Måndag igen. Idag hade jag en speciell dag i skolan. Vi hade besök av We Change så hela dagen lyssnade jag på föreläsning och i slutet av dagen fick vi jobba i olika workshops med olika företag vilket var kul. Efter skolan hängde jag med Simon, Jesper och Moa.

Nu har jag landat inne på mitt rum efter att ha ätit med familjen, tagit disken och varit ute på en promenad. Resten av kvällen ska jag plugga engelska. Har lite uppgifter som ska vara klara imorgon. Hoppas att jag blir färdig om någon timme för jag är så trött. Tänkte gå och sätta på en kopp te innan jag fortsätter med plugget. Hoppas ni haft en bra start på veckan.

Puss, E

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej älsklingar!

Idag har jag haft en lugn dag. På förmiddagen och början av eftermiddagen pluggade jag, kollade på serier och hann även gå ut på en liten promenad i det fina vädret. Vid 17.20 tog jag bussen hem till Simon och fortsatte plugga där en stund innan vi började baka kladdkaka och laga mat. Efter en stund kom även Jesper dit. När vi käkat drog vi en sväng till Paolos och satt där en stund. 21.15 tog jag och Jesper bussen hem till mig. Han grejade med någon grej på min dator medan jag fixade lite på rummet.

Såklart, som alla andra kvällar sitter jag nu uppe och skriver på lite arbeten. Skrev i förra inlägget att dem skulle in idag, och det ska dem. Håller på att fixa det sista nu, sen så. Hoppas ni haft en fin dag.

Puss, E

Likes

Comments

Bilder som både är tagna och lånade av Lilly

Godmorgon!!

Igår var det festligheter ute i Väggarp vilket var väldigt roligt. Träffade på så många saknade människor och hade en väldigt rolig kväll. Nu har jag nästan precis vaknat och dragit med mitt täcke ut i soffan. Sitter och skriver det sista på mina arbeten, ska bli så skönt att lämna in dem idag. Samtidigt tar jag lite småpauser från skrivandet och kollar Empire! Hur spenderar ni er morgon?

Puss, E

Likes

Comments

Hejsan kompisar, hoppas allt är bra med er!!

Med mig är det väldigt bra, lite trött bara. Vaknade vid 9.30 idag och hade en väldigt lugn morgon då jag la kvar i sängen och bara kollade på lite youtube videos. Gick därefter ut på en promenad innan jag kom hem igen och åt ägg och bacon till frulle. Nu sitter jag inne på mitt rum och skriver på lite skolarbeten, tänkte skriva i någon timme till innan det är dags för mig att hoppa in i en dusch. Lilly kommer hit lite senare för att fixa oss inför kvällens festligheter. Mer om det senare, nu ska jag skriva en labbrapport!

Puss, E

Likes

Comments

Gokväll hjärtan!
Idag har varit en väldigt lugn fredag. Efter skolan gick jag hem och bara kollade på Netflix, fick även sällskap av Jesper lite senare. Vid 19 åkte jag och familjen ner till stan för att tura på båtarna med farmor och hennes syster. Väldigt mysigt! Efter ett tag kände jag och Albin oss färdiga och valde att hoppa av i Sverige medan dem andra satt kvar. Vi gick och mötte upp Simon på knutpunkten sedan tog vi tre bussen hem. Väl hemma väntade Jesper och Maja kom några minuter senare. Det har varit en väldigt lugn och skön kväll med godis, snack och kaffe. Nu är det dags för mig att borsta tänderna och sedan sova. Hoppas ni haft en bra dag!
Puss, E

Likes

Comments

God eftermiddag kompisar! Äntligen fredag eller vad säger ni? Just nu sitter jag inne på min spanska lektion och ska snart ha en hörförståelse. Har en lektion kvar efter detta sedan slutar jag för dagen vilket ska bli så himla skönt. Är så glad att denna veckan snart är över. Är även överlycklig för in inlämning har blivit framflyttad till söndag så nu kan jag lägga ner lite extra kraft på den! Ha en fortsatt bra fredag!

Puss, E

Likes

Comments

Idag hade jag en hyfsad lång skoldag. Hade mitt NP sista lektionen vilket jag tror gick rätt bra, får hoppas på det! Efter skolan gick jag hem till Simon för att plugga, Henke kom också dit efter en stund. Vi har mest tagit det lugnt och jag har skrivit på mitt Internationella Relationer arbete som ska in imorgon. Simon lagade även mat till oss vilket var hur gott som helst, korv stoganoff. Nu är klockan snart halv nio och jag sitter på bussen påväg hem. Resten av kvällen ska jag spendera genom att plugga, hoppas även att jag kommer i säng i hyfsat god tid idag. Hur har er dag varit?
Puss, E

Likes

Comments

Åh vad jag älskar svartvita bilder!! Framförallt när dem nästan ser lite smutsiga ut, eller en blandning av väldigt skarpa samtidigt som dem inte är för skarpa. Brukar ofta sitta och bara kolla hur mina bilder i kamerarullen ser ut i svartvit. Har börjat fundera på om jag ska ta och skriva ut lite bilder och sätta på väggen. Behöver få upp något på mina tråkiga vita väggar.

Likes

Comments

Efter skolan gick jag direkt hem och skrev färdigt mitt tal som jag ska hålla imorgon. Är inte så värst nervös för jag har nog inte insett att jag ska ha det imorgon, haha. Får hoppas att det går bra iallafall! När jag hade skrivit klart det åkte jag ner till stan och hem till Simon där Jesper och Lilly också var. Hängde där en stund och jag läste upp mitt tal för dem. Vi mötte upp Celina när hon kom från tåget sedan åkte jag hem. Nu har jag landat inne på mitt rum och ska dra igång med plugget igen. Vill verkligen komma en bit ikväll.

Puss, E

Likes

Comments

Hej hjärtan!! Hur mår ni idag? Själv mår jag bra. Just nu befinner jag mig i skolan i biblioteket under projekt tid. Håller på att jobba med lite allt möjligt. Internationella Relationer, Svenska och Globala mål. Slutar skolan vid 15 då jag ska hem och fortsätta plugga. Har verkligen så mycket jag måste få gjort! Längtar så tills nästa vecka då jag har alla dessa inlämningar bakom mig. Har ni också mycket i skolan just nu?


Likes

Comments

Nya inlägg