Godkväll på er! Idag skulle vi egentligen åkt på en heldagsutflykt. Kombinationen av att vårt resesällskap var sjuka och att jag var sliten gjorde dock att planerna ändrades. Jag och Saga tog istället en lång och skön dusch och vilade middag ihop. Därefter blev det en promenad till standardstället - Hembygdsparken.

Nu ikväll har vi haft Sagas mormor på besök. Hon föreslog städning på Sagisens rum. Fick ingen vidare förklaring men jag tänker att det kan ha berott på att man knappt kom in (och än mindre ut) ur hennes rum. Haha! Hursomhelst.. nu är där upprymt och fint! Känns skönt att börja vår helg med att ha ordning på torpet. Japp, ni läste rätt - Helg! Jag gick av mitt dygnspass imorse och nu är vi lediga enda tills på torsdag. Lyx!

Några foto från Hembygdsparken:

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Wiho, igår var det minsann lite solsken! Efterlängtat! Så efterlängtat att vi gav oss ut så fort det började ljusna. Sagisen ville hålla handen nästintill hela tiden (bortsett från när hon hoppade i vattenpölar). Tur att hon hade sitt fodrade regnställ. Det är nämligen, så gott som otänkbart, att gå förbi en vattenpöl utan att hoppa i den.

Förutom att hoppa i vattenpölar, gav hon sin gitarrspelande idol en peng och sa: "Bra jobbat, spela gitarr!". Därefter gick hon och ställde sig intill honom, började dansa och tog del av rampljuset. Oj vad hon njöt, haha!

Och oj vad jag njöt av denna turen. Hon var så "medgörlig" och duktig hela rundan. Det satt som en smäck hos denna mamman (som är något trött på den senaste tidens "testa-alla-gränser-period").

Nog med pladdrande.. här kommer bilderna:

(Inlägget är tidsinställt).

Likes

Comments

Kikade runt efter en julklänning till Saga och helt plötsligt kom jag över en drös med kommande nyheter från Newbie. Jag är egentligen inget större fan av "Newbie". Klart dom har fina kläder, men med tanke på hur många som tokälskar Newbie, blir det lite uttjatat. Dessutom vill jag inte klä Saga i för mycket av det traditionella "gulli-gullet". Meeen jag måste erkänna att jag är väldigt sugen på den helvita blusen. Nästan så jag skulle kunna tänka mig något liknande till mig själv, haha. Varför gör dom inte till vuxna förresten? Då hade jag lätt köpt varsin åt oss. Älskar att matcha med min lilla mini-BFF, hihi. 

Har ni någon favorit?

Likes

Comments

Så vad har vi gjort idag? 

Varit på utvecklingssamtal: Imorse var det dax för Sagas andra utvecklingssamtal. Hihi, så spännande! Pedagogen berättade lite kring versamheten och dess mål. Därefter betade vi av min lista med punkter jag hade funderingar kring, haha.. Fick även se foto på min loppa från den senaste tiden. Allt gick väldigt bra och jag var mer än nöjd när vi gick därifrån.

Handlat: På hemvägen stack vi inom och handlade lite som fattades här hemma. Saga satt i vagnen och jag hann inte mer än vända ryggen till innan Saga hade norpat åt sig halva ICAs sortiment av apelsiner. Hon var hur nöjd som helst och utbrast: "Saga göra fruktsallad!". Om jag var lika nöjd? Svar: Nej. 

Pysslat: Efter middagsvilan hade jag tänkt att vi skulle gå till Hembygdsparken. Men min lilla madam utbrast bestämt: "Nej, va hemma!". Så jag tog fram lite pysselsaker istället. En mysig stund senare hade vi pysslat ihop en kikare. 

Haft kvällsbesök: Sagas mormor kom en liten runda och vi tre hade fruktstund. När mormor gått hem blev det en dusch följt av soffmys.

Foto från sist när vi var i Hembygdsparken:

Likes

Comments

Contains affiliate links

Godkväll på er! För er som missat det vill jag bara tipsa er om att med koden: KLAPP17 får ni 20% på hela Åhlens sortimentet. Erbjudandet gäller online fram till 10.00 imorgon och i butik från 07.00-10.00.

Gjorde ett litet kollage med några saker jag inte hade tackat nej till. Tror faktiskt jag ska slå till på termosen och månadskalendern. Wiho, längtar redan till att skriva in alla kommande planer. 

Månadskalender: HÄR.

Termosflaska: HÄR.

Svart mugg: HÄR.

Vit mugg: HÄR.

Kalender: HÄR.

Likes

Comments

Godmorgon! Idag är vi lediga, Saga och jag. Och förutom att jag har en tid till läkaren så har vi inget planerat. Regnet öser ner utanför så känns som det mestadels kommer bli en innedag. Inte mig emot, älskar mysdagar!

Ett foto från en sommardag. Vet inte varför jag aldrig la upp detta? Här är vi iallafall - Jag och det bästa som har hänt mig.

Likes

Comments