Header

Hej!

Nu kommer det det ett ganska kort inlägg här då jag är i skolan, hoppas det är ok ändå!

Jag har nu inte bloggat på några dagar och det har sin anledning då jag har ett NO prov på Onsdag och jag har varit tvungen att plugga mycket och ha fokus på det. Det är även väldigt mycket som jag måste läsa på så jag har helt enkelt tagit skolan i första hand och låtit bloggen stå stilla dessa dagar.

Däremot så har jag gått in på bloggen varje dag och sett hur det går och det är verkligen kul att se hur många gånger mina inlägg visas! Så kul att ni gillar det jag gör.

I lördags så tävlade jag och Rod som ni vet. Det gick så himla bra och han kändes bättre än någonsin! Vi kom 2a i LC och allting var bara helt solklart. I våran andra LB tillsammans så kändes allting så bra men på sista hindret så var det en väldigt konstig sväng och jag hann inte se distansen och han hann bli väldigt lång så jag skulle aldrig kunna hinna både rätta till svängen samtidigt som jag skulle korta upp honom, så vi fick ett onödigt nedslag!

Men men det var våran andra LB tillsammans och det kan bara bli bättre!

Det blev inte ett sånt kort inlägg iallafall haha. Ha en fortsatt bra dag!

Hejdå!!En fin bild på Roddan. Fick väldigt bra bilder på honom innan tävlingen så det finns en fotobomb på honom på min Instagram och den finns på sidan av inlägget som ni vet!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej allihopa!

Det första jag gjorde när jag tog upp nouw idag var att jag kollade statistiken och ni verkar verkligen tycka om att jag har startat upp bloggen igen! Så himla kul att ni gillar det. 

Jag skrev i det förra inlägget att jag kände att det skulle bli kul och att jag har längtat efter att blogga igen men vill ni att det kommer upp ett blogginlägg per dag eller om det ska vara speciella dagar jag lägger upp? Ni förstår säkert att om jag lägger upp varje dag så kommer inläggen inte vara riktigt så långa och välskrivna som om jag skulle publicera ett inlägg 3/4/5 gånger i veckan. Då kan jag jobba på de olika dagar osv och de blir både längre och med mer innehåll. Om det nu ska komma upp 3/4/5 inlägg i veckan hur vill ni att jag skriver de? Om jag publicerar 3 stycken i veckan så kan jag skriva under flera dagar fast i samma inlägg! Liksom 23 September: Blablabla 24 September: blablabla. Tror ni förstår haha. Annars så gör jag bara som jag gör nu fast längre inlägg men att det kommer upp kanske 4 stycken inlägg i veckan. Skriv gärna vad ni tycker i kommentarerna.

Instagram funkar tyvärr inte just nu att koppla till bloggen men jag håller på att lösa det. Ni märker väl när det börjar funka igen men jag säger hur som helst till. Annars så är det bara att gå in på Instagram och söka på "ebbamalmkvistse" så kommer jag upp.

Ha en bra dag, hejdå!

Likes

Comments

Hej!

Nu har jag varit borta väldigt länge (igen). Anledningen är väl att jag inte har någon motivation för att hålla bloggen uppdaterad och att kunna skriva långa och välskrivna inlägg.

Jag har iallafall tänkt att börja om på nytt på en ny bloggportal. Kanske Blogg.se, Spotlife eller... det är bara de som jag känner till haha och Nouw såklart.

Tänkte berätta nu vad jag har gjort under tiden jag har varit borta. Jag och Rod har nu debuterat LB och vi kom 6a (vilket var i början av sommaren). Det var den sista tävlingen innan sommaren. Sedan när tävlingssäsongen började igen så startade vi i Kungsör och mjukstartade med LD och LC med en 4e placering. Helgen efter tror jag det var så åkte vi till Bälinge och tävlade LC och LC+ med en 2a placering. Sen tror jag han vilade en helg och sen åkte vi till Sundbyholm och hoppade också LC och LC+ med både en 2a placering i LC och en 1a placering i LC+.

Sedan så står vi här idag, Torsdag. Jag har precis haft Tyska-prov. Idag ska Rod vila och igår kraschade vi. Han kändes väldigt konstig från början av hoppträningen men vi spände nosgrimman någon hål och då vart det lite skillnad. Hoppas att han inte fick ont någonstans.

Det är iallafall planerat att vi ska tävla på Rocklunda i helgen. Vi ska hoppa LC och LB. Anledningen till att vi åkte på två stycken LC och LC+ var för att vi skulle fokusera på LC så att vi kände oss säkra på det. Så äntligen ska vi börja tävla LC och LB.

En fråga nu då. Skulle det uppskattas om jag byter bloggportal och vilken skulle ni tycka bäst om? Svara gärna på det i kommentarerna!

Hejdå!

Likes

Comments

Hej på er!
Jag har inte uppdaterat så bra eller alltså jag har uppdaterat men det har inte varit några informationsrika inlägg som jag har publicerat. Hinner tyvärr inte skriva något långt inlägg nu heller då jag är väldigt trött. Men det jag har gjort idag är att jag har gjort ett prov i skolan och sedan har jag varit i stallet. Jag red Rod och han var såå fin. Jag red inte hårt för det är meningen att han ska få ta det lugnt den här veckan fast ändå få lite motion. Ska sova nu, bloggar mer imorgon.

Kram

Från hoppträningen förra veckan.

