View tracker

Lördag, myskväll med Moa och Elvira. Massa snack och tv serier (+ tacos!!!!)

Söndag, längtan till medelhavet, adventsmys med släkten, häng med Moa Celi Simon och Edith, fina solnedgångar.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Mitt immunförsvar är verkligen sämst!!! Jag säger inte detta nu för att klaga lite, jag är seriös. Det är sämst!!!!! Jag blir alltid sjuk för det minsta lilla. Förra veckan fick jag migrän men gick till skolan trots jag inte mådde så bra, vilket gav resultatet av att jag nu åkt på en rejäl förkylning. Så nu är jag tillbaka i sängen, finns verkligen inget tråkigare än att va sjuk. Vad gör ni? Hur mår ni?

Likes

Comments

View tracker

I helgen var jag i Göteborg med familjen för att hälsa på Morfar och Margareta. Så himla mysigt. Älskar verkligen Göteborg! Om det är någon stad jag ska bo i, i Sverige, så är det Göteborg!!

Likes

Comments

Likes

Comments

Det har varit tyst här från min sida i någon dag nu och det är för jag har varit hemma med migrän. Fick åka hem till skolan och bara försöka sova mig ur migränen. Avskyr verkligen migrän!!!
Igårkväll mådde jag bättre då jag stack till min gamla skola elineberg med ett gäng härliga för att träffa alla våra gamla lärare på öppet hus. Var verkligen så kul. Resten av kvällen igår spenderades åt bachelor och historia plugg.

Nu är jag påväg hem från skolan, är i Helsingborg om 20 minuter ungefär! Ikväll ska jag på 10årskalas till min kusin Lillo som fyller år idag. Ska bli så kul, vad ska ni göra ikväll?

Likes

Comments

Igår var det överraskningsfest för Celina som fyller 16 år idag!! Det var verkligen superkul! Mamma hämtade mig, Carro och Moa vid halv 1 då vi stack hem och hängde hos mig en stund innan vi sussa gott. Vaknade hyfsat sent idag då vi åt god frulle och bara tog det lugnt. Nu har jag precis kommit hem efter att ha följt dem till bussen och gått en prommenad, nu väntas plugg..

Likes

Comments

Likes

Comments

Äntligen fredag!! Idag hade jag en väldigt kort dag i skolan, slutade redan vid tolv. Slutade så tidigt pga att jag skrev NP och hade inställda lektioner. Tog tåget hem till Helsingborg där jag mötte upp Maja för lite ärenden och fika. Så himla mysigt! Åkte hem till mina kusiner där min bror befann sig och hängde där en stund med dem. Nu har jag precis kommit hem och ska börja fixa med maten. Ikväll blir det fredagsmys!! Ha en bra kväll vänner!

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag åkte jag tidigt till Lund för att gå hem till Carro för frulle. Nu sitter jag, Celi , Saorla och Moa här hos Carro men ska snart bege oss till bussen. Idag ska vi nämligen åka skidskor på arenan. Vid 11 ska vi åka till Malmö och gå på MR mässan på Malmö Live, sedan vid runt 16.00 är det slut gör dagen. Hoppas ni får en bra dag! Kram

Likes

Comments