I helgen så var jag, Moa och min familj på Börjes i Tingsryd. Det var kul att gå omkring i hästhandeln och kolla. Jag köpte lippos egna läderfett som jag verkligen tipsar om. Jag gillar den för att den är så mjuk, att man inte behöver så mycket fett per gång och speciellt för att byxorna inte blir svarta av dem.

När vi var klara inne på Börjes så hade vi tänkt gå till "luckan" för att få någonting i magen, men kön var så lång och då tänkte vi att "hyllan" kanske skulle ha en kortare kö. Jag var super hungrig och behövde verkligen något att äta, men såklart så var det en ännu längre kö där. Efter det hittade vi en liten kiosk i närheten, men de var väldigt otrevliga så det hela slutade med att jag fick köpa en salad. Om vi hade stått kvar i kön från första början så skulle vi kommit hem mycket tidigare.
Vi bestämde oss snabbt för att vi skulle kunna åka till Granngården när vi hade kommit hem, men såklart så hann vi inte innan de hade stängt.

Väl hemma så skulle jag packa upp det vi köpt och då hade mamma lagt i ett par kingslandstrumpor och en slags mapp där jag ska kunna förvara bl.a. Spökets pass i.

Det här inlägget är jag verkligen inte nöjd med men jag vill inte att det ska ta så lång tid innan det kommer upp någonting på den.
Jag vet inte när nästa inlägg kommer att komma upp, förhoppningsvis någon gång under denna eller nästa vecka.

Likes

Comments

Jag tror nog att jag är världens sämsta på att skriva på en blogg. Jag har inte skrivit på ungefär tre veckor, men jag kan ursäkta mig med att jag hållit på att skriva ett inlägg tre gånger innan men aldrig hunnit skriva klart det.

Det har ju hänt en del på dessa tre veckorna som gått...
För det första så har mina gummityglar kommit, sedan så beställde jag en ny lädergrimma som vi ska gravera in "Thistledown Ghostbuster" på. Är så nöjd med det nya jag köpt och jag använder tyglarna varje dag.

Den 27 augusti var jag på en tävling hos Torstorp Kristvalla Ridklubb. Det gick jättebra, jag var felfri i både L:E och L:D.

Den 2 oktober så ska jag följa med Moa och Caisy, Keys Fancy, till Bergunda. Där ska jag också tävla på Emelie Perssons lilla Bamze. Igår var jag på banan med honom och det gick bra. Han är f.d. travarruss men han har verkligen blivit super duktig bara nu under sommaren. Emelie har verkligen lärt honom mycket!
Förra gången jag red på honom vilket jag tror var någon gång i juli så var han väldigt låst i sina bogar, men nu är han så fin. Jag unnar verkligen den lilla killen eller tjejen som ska få ta över B-ponnyn Bamze när han är på försäljning.

Det här är mina planer än så länge. Spöket vilar just nu, men sedan så blir det nog en dressyr tävling eller två.

Jag måste också passa på att tack Frida Korner för en fin hoppbild från Korl-Oskar Kupp, visst är den fin?

Likes

Comments

Vad är det med mig? Seriöst.
Nu har jag nog gått i ett år och velat ha ett par gummityglar som alla verkar tycka är så himla,himla bra. Idag har jag äntligen tagit tag i det och köpt ett par. De skickas imorgon så nu ska jag kolla i brevlådan varje dag.

... Men på tal om något helt annat, hallå? Sverige har gjort det igen, Peder Fredricsson tar Sveriges femte OS silver och jag kan nog inte vara den enda som höll andan under hela hans runda och nästan skrek av lycka när han gick i mål på noll fel. Så otroligt kul, hejja Sverige!

https://www.hooks.se/produkt/gummitygel-claridge-houser/45109/45110/

Likes

Comments

En vanlig tisdagskväll när jag hade tråkigt så tänkte jag "Varför inte gå med i trenden och skaffa en blogg?" . Kanske var det bara ett ryck som jag fick mitt i natten? Det kanske bara är en fas som jag går igenom? Eller är det här något som jag faktiskt kommer tycka om?
Jag, personen som alltid ska starta nya projekt som oftast eller alltid avslutas ska då börja blogga. Om jag nu lyckas hålla kvar glädjen i att blogga så kan ni väl "hänga med mig" i min vardag och så ser vi hur länge jag fortsätter att skriva!

Likes

Comments