Igår hade jag en väldigt mysig dag. Började dagen med att gå på stan med mamma och shoppa och fika. Något vi behöver göra oftare tillsammans, så mysigt! När vi kommit hem gick jag ut på en promenad och mötte min moster Lisa på vägen. Vi gick och pratade innan jag följde med henne hem och hängde med småkillarna en stund.

Vid 16 var jag hemma hos min farfar på kalas vilket var roligt. Alltid kul att träffa släkten och äta tårta. När vi var färdiga där körde familjen mig hem till Maja där vi och några kompisar kollade film. Väldigt mysigt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Kaffeälskaren lever loppan men sömnen inte lika nöjd. ​Idag har jag spenderat min dag och kväll med ett gäng härliga. Nu ikväll satt vi oss först en stund på Café Viva innan vi gick till Paolos för ännu mer kaffe. Slutade hemma hos Simon med lite mys häng innan jag, Elvira och Henke tog bussen hem. Nu ligger jag nerbäddad i min säng och ska se klart ett avsnitt av Glitch innan jag ska sussa sött. Massa pussar

Likes

Comments

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta när jag ser bilderna nedan. Så otroligt ovant att se sig själv utan tandställning. Jag har nu haft min tandställning i lite över 2 år och minns knappt tiden utan den känns det som. För att inte prata om mina ögonbryn på bilderna som ser ut som dem rymmer ifrån varandra haha.

Om exakt 2 veckor är det dags att ta av min tandställning och jag har väldigt blandade känslor. Väldigt glad, lättad och taggad. Samtidigt som jag är otroligt nervös och nästan lite rädd. Kommer kännas så otroligt ovant och annorlunda.

Likes

Comments

Idag har varit en dag fullt av UF jobb vilket har varit väldigt roligt. En produktiv dag! Eftersom vi inte går i skolan nu på några veckor blir det massa plugg på caféer, men man tackar aldrig nej till gott kaffe. Nu har jag precis kommit hem och ska byta om till myskläder innan jag lägger mig i sängen framför serie.

Likes

Comments

Igår hade vi en väldigt mysig kväll. Vi åt på Kitchen & Table för att fira Jesper vilket var väldigt väldigt gott. Efter att vi ätit upp tog vi alla bussen hem till mig och såg slutet på idol innan det blev snack resten av kvällen. En perfekt Fredag.

Likes

Comments

Igår hade jag en himla bra och lugn födelsedag. Väldigt nöjd med min dag och super tacksam för alla fina gratulationer. Idag är det Fredag och jag hade endast en lektion i skolan idag. Slutade 10.00 då jag gick bort till kontoret och snackade lite med Lisa och Andreas innan jag och Lisa gick och fikade på Etolie. Efter en mysig fika gick vi och kollade lite butiker, hämtade lite saker på kontoret och åkte hem med Justin Bieber spelandes i högtalarna - precis som vi gjorde 2011.

Nu ligger jag och Lisa nerbäddade i var sin sida av soffan hemma hos henne och jobbar efter varit ute på en promenad med Sixten. Ska passa på att få lite jobb gjort innan jag ska hem och byta om för ikväll ska jag och kompisarna ut och fira Jesper som fyllde år i Söndags. Blir nog en himla mysig och trevlig kväll.

Likes

Comments

Idag har jag haft en händelserik dag. Började morgonen med att plugga matte innan det var dags att åka till skolan och göra omprov då resultatet på mitt förra matteprov inte var så värst bra. Därefter hade jag håla i några timmar och passade på att ta en fika med Liam. Väldigt roligt, Elvira kom också efter en stund och gjorde oss sällskap. Jag och Elvira traskade sedan vidare till skolan för att göra en redovisning inom Naturkunskap.

När jag kom hem la jag mig i sängen och sov i några timmar, så himla skönt att bara ta det lugnt. Jag är så himla dålig på att ta det lugnt. Hittar alltid på saker efter skolan som när jag egentligen borde lägga ner tid på plugg osv, vilket leder till att jag prokastinerar väldigt mycket. En tendens jag har att göra inom det mesta.. Därefter gick jag ut på en promenad och sen kom Jesper hit en stund vilket var mysigt. Passade även på att gå hem till Elin och säga hej till henne och lämna en bok.

Nu ska jag hoppa in i en dusch och därefter försöka sova. Sista natten som 16 då jag fyller 17 år imorgon!!

Likes

Comments

Jag ber om ursäkt för dålig blogguppdatering. Tror mycket kan bero på att jag är så himla glad och tacksam över allt i mitt liv just nu. Jag har så himla fina människor runt omkring mig så jag nästan måste knipa mig i armen varje dag. JA, jag tänker skryta om mina vänner och min familj. Så himla fina människor, jag är så otroligt tacksam.

För att komma till saken, jag trivs väldigt bra med min omgivning och är allmänt lycklig just nu. Därför har jag passat på att njuta av det i stunden istället för tagit massa foton och därefter bloggat. Visst, det är inte mycket tid som krävs för att ta upp mobilen och skriva ett blogginlägg men det är så jag har valt att göra.

Jag tror det är viktigt också, att kunna koppla bort från att hela tiden dokumentera allt. Att helt enkelt lägga ifrån sig mobiltelefonen när man umgås med sina nära och kära och lägga allt fokus i stunden med dem. Det låter kanske lite kliché, men att helt enkelt njuta så länge det varar för man vet aldrig när det tar slut. En dag kommer man sitta där och se tillbaka på sina glorydays, då är det minnena man har kvar, inte Instagrambilderna.

Jag bara förvarnar att ibland kommer det komma upp fler inlägg och ibland färre. Under tiden ska jag passa på att njuta av mina sista dagar om 16, samt mina urgrymma vänner och familj.

Likes

Comments

Idag hade jag en väldigt rolig skoldag då vi hade pitch för vårt UF företag. Det gick väldigt bra och var en himla rolig upplevelse. Efter skolan gick jag och Elvira och mötte upp grabbarna som satt på Waynes innan vi faktiskt gick vidare till Zoegas för mer kaffe där, väldigt mysigt! Vid 17 åkte jag hem till Ebba för lite mys, vi har bakat kladdkaka eftersom det är kladdkakas dag idag. Nu ska vi mysa lite här och sen ska jag hem och plugga!

Likes

Comments