Likes

Comments

Hej på er! Idag har jag varit i stallet. Jag skrittade ut för att jag inte ville jobba honom idag eftersom att vi tävlade igår. Jag bloggar mer imorgon. Hejdå!

​Min fina häst <3

Likes

Comments

Hejsan!
Ska försöka att göra det här inlägget kort då jag ligger i sängen och ska försöka sova. Är ganska trött eftersom att jag gick upp halv 6 och kommer att somna ca 23. Denna dag har varit väldigt bra. Jag startade två stycken rundor och jag är riktigt nöjd med en och en annan var jag inte lika nöjd med. Den rundan jag är nöjd med är förklassen. Det var en LD+ vilket motsvarar 85 cm för mig. Rod gick som en klocka och jag var fokuserad och allting bara satt. I lagklassen så hade jag nog redan åkt ifrån tävlingen i mitt huvud och var helt borta + trött vilket inte är någon bra blandning. En i mitt lag hade fått ett stopp och vi var endast tre stycken i laget så innebar att vi var ute ur div3 och inte skulle komma till omhoppningen. Då tänkte jag att det var kört osv. När jag kom in på banan och skulle börja så var jag helt ofokuserad och höll till och med på och åka av en gång men som tur var satt jag kvar. Det var bland den sämsta ritten
jag har gjort men min älskling var fantastisk. Han gjorde verkligen sitt bästa även fast jag satt och sov, han är en riktig stjärna och vet inte hur jag ska kunna tacka honom för allt han gör för mig, han är en av de bästa varelserna som finns i hela universum för mig. När jag kom hem satte jag mig och plugga för att vi har ett historia prov i veckan. Det är dock det sista provet innan sommarlovet och so är bland mina bästa ämnen så jag känner mig ganska lugn. Men jag ska inte glömma bort att rida över det sista hindret så jag ska göra mitt bästa även fast det är det sista provet och snart sommar. Vi kämpar på de sista veckorna nu och sen tar vi ett välförtjänt sommarlov. Nu ska jag sova men innan det bjuder jag på två härliga bild er från tävlingen. Hejdå!

Älskar honom något galet mycket😻❤️❤️

Likes

Comments

Hej! Sitter just nu vid mitt skrivbord och bloggar på min skoldator. Så fort mamma kom hem från jobbet så åkte vi till stallet. Det vi gjorde i stallet var att jag red Rod mjukt och försökte få honom att slappna av och jag lyckades skapligt tycker jag ändå då han har vilat större delen av veckan (två dagar) så han var pigg och ville helst av allt springa och busa haha. Men har var väldigt fin och det märks verkligen att vi har hittat varandra. Efter att jag hade ridit så duschade vi av honom och fixade allting som ska med imorgon då vi ska tävla. Vi ska hoppa två stycken LD+ vilket motsvarar 85 cm på D-ponny. Min bästavän Alice ska följa med och vara hästskötare. Måste sova nu så att jag orkar så upp imorgon. Hejdå <3

Likes

Comments

Hej på er igen!

Nu tänker ni väll att jag kommer med undanflykter om varför jag inte har bloggat.. svaret är både ja och nej. Jag har inte kunnat uppdatera för att.. nej jag drar inte en lång historia om det för ingen bryr sig haha.

Tycker att jag berättar om vad som har hänt och kommer att hända istället. För det första så har jag slutat att rida Bisse, tråkigt. Meen det roliga är att jag har fått hem en ny häst! Den nya hästens namn är "Rock on Rod" men kallas i vardagen för "Rod". Han är en D-ponny på 146 cm i mankhöjd och hans färg är svartbrun skäck. Det roliga är att det var färgen skäck som vi helst av allt inte vill ha (haha) för att Popcorn (hoppas ni kommer ihåg henne) var skäck och hon var verkligen aaaaaldrig ren där hon var vit men Rod kan rulla sig hur mycket som helst men smutsen fastnar inte!? Alltså hade vi en väldig tur.

Vi hade inte tur bara med att smutsen inte fastnar i pälsen utan att hästen är helt fantastisk. Har hopptränat 3 gånger och varit ute och tävlat div3 med laget och han skötte sig så j'kla bra, min älskling. Dock hoppade vi bara 70cm och 80cm + omhoppning som inte var på tid.

Aja, hinner inte skriva mer nu då min lektion börjar! Hejdå <3

Likes

Comments

Hej på er! Idag smäller det. Tävling på Åsebo med Bisse. Våran första lokala tävling och det ska bli sjukt roligt. Det blir en LC och en LC+. Kommer film från idag på min Instagram och här och följer ni inte min Instagram så borde ni göra det för där lägger jag upp mer filmer och bilder osv. Så ni som vill följa mig fast som tycker att det är drygt att jag inte är så himla bra på att uppdatera här host*. Den heter:
Ebba.malmkvist

Jag uppdaterar er under dagen hur det har gått. Bye <3

Tävlingssugen häst❤🐴

Likes

Comments

Hej på er! Nu sitter jag i bilen för vi ska provrida några hästar imorgon. Ska bli så himla kul! Men, vi har precis kommit iväg efter 1,5 timmes paus vilket inte var en frivillig paus utan vi stod fast i en bilkö. Kul va?!
Paus...
Hej igen! Skrev det första av inlägget för några timmar sen för tänkte se hur det fungerar att göra så! Vi har iallafall käkat på McDonalds och är mätta. Vi har en bit kvar men vi är snart framme. Vi hörs imorgon. Hejdå!

Likes

Comments