Header
View tracker

Blev en riktigt god middag med plockmat och massor av ostar. Är personligen en av mina favorit "rätter" då man ställer fram en massa olika saker i små portioner. Ostar, skinka, frukt, marmelad etc. Supergott verkligen!! Till kvällens plockmat gjorde jag även iordning en varsin drink till mig och lillasyster. Puss!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Efter en bra lång stund nu valde jag äntligen att ta tag i att redigera vloggarna från USA. Hann precis klart med den första och hoppas på att den andra kommer upp någon gång under nästa vecka. Nattinatti

Likes

Comments

View tracker

Testade att göra en grön juice. Den blev på vatten, lime, kiwi och päron. Riktigt god och blev en perfekt balans mellan sött och surt. Värt att prova!!

Likes

Comments

Vår nyinskaffade lampa till vardagsrummet från Markslöjd. Passar perfekt in med resten av indredningen.

Fick bli ett sent inlägg idag. Efter en lång helg med en massa jobb passade det extra bra med en kort måndag. Strosade runt på stan med Josefin och Alicia ett tag, hann även med en snabb fika innan jag åkte hem och somnade i soffan. Sov säkert i någon timma innan det var dags att ta tag i livet igen och steka lite ägg för kvällens middag. Mer än så har jag faktiskt inte hunnit med idag. Hoppas ni har haft en bra start på veckan!

Likes

Comments