Vardag

Idag har vi busat loss på "Drakens lekland" med Frida och Liam. Faktiskt första gången för mig och Saga!

Till en början var det lite ledsna miner från Sagas sida. Hon reagerar så på nya platser sedan hon började på dagis, lilla pluttan! Men hon förstod ganska kvickt att vi skulle leka där tillsammans och då släppte hon loss ordentligt! Underbart att se henne upptäcka och leka. Hennes stora favoriter blev, inte helt otippat, att hoppa från olika små madrasskanter och hänga i bollhavet.

Efter leklandet blev det ännu ett premiär besök för Saga - McDondalds och det gick hem hos den lilla finsmakaren! Speciellt goda var deras pommes och sugrör.. haha!

Nu sover Saga gott och det lär jag också göra snart. Godnatt! 💙

Likes

Comments

Vardag

Idag har varit en mindre bra dag. Men det är okej, alla dagar kan inte vara toppen, så är det ju.

Saga sover redan då hon var alldeles hysterisk så trött hon var efter dagis. Nu hoppas jag bara att hon sover för natten. Känner inte för att vara uppe och hoppa något mer idag, faktiskt.

Titta vad jag fick med hem från affären idag! Jag tänkte hänga i en liten gullig hälsning till Alle, från mig och Saga. Visar er imorgon!

Nu ska jag bara njuta av tystnaden och tanken på att jag och Saga har "helg" (jag jobbar nämligen inte förrän på lördag). Hoppas att ni har en fin kväll 💗

Likes

Comments

Vardag

Ja, idag kom Frida och Liam på besök. Blev, med andra ord, fullt ös här hemma.

Plötsligt hörde vi ett "burrande" ljud och hittade Liam, med Alles rakapparat (!) Där stod han så fint och rakade sitt osynliga skägg. När han var klar med det så gav han sig på mamma Fridas hår.. Hon trodde inte att den tog någonting men ack så fel hon hade. Det började nämligen flyga tussar från hennes hår! På ett ställe, fram vid luggen, blev bara några centimeter kvar! Haha, livet med barn!

Efter klippningen gav vi oss ut i den friska luften. Tog en liten tur på stan och avlutade med att mata ankorna och sjunga "ank-sången".

Här kommer lite foto från idag.Har ni sett vilka härliga bilder på Liam?

Fina lille Liam!

Likes

Comments

Vardag

När jag och Saga kom utanför dörren imorse möttes vi av flera igenfrusna bilar. Jag kände stressen komma över mig då det inte fanns med i min, redan, tajta planering. Men så fick jag syn på en bil med färdig skrapade rutor och insåg att det var vår. Min kära man hade alltså fixat detta innan han själv körde till jobb. Sådana gester är, för mig, värt mer än alla blommor i världen!

Lämningen på dagis gick dessutom jätte bra, idag också. Känns verkligen som det börjar lossna nu. Yes!!

Personalmöte följt av jobb, solsken och mycket skratt beskriver resten av dagen. Med andra ord: En fin dag.

Nu ligger jag här i sängen med vetskapen om att både jag och Saga är lediga imorgon, wiho! Men först: Välbehövd sömn. Godnatt på er 🌙

Likes

Comments

Heminredning, New in

Jag har perioder då jag blir helt inne i en viss färg, material eller inredningsdetalj. Här är ett typiskt exempel: Sen en månad tillbaka ser jag i stort sett bara blått, minivaser och skärbrädor, haha! Så gissa om jag är nöjd med denna blå minivasen?

Just nu har jag lite vissna snittblommor i. Men nästa gång jag och Saga är ute på promenad ska jag se om vi hittar något annat att stoppa i. Jag tror det kan bli fint med lite kvistar också. Ja, lite kvistar får duga i väntan på att vårblommorna börjar sticka upp!

Älskar dessa tallrikarna som kommer ifrån min morfar 💙

Likes

Comments

New in, Vardag

Fredagen den 13:e idag. Först parkerade jag bilen så att jag knappt kom ut och väl på jobb höll jag på att slå en riktig vurpa. Men det är inget jag kopplar till någon "otursdag" eftersom det är sånt som händer, en klumpig madam som mig, dagligen, haha!

När jag kom hem från jobb mötte Saga mig i dörren med öppna armar. Hon som inte brukar ha tid för att gosa släppte inte mig på fem minuter (ja, det är länge för att vara henne, hehe). Så mysigt! Lagom tills Saga gosat färdigt så var Alle klar med kvällsmaten. Vilket välkomnande va?

Därefter tog jag och Saga en lång dusch, som innefattade sång, badande av duplofigurer, kallsupar och pussar. Och sen var det tid för att parkera sig i soffan och ta helg, hela familjen!

Kvällsmys i nya pyjamasen som Saga fått av sin farmor idag.

Likes

Comments

New in, Sagas rum

Det är några stycken som frågat var jag köpt pandakudden som syntes i DETTA inlägget.

Ifall ni är fler som undrar så är kudden beställd ifrån H&M:s hemavdelning (otippad va? haha..) Det var i alla fall ett riktigt klipp då den inte kostar mer än 50 spänn! Kudden finns även i två andra varianter - Apa och tiger. Personligen fastnade jag mest för pandan men kan tänka mig att de alla tre försvinner snabbt, så passa på!

Visst är den fin?

Likes

Comments

Vardag

Kändes som en väldigt tung sten lyftes från mina axlar imorse. Lämningen gick nämligen så bra!! Det var, minst sagt, skönt att kunna köra till jobb utan att ha så förbannat ont i mammahjärtat.

Och maten vi åt till lunch idag.. Säger bara: Mums! I väntan på huvudrätten surplade vi i oss lite morotssoppa. Låter inget vidare men herregud vad god den var! Kort och gott - En bra dag!

Godnatt på er!

Likes

Comments

Dagens Saga, Sagas rum, Vardag

Vad jag uppskattar dagar som denna! Vi har haft en riktig innedag - bara myst och lekt. Saga dukade upp med finglasen, öppnade spisen, sa: "Mamma!" och sträckte stolt fram en slev jag skulle provsmaka ifrån. Så gulligt! Strax därefter kastade hon en tomat i huvudet på mig.. Inte fullt så gulligt, haha!

Saga i full gång med att duka och laga mat.

Nu är det tid för mig att knoppa in, imorgon väntar nämligen jobb och dagis för mig och Saga. Sov så gott!

Likes

Comments

Vardag

Så vad har jag och Saga gjort idag? Tagit en dusch ihop, haft besök av Sagas mormor, gått en promenad och hälsat på favoriterna (Som hon sken upp när hon fick syn på "sina" ankor!) Oh, vad jag älskar att hänga med min solstråle!

Likes

Comments