Hej på er! Idag fick jag sluta tidigt och passade då på att få en hel del saker gjorda. Får alltid sån energi och motivation till att göra saker när det är ljust ute. Har hunnit med att städa och få en hel del skolarbete klart. Så skönt! Så ikväll ska jag bara slappa i soffan till Idol.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag har egentligen aldrig varit någon bakperson. Jag ställer mig helst inte frivilligt och bakar. Men på senaste tiden har jag faktiskt börjat tycka det är ganska kul. Så häromdagen gjorde jag och min kusin (ganska onyttiga) men väldigt goda hallonmuffins och det gick på endast 20 minuter. Bra sysselsättning och gott att äta. Själv kan jag aldrig motstå sötsaker, det hjälper inte hur mycket jag än försöker. Receptet finns HÄR

Likes

Comments

Hej alla fina!

Det har inte hänt så mycket här på några dagar nu. Anledningen? Jag började fundera på om det här med att blogga verkligen var något för mig. Jag började tänka på vad andra skulle tänka och tycka om jag la upp en viss bild. Har alltid brytt mig för mycket om andras åsikter, vilket är så onödigt.
Började även ställa för höga krav på mig själv, och sån är jag när det gäller ALLT! Jag vill ju såklart att bilderna ska bli så bra som möjligt. Men det får inte gå så långt att man känner sig stressad över det, istället för att det ska kännas kul.
Såklart ska jag fortsätta blogga, jag tycker det här är super kul. Men allt måste inte vara perefekt. Det är något jag måste påminna mig själv om och det är säkert fler än jag som sätter för höga krav på sig själva. Det kan gälla skolan, utseendemässigt eller vad som helst. Det viktigta är såklart att man själv känner sig nöjd med det man gör. Sätt inga krav på er själva!

Om jag nu ska skriva om något helt annat. Är inte tiden då man går runt med stickat den bästa tiden? Jag bara älskar att ha på mig stickade tröjor! Men känner att det snart börjar bli lite för kallt för slip on skor.Likes

Comments

Slutade skolan tidigt idag och passade då på att göra en smoothie. Så enkel och sååå god! 

ingredienser:
färsk mango
1 nektarin
fryst mango
frysta hallon
1dl yoghurt
1tsk honung

Likes

Comments

Jag bara älskar att kasta mig i sängen efter en lång skoldag! Speciellt nu när det börjar bli höst och det är sådär kallt och burrigt ute. Ligger just nu och dricker varmt te, mmmm. Tror nog hösten blivit min favvoårstid.

Likes

Comments

Yayyy!! Äntligen har jag skaffat blogg, och här kommer mitt första inlägg! Okej, så vem är jag? Jag heter ebba, är 17 år och kommer från Norrköping. Jag älskar att hålla på med kläder och inredning, så varför inte dela med mig av det här?
Här kommer ni alltså få se allt från mode till inredning och så kanske lite mat. Välkommen!


Likes

Comments