Förra veckan hämtade jag ut mina nya skidor. Det blev ett par Atomic Backland, utan att ha testat dem är jag knäsvag för dessa, can't wait for skidpremiär om några helger!!

Innan jag åkte på säsong förra vintern var jag inte alls lika insatt i den alpina-världen som jag är idag. Har stått på skidor hela mitt liv men för det mesta bara åkt i svenska fjällen under jul, sport och påsk-loven. Det blir inte alls samma mängd och det mesta handlar ju om mysiga veckor med släkten varvat med oboy-pauser stup i kvarten, klagar absolut inte, mina barn ska få exakt samma uppväxt! ;)

Kort och gott öppnades lite utav en ny värld för mig där nere. Finns så enormt mycket att lära och utvecklas i inom denna sport och jag ser så mycket fram emot att åka till Canada i vinter för ännu fler utmaningar!

Iallafall, nya skidor. I vintras testade jag lite olika modeller och föll för ett par Rossignol och var spik på att det skulle vara mina till detta år MEN blev övertalad för ett par veckor sedan om Atomic så jag bangade inte. I Canada lär det ju också bli s-j-u-k-t mycket puder-åkning så landade på 109 i midja och som grädden på moset fick jag tydliga direktiv om att sätta på en turbindning.

HELNÖJD!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Förra vintern var jag just nu påväg mot livets roligaste äventyr. Alltså det finns nog ingen som åker på en säsong och blir missnöjd?! Bästa beslutet jag tagit!

Jag hittade Josse och Amanda på freeride och vi bestämde oss att dela boende ihop, ingen av oss visste nånting om någon så det var en ren chansning. Marie tillkom och smack så satt vi där i vår lilla lägenhet och skulle dela sex månader ihop. Den chansningen kommer jag aldrig ångra!

Varje dag var en ren j*vla fest, det kan alla intyga som gjort samma sak! Vi gick upp, åt frukost och ibland hade tillomed någon pigg själ gått upp och gjort gröt till resten av kompaniet (inget krydd det e sant), drog ut i backen, pausade med några bärs här o var, förfestade oftast på Gampen med fler säsongare, hamnade på afterski som ledde till afterski nr 2 & därefter nr 3, tog oss hem (inte nyktra), lagade mat... napade, svirade om, gick upp till tjejerna lägenheten över och väckte dem med lite skönsång och gick ut. Vissa dagar varvades också med jobb för att inte gå i personlig konkurs MEN i det stora hela var detta ens vardag och det bästa av allt var att ingen dag var den andra lik.

Mitt tips till dig om du inte vet vad du gör denna vinter eller nästa: åk till alperna på säsong! Det finns gott om skidskolor ifall du inte är någon skidåkare eller så har du några vettiga kompisar som kan lära dig!!

Världens bästa STANTON, du gav mig så mycket, sönderbränt ansikte, ett utökat skidintresse, zu biel Bier ;-), men framförallt, vänner för livet!

Här kommer kärlek

Likes

Comments

Idag har jag hämtat ut mitt sista paket inför vintern (trodde jag sist också) SÅ sakta men säkert börjar jag bli färdig-installerad. Idag kom iallafall min lavinryggsäck efter mycket velande. Finns ju tusen olika modeller att välja mellan och jag är ju inte någon blixt när det kommer till beslut.. hehe. Blev iallafall en från Scott!! I'm happiiii. Sen har mamma och pappa fått en riktigt bjässe till kaffemaskin så idag har jag testat det mesta inom kaffe-världen och försökt vända på dygnet efter att ha jobbat natt hela veckan.

Likes

Comments

Soooo this is it. En debut är alltid en debut och jag ska hålla mig kort! 21 år gammal och bor just nu i Linköping. I början av januari åker jag till Canada för att göra en till skid-säsong, tyckte det var lägligt att starta upp en blogg i samband med det i hopp om att någon där hemma kanske ville följa med på ett hörn! Seeeees :))))!

Likes

Comments