man inte trodde blev bra när de togs men att man fick en annan bild av dom i datorn! Alla tre bilder är tagna någonstans i London. Den första tyckte jag var lite rolig när jag tog den för att rören på huset sitter lite hur som helst, det såg allmänt rörigt ut, haha. Sen de två nedersta gillar jag för att det är så fint ljus och så finns det en touch av rosa detaljer i båda!

Likes

Comments