Header

Ja tyvärr är det precis som rubriken lyder, gick hem efter skolan, pluggade och vilade lite därefter. Vaknade sedan upp till en chock där jag hade blivit helt sjuk? Bra förvånad blev jag i alla fall så nu har jag enbart tagit det lugnt. Måste dock bege mig till skolan imorrn då vi ska börja med våra gymnasiearbeten. Aja, hoppas ni mår bättre än mig!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

En frukost parfait och lite juice fick bli dagens frulle. Supergott faktiskt och lite mer fotovänligt än den vanliga skålen med fil och flingor hahah. Vi köpte nämligen en kokbok igår med bara frukostrecept. Utmärkt för mig som inte hittar särskilt mycket inspiration till att äta frukost. Menmen jobbet kallar!!

Likes

Comments

Alltså hur fin är inte min nya väska för skolan?? (Kommer såklart använda den annars också). Jag älskar den här trenden med kedjor på väskorna, har dock velat hitta något som är lite annorlunda från dom som precis alla har från Scorett. Visste att jag ville ha en svart och snacka om tur jag hade när jag hittade denna på Zaras hemsida. Den kostade 499kr så inte så farligt och med tanke på att jag tröttnar på mina väskor inom ett år så är det ändå ett rimligt pris. Äääälskar den. Puss o kraam

Likes

Comments

Bara älskar min nya hoodie från Cubus (bara 199kr!!) och skor!!

Hejsan på er!! Dagen har bestått av lite blandat. Började morgonen med att åka in till stan och möta upp Alicia sisådär en timma innan skolan. Detta för att hinna med en liten frukost på Espresso House. Därefter har vi haft matte och gymnasiearbete. Lite halvsagt men det har gått bra ändå. Efter skolan mötte jag även upp Alexandra och käkade lite donken och bara pratade om allt.

Sen har jag inte hunnit med så mycket mer än att ha hämtat ut en paket och ska snart dra mig ner till stan för ett personalmöte (vad som var i paketet får ni se imorrn!!). Puss och kraam

Likes

Comments

Åh äntligen kom dom!! Beställde ju dessa i fredags och gud så otålig jag har varit. Mina Stan Smith som jag haft tills nu har ju varit alltför slitna och smutsiga så ett par nya vita sneakers var verkligen ett måste. Extra bra blir det ju också när man har så oss små fötter att man kan beställa skor från barnavdelningen och få dom för en billigare peng ;)

Likes

Comments