Idag var första dagen jag var i skolan efter att ha varit sjuk i några dagar. Dagen rullade på bra och jag gick lite tidigare för att åka till tandläkaren. Träffade på Moa påväg hem på bussen.

Så himla fint väder i Helsingborg idag. Sol och blå himmel.

Har just nu landat i soffan med lite plugg och även lite glass hehe. Min tandläkare spände nämligen min tandställning idag. Ska försöka bli klar med ett arbete i Samhälle och Internationella Relationer.

Puss E

Likes

Comments

Likes

Comments

Om det är något jag måste ha nytt av så är det jeans. Äger ett par hela riktiga jeans då mina två andra är trasiga och väldigt håliga. Jag är en sån som inte äger så mycket jeans... Är väldigt sugen på ett par nya svarta, ett par vanliga tighta jeans, och ett par jeans i "regular" modellen. Får kanske ta en tur ner i stan eller ut på Väla om några dagar och införskaffa mig ett par nya jeans.

Likes

Comments

Likes

Comments

En fördel med att ha nära till skolan är ju att man kan gå dit. Man får motion och samtidigt tid att rensa tankarna lite. Tänkte bara dela med mig av vad som kan spelas i mina hörlurar påväg till skolan. Det brukar vara en väldig blandning med gammalt och nytt, svenskt och engelskt, pop och house osv beroende på humör.

Likes

Comments

​Ungefär såhär har min dag sett ut, plugg. Har även hunnit med att städa lite på rummet och gå på promenad. När jag bytade skola i onsdags bytade jag även linje (gick från SamBet Eng-profil till SamSam). Därför har jag just nu en stor hög med massa läxor och inlämningar jag måste göra, för inte att prata om att jag har en hel kurs att ta igen. 

Jag har lärt mig att dricka kaffe!!!!! Vilket känns som det verkligen behövdes, framförallt nu med min plugghög hehe. Nästan alla mina kompisar älskar kaffe medan jag aldrig riktigt har tyckt om det. Det känns alltid så tråkigt att sitta och kolla på när dem sitter där och dricker kaffe, så sitter man där med sitt glas saft. Under några veckor har jag provat mig fram men jag har lyckats idag. Är jag lite mer vuxen nu??

Puss, E

Likes

Comments

Började dagen tidigt med att åka över till Danmark med mamma och pappa. Väldigt mysigt! Älskar Danmark.

Åkte därefter hem till Simon och hängde, Jesper och Celina kom också under dagen.

​Simon skulle på resturang men han var snäll så han lät oss stanna kvar hemma hos honom. Vi fixade oss lite pasta som snabb och enkel kvällsmat.

Vid 21 bestämde vi oss för att sätta oss på Paolos och dricka kaffe och äta äpplepaj. Verkligen supermysigt! Kan vi också snälla prata om hur snygga vänner jag har? Dem är så fina!!

​Puss, E

Likes

Comments

Hej vänner! Hoppas allt är bra med er idag. Just nu befinner jag mig i skolan och väntar på att min spanska lektion ska börja. Har endast en lektion kvar efter denna, sedan är det fredag på riktigt. Ska träffa Sarah efter skolan en stund sedan ska jag bara hem och hänga med familjen. Är verkligen så sugen på tacos idag, så jag ska försöka övertala familjen att det blir det till mat ikväll. Hoppas ni får en fortsatt bra dag!
Puss, E

Likes

Comments