Tips, Vardag

I tisdags, efter jobb och dagis, tog vi en liten promenad med Sagas mormor. Förutom att vi fick njuta av kvällssolen ihop, lyckades vi även få till, några mamma-och dotter foto. Det är bra att ha en fotograf som ställer upp och tar hundrafemtioelva foto OCH som står ut med mig och mitt komanderande. "Ta rakt framifrån", "Tänk på att ha oss i mitten", "Vänd på kameran", "Nej, inte så!", "Men ta nu då!". Avslutningsvis fick hon ett: "Tack så mycket mamma, där blev nog något bra iallafall".

Älskar våra nya och matchande tröjor! Sagas är från H&M stl. 92-140 och min är ifrån H&M stl. 134-170.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vardag

Detta inlägget skulle egentligen kommit upp igårkväll men jag somnade innan jag kom så långt. Sååå nu tar denna trötta mamman och gör ett nytt försök, hehe.

I förrgår stod det, jobb-och dagis, på mitt och Sagas schema. Vanligtvis brukar vi ta det lugnt efter att ha varit iväg en lång dag, men inte denna kvällen. Istället åkte vi bara hem och hämtade badkläder för att sedan ge oss iväg igen. Gäller att passa på när väl solen väl är framme!

Kvällsmat på "Havsbadskjollan".

Efter några tuggor hade Saga allt annat än tid till att äta. Jag packade snabbt ner pizzan och tog med yrvädret ner på stranden.

"Mmm, gooootti pizza!"

"Taski maten mamma".

Likes

Comments

Vardag

Idag har det gått i ett från morgon till kväll meeen mer om det imorgon. Tänkte nämligen visa lite bilder från igår när vi var på kalas för den blivande 16-åringen, Jonatan. Där bjöds vi på super god mat men Saga tog inte en endaste tugga. Efterrätten däremot.. Den slank ner lätt som en plätt. När hon ätit upp sa hon bestämt: "Mer kaka!". Förutom att smaska i sig efterrätt så hade hon fullt upp med att jaga katten Santos. Hon försökte bland annat mata den stackaren med sten.

Fika ute i solen.

"Heeeej katten!"

"Vassegoouu katten".

"Mmm sten gotti!"

Här fick Santos nog och för att återigen citera Saga: "Hejdo katten! See yah!".

Likes

Comments

Vardag

Wow, wow, wow vilken bra kväll vi hade igår, jag och mina tjejer!

Lite vin, popcorn, mycket snack och skratt, och ännu lite mer skratt! Ja, det summerar kvällen ganska bra. Och oj vad tävlingsinstinkten kom igång när vi spelade "Med andra ord", haha! Vi lottades in i två lag. "Lag 1" bestod av Stina, Tesse och Felicia. Alltså var det jag, Melina och Phuong i "Lag 2". OBS! Viktig information: Lag 2 tog hem segern.

Foto från gårdagens tjejträff:

Jag hade glömt att ladda min kamera så den gav tyvärr upp ganska snabbt. Här kommer därför lite mobilbilder från resten av kvällen.

Likes

Comments

Vardag

Nu är det dax att få lite skönhetssömn (läs: anti-zombiesömn). Imorgon väntar nämligen en jobb-och dagis dag på oss. Saga sover "redan" gott och jag lär göra detsamma vilken sekund som helst. Godnatt på er!

Bara älskar denna ögonblicksbilden jag knäppte av i eftermiddags! Min lilla trollunge.

Likes

Comments

Dagens Saga, Vardag

En promenad för att köpa ny bakade bullar, följt av en tur till Hembygdsparken, fick kicka igång vår tisdagsmorgon. Saga gick själv hela vägen och gjorde mig verkligen mer än stolt. Hon höll sig till trottoarkanten, tog min hand när det körde förbi bilar och när vi gick över övergångsställena. Jag njöt precis hela förmiddagen av både sol, lek och, framförallt, över att Saga lämnat sin 2-årstrots hemma, hehe.

Foto från vår morgon och förmiddag:

Nöjd över att ha hittat en "snajel" (snigel).

"Titta! Fylaaaa". Blev mååånga stopp som detta. Hon ser verkligen siffror överallt och varje gång ska hon berätta vad den heter. (Mallig mamma, hehe).

I hembygdsparken finns en staty som Saga brukar låtsasmata med stenar. När hon gick fram till den idag sa hon snopet: "Mamma titta!", "Va e huve?".

En fikasugen tjej.

Likes

Comments

Vardag

Igår hade vi egentligen tänkt åka till pannkaksladan men planerna ändrades när jag såg att det var "Hantverk-och matmässa" i Hembygdsparken. Jag väntade mig lite olika barnaktiviteter, karuseller och musik. Vet inte var jag fått det ifrån för några barnaktiviteter och karuseller var där icke. Som tur är så har lilla Saga inte några höga krav, och Hembygdsparken går alltid hem, oavsett vad. Hon hälsade på djuren, busade på lekplatsen, rymde in till hästarna och lekte med stenar. En nöjd Saga = en nöjd mamma!

Vi två ❤️

"Puss på trollet"

Stenar OCH vatten = bästa kombinationen någonsin.

Jaha, så var det dax igen.. haha!

Likes

Comments