Header

// Topp - Hollister // Kjol - H&M // Skor - Birkenstock // Väska - Trendday //

Har varit en lugn och bra sista dag på sommarlovet där jag fått in både serier, att umgås med Alexandra och även att byta ut mitt skärmskydd. Fick en sådan bra present av mina föräldrar vilket var ett skärmskydd med livstidsgaranti på. Så nu när jag tappat mobilen kunde jag gå in, visa upp kvittot och kvittera ut en ny. Superbra verkligen!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Sista dagen på sommarlovet för mig, vilket är ganska skönt. Nu längtar jag tillbaka till skolan och att få göra sista året så bra som det bara går. Beställde igår kväll hem lite anteckningsblock inför skolstarten. Är så grymt kul! Är den som fortfarande använder mig av tuschpennor i mina anteckningar för att försöka göra skolan liiite roligare hahaha.

Likes

Comments

I början av sommarn blev ju jag 18 år och fick superfina smycken ifrån Lily & Rose av mamma, pappa och Paulina. Wow är allt jag har och säga, verkligen så fint med roséguldet tillsammans med det rosa. Har använt mig av dessa smycken massor.

Likes

Comments

Före

Efter

Jag börjar med att välja filter, vilket oftast blir A6 eller A4. Väljer också att dra ner på styrkan av filtret så att bilderna ändå behåller lite av deras naturliga grund.

Därefter drag jag upp ljusstyrkan nånstans mellan 1 och 2,5.

Sedan drar jag upp kontrasten, men aldrig över 1!!

Efter det väljer jag att höja skärpan på bilden, det kan variera lite från bild till bild som ni ser här ovan men brukar inte gå över 3 i alla fall.

Höjer även mättnaden, vilket höjer färgstyrkan i bilderna. Jag brukar oftast höja den till omkring 1 då det lätt annars kan bli för mycket.

Då jag personligen älskar varmare bilder och när bilderna får lite av en gul ton brukar jag ofta höja temperaturen på bilden. Som ni ser brukar jag hålla temperaturen under 1.

Sist men inte minst så brukar jag använda mig av verktygen "Grain". Det gör att bilderna blir gryniga vilket jag personligen älskar.

Likes

Comments