Header

De flesta som kommer läsa min blogg är troligen folk som redan känner mig. Men ifall att det droppar in någon som inte känner mig sedan tidigare så tänkte jag skriva en liten presentation..!

Jag är en tjej på nitton vintrar vid namn Ebba, bosatt i en liten by utanför Bollnäs kommun i Hälsingland. För tillfället extrajobbar jag som servitris och för övrigt så är jag ledig. Försöker tillfriskna helt efter att ha vart sjukskriven i cirkus två månader i slutet av gymnasiet på grund av både depression och psykisk utmattning (som det pratas alldeles för lite om, det drabbar fler än man tror... Så jag börjar med att bara slänga ut det här!). Men jag klagar verkligen inte! Jag lärde mig så extremt mycket om mig själv, hur jag fungerar och vad jag vill under den perioden... Så jag tar med mig erfarenheterna jag fått och tänker inte så mycket mer på det.

Men nu är det nog om det.

Idag, den 12 oktober 2017, så är det exakt 33 dagar kvar tills jag och min pojkvän tar flyget till Bangkok för att få upptäcka en liten del av världen på egen hand... Och det är just därför jag startat denna blogg!
Min blogg, som jag nu valt att kalla 'Tusen mil', skapades då jag på ett enkelt sätt vill kunna spara alla minnen därifrån. Sen så råkar det även vara ett suveränt sätt att visa dem här hemma vad vi har för oss under resans gång!

Som sagt, idag är den den 12 Oktober, vi har alltså inte ens åkt än. Men jag tänkte att jag kan ju skriva lite om våra förberedelser, nu när jag ändå skapat bloggen så här långt innan!

Om det nu blir som jag tänkt med allt bloggande så tänkte jag dela med mig utav i stort sett allt vi gör på plats! Vart vi är, vad vi gör, vart vi bor, om vi ätit något sådär extra gott och om vi har något vi rekommenderar eller sisådär.

Här är vi! Jag och pojkvännen Anton på hans student.

Jag hoppas att ni kommer finna bloggen lika roande som jag förhoppningsvis kommer göra!
*Håller tummarna*

Likes

Comments