Godkväll på er! Här har ni en som är trött. Ni vet sådär trött så ögonen går i kors, haha. Känner verkligen att jag måste sno åt mig lite sömn inför morgondagen. Meeen tänkte först visa några bilder från i tisdags, då vi tog en så mysig höstpromenad, med min kusin och hennes lilla Tuva.

Teaterapan vs. sömntutan.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Något av det mysigaste med hösten måste väl ändå vara mörkret som lyses upp med levande ljus och myskläderna som åker på efter en kall dag. För att inte tala om de söta innetofflorna som poppar upp överallt. Här nedan visar jag några gosiga från barnavdelningen på H&M. Alla ligger runt 100-lappen vilket är precis lagom för något som antagligen bara passar en höst och vinter.

Saga har uggsen och de är faktiskt de enda, av dessa, som finns i hennes storlek. De andra går från stl. 24/25-34/35.

Likes

Comments

Godmorgon! Igårmorse hoppade jag och Saga in i bilen för frukostdejt hos min kusin och hennes lilla Tuva. Vi körde inom konditoriet där vi köpte med oss bullar och lite andra gottigheter, mums! Jag blev alldeles varm inombords när jag såg hur snäll Saga var mot sin nästkusin Tuva. Och denna lilla Tuva.. alltså herregud vad hon är bedårande.

Efter den mysiga frukosten gav vi oss ut på en liten förmiddagspromenad. Jag hade lovat att Saga skulle få titta på både får, hästar och kor. Men hon var så trött så hon somnade i vagnen. Vad gör mammsen då? Kör dit idag igen såklart, hihi. Men idag tar vi promenaden direkt så Saga är pigg och hinner titta på djuren.

Foto från igår.

Mums!

En stolt Saga som hjälper till att passa sin lilla nästkusin.

Kommer ett eget inlägg med en bildbomb på denna sötnosen. Det tar nämligen lite tid att välja ut vilka som ska läggas upp när hon är exakt lika söt på alla hundrasjuttioelva bilderna, hehe.

Min fina kusin!

Likes

Comments

Ja, i fredags hade jag och Saga vår Halloweenfest. Våra bundisar, Frida och Liam, var såklart bjudna och vi fyra hade en toppen eftermiddag. Sen jag fick Saga är varje högtid så mycket viktigare. Jag vill såklart att hon ska växa upp med en mysig och rolig känsla av de alla. Sen behöver man ju inte ställa till med en Halloweenfest för att ge henne det. Men personligen tycker jag det är så kul att göra det där lilla extra.

Men ni kanske undrar vad en 2-åring och en 3-åring, med mammor, gör på en Halloweenfest?

Utkläddning: Ja för det första klädde vi ut oss. Jag och Saga hade såklart likadan utklädnad, hihi.

Mat: Vi började med att sätta oss tills bords där det serverades korv med bröd.

Bus och lek: Efter maten hann barnen med allt från att bygga med klossar, spela instrument, leka med ballonger, rita i målarböcker.. och riva halva hemmet, haha.

Fika/efterrätt: Frida och Liam bjöd på pannkakor och vi stod för morotskaka och popcorn.

Tattootime: Barnen fick själv välja vilka och var tatueringarna skulle sitta.

Skattjakt: När vi alla var färdigtatuerade gav vi oss ut på skattjakt. Jag sprang i förväg och la ut ett långt snöre som ledde till två paket. Ni kan säkert föreställa er lyckan när de fick syn på snöret och paketen. I paketen låg blandannat varsin pixi bok, kinderägg och sprayfärg till håret.

Färgade hår: Det var inte bara barnen som blev fina i håret.. Oj, vad dom skrattade när jag och Frida jagade varandra med sprayburken i högsta hugg. Älskar att vi är lika tramsiga!

Efterfest: Sist men inte minst blev det lekplatshäng. Där kom även Pixi-böckerna fram. En mysig lässtund blev ett perfekt avslut.

Bildbomd från Sagas första Halloweenfest:

Frida, Liam och min lilla Saga.

Likes

Comments

Igår var det ingen vanlig fredag. På eftermiddagen var det nämligen dax för min och Sagas Halloweenfest. Kommer en drös med bilder från det i nästa inlägg men först - Foto från förmiddagen då vi gav oss ut för att inhandla det sista inför festen.

Saga klättrade, som vanligt, upp och ner på varenda trappsteg hon såg. Annars då.. jag blev av med henne inne på ICA och när jag hittade henne stod hon vid vällingen och sa nöjt: "Hej mamma! Saga köpa Vivi". Min lilla busloppa!

Denna lilla pippinettan måste inte bara klättra upp på alla trappsteg..Nej, det ska knackas på alla dörrar också.

Likes

Comments

Vilken dag alltså.. Och då menar jag inte (!) i den positiva bemärkelsen. Vet knappt var jag ska börja men ni vet känslan när man blir så uppgiven att man bara vill gräva ner sig i ett hål och aldrig komma upp igen. Okej, det var kanske något överdramatiserat, haha. Men faktum kvarstår: Det har varit en riktig skitdag. Jag toppade det hela med att köra rätt in i grannes bil. Behöver jag ens fortsätta?

Kvällen har, tack och lov, varit betydligt bättre. Och imorgon väntar något jag verkligen ser framemot! Men mer om det i kommande inlägg för nu börjar ögonen gå i kors här. Godnatt på er!

Har (för ovanlighetens skull) inte använt min kamera idag. Bjuder därför på några foto från tidigare i veckan.

Likes

Comments