Header

Då både jag, mamma och Paulina hade tröttnat på att enbart sitta inne så valde vi att åka iväg till Wäsby Café. Det ligger utanför Torshälla och är verkligen supermysigt. Alla bakelser såg så himlande goda ut att man hade svårt att välja, slutade med att vi köpte hem både bröd och bakelser. Så det ska vi mumsa på senare.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Mom Jeans från Bik Bok

Har varit en dag full av jobb. Vaknade runt nio och gjorde iordning mig för att dra iväg till jobbet runt halv tolv. Tog cykeln idag, längesen jag cyklade sist. Men var verkligen så himla najs väder ute, så blev en riktigt bra cykeltur med Hov1 i öronen. Här har ni i alla fall dagens klädval (förutom när jag jobba då hehe).

Har inga planer för morgondagen mer än att få lite plugg avklarat. Vad ska ni hitta på?

Likes

Comments

Blev en supergod middag på Kalas igår, toast skagen till förrätt, oxfilé och bea till varmrätt och sedan delade jag och lil sis även på en bananasplit till efterrätt.

Likes

Comments

Från Nilson Shoes

Hittade detta par absolut ur söta och perfekta klackar inför våren/sommaren. Dom passar verkligen till allt. Jeans, kjol, kostymbyxor, klänning. Ja you name it. Är riktigt nöjd med dessa och då det var kupong race lyckades jag även få dom för ungefär 500kr istället för 800. Riktigt kap enligt mig!

Likes

Comments

Jag och min alldeles nyfödda kusin Melwin // Jag på Pinchos toan

Jag i mina supercoola fishnet tights // Vilmas brunch i söndags

Tjenatjena, ja som rubriken lyder har jag vaknat från dom döda haha. Har legat strandad i min säng den senaste 1,5 veckan och inte gjort annat än att tycka synd om mig själv och blivit beroende av nässpray, alvedon och halstabletter. Har nämligen åkt på något slags virus, så har knappt kunnat ätit på grund av min halsont. Menmen, är på vad som känns som bättringsvägen nu i alla fall vilket är super skönt. Puss o kraam

Likes

Comments