Bättre sent än aldrig, säger man ju. Väljer att anamma det uttrycket, passar mig bra.


Vem är då jag. Haha, frågan är vad man vill veta om muppen bakom skärmen.

Att jag heter Ebba lär ni ha listat ut, cred till er.

Förövrigt är jag 20 år gammal, med andra ord har jag vandrat här sedan 96. Bor i Malmö, Västra hamnen för att vara mer exakt. Bor tillsammans med min sambo, vi har bott här lite drygt ett år och det var också dp jag flyttade hemifrån. Nu tror ni kanske det är hunden som är min sambo, haha så är inte fallet! Faktiskt en riktig påg som går på två ben och är världens bästa. Hunden är oxå bra, på sitt egna lilla vis. Han heter Plopp och är drygt ett år nu. Där avslöjades antagligen också att jag gillar choklad, med tanke på hundens fina namn, he he.

Jag har tidigare haft ett väldigt stort intresse för hästar, men för snart ett år sedan sålde jag sista pållen och köpte inte någon ny. (där kom plopp in som en ersättare HAHA)Jag har tidigare haft väldigt klara planer för vad jag vill göra i livet, men efter studenten blev det inte som jag trodde. Innan har jag velat bli jurist, men efter att första året efter gymnasiet, alltså förra året ha läst ett par kurser på universitetet i juridik ångrade jag mig. Fick för mig att jag ville läsa Human rights (ja det var faktiskt ett internationellt program och hette inte mänskliga rättigheter, hahaha), men efter några veckor insåg jag att det inte alls var min grej. Passade inte in helt enkelt, haha. Sad moment. Slutade och jobbade ett tag som vikarie på dagis och skola, men alltså nej. Lika bra att jag är ärlig direkt, haha. Inget för mig, är verkligen inte en person som trivs med att jobba så tätt inpå personer och hjälpa personer på det sättet som man får göra på typ dagis. Bäst för både mig och barnen om jag håller mig borta, haha. Då sökte jag mig till ett jobb som försäkringsförmedlare, alltså förmedla en försäkring via telefon. Helt klart mycket roligare än vad jag kunde tänka mig och fram till för 2 veckor sedan jobbade jag där men av många olika anledningar så kunde jag inte vara kvar, då jag helt enkelt inte mådde bra där. Och jag är en person som sätter mitt eget välmående långt före pengar, så det blev helt enkelt bäst så!

Har jobb en dag i veckan på en advokatbyrå där jag trivs super, så mysigt ställe! Har jobbat där sedan andra året på gymnasiet och det är verkligen ett superextra jobb att kombinera med plugg, så det håller jag hårt i!

I januari börjar jag läsa en kurs i projektledning och till hösten börjar jag ett nytt program, antingen mäklare eller det som det lutar åt mest nu, media- och kommunikationsvetenskap, så så kul!!

Fram till januari är jag alltså ledig, förutom jobb en dag i veckan och det är faktiskt skönt, haha. Jag är inte stressad över det utan är nöjd med beslutet, tur det lol.


I övrigt är jag väl snäll och glad och social. Vill skriva att jag tränar men det är mer en ambition. haha. Eller man kan väl kalla mig för periodare. Just nu är det en period där träning är obefintlig.

Nu vet jag inte mer om mig själv höll jag på att säga, men så illa är det inte. Men måste rusa till stan och kompis och glass, så hinner inte mer helt enkelt. Det kommer väl allt eftersom , antar jag!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Okej kan vi SNÄLLA diskutera det faktum att jag precis skrev ett inlägg som sedan inte publicerades för jag loggades ut, pepp pepp pepp :-))))


Hej på er iaf!


Jag började måndagen med ett besök hos veterinären. Lät som jag själv skulle dit men så djurisk är jag inte, det var faktiskt lilla vovven som skulle få vaccin och fixa pass. Bortskämda lillskiten ska med och åka skidor. Visserligen bara till Norge, but still utanför Sveriges gränser haha. Nu är det i alla fall fixat och han är redo, vi ska bara vara borta några dagar i julveckan, men ska bli mys!

Därefter har jag varit hos mamma som ville äta lunch med mig, gos. Okej åkte egentligen dit för att sno en klänning från henne, men men , man kan ju lägga fram saker på olika sätt. Fick med mig klänningen och mätt blev jag oxå, perfekt! Kan vi även diskutera kylan imorse, sjukaste på länge. Hann bara utanför dörren innan jag insåg att jag hade velat ha underställ och tjocka byxor och tjock jacka o hela köret. Största frågan är också varför jag tog buss när bilen står i ett varmt garage som man bara behöver ta hissen ner till?! Värt att fundera över!!


Aja, nog om kylan. Nu väntar lite kompistid, vi ska äta glass. Rimligt i kylan, som jag ju inte skulle prata mer om. lol. Yogiboost är alltid en bra idé, så det blir säkert toppen.


Under tiden jag ändå sitter här och muppar mig kan jag lika bra passa på att berätta lite om mig själv, brb i ett annan inlägg!


Likes

Comments

Hej på er!

Dagen har gått i ett så jag har inte hunnit med min lovade presentation än, men bättre sent än aldrig. Att dagen gått i ett var troligtvis största lögnen på länge btw, HAHA.

Jag har inte haft så mycket för idag faktiskt, lite jobb i förmiddags och en lunch med sambon på Malmös nya saluhall som btw var urmysig! Industristil och rejäla saker, coolt tycker jag. Åt en stenugnsbakad pizza och den var super, plus i kanten kan man ju absolut tycka, haha. Under eftermiddagen fick jag ett ryck och ville baka, hittade ett recept på nån cupcakes med nutellafrosting, hur gott?! Den lilla detaljen att jag inte hade florsocker hemma och inte kunde göra frostingen är en annan femma :))) Dom såg goda ut på bild. Men blev typ kaffesmakande muffins utan frosting, smälte lite choklad och ringlade över, alltid något HAHA. Blev fett besviken och hittade ett recept till, KANELBULLEKLADDKAKA, kan vi snälla diskutera den ljuvliga kombon?? Okej har inte smakat än, men smeten var god och då brukar kakan oxå vara det.


Nu tänkte jag snart laga lite mat, sugen på kyckling och curry, men med nån liten twist, ska hitta på nåt skoj! Delar med mig om resultatet blir bra, annars kan ni få sörja med mig</33

HAHA, låter ju som en jävla wifey ser jag nu, så är det inte. Okej jo ibland, men jag trivs :)))


Återkommer med en bild på min fina kladdiga jättekanelbulle snart! Och presentationen, darlings!


Bilden är ju kanske en sneak peak på var jag bor iaf, om ni kan ert Malmö vill säga!

Likes

Comments

Hej på er!

Ny blogg på G, ännu en gång haha.


Det är så svårt när man har så mycket att förmedla men inte riktigt vet var och till vem man ska vända sig, så vad kan väl passa bättre än en bloggis då?!

Självklart ska jag ge er en presentation om mig själv, känns ändå rimligt att veta vem som sitter bakom skärmen och skriver, eller? Kanske kan vara kul att va anonym också. don't know.

Jag vill att bloggen ska spegla mig och min vardag i bilder och text på ett så personligt sett som möjligt, alltid roligt med personliga bloggar tycker ju jag i alla fall. Men smaken är ju som baken, som man så fint säger.


Ville mest säga hej och välkomna till Ebbas värld lixom, hörs snart igen så kanske ni kan få veta vem jag är, om ni har tur!!


Puss och kram

Likes

Comments