Header

Hej på er!
Jag har inte uppdaterat så bra eller alltså jag har uppdaterat men det har inte varit några informationsrika inlägg som jag har publicerat. Hinner tyvärr inte skriva något långt inlägg nu heller då jag är väldigt trött. Men det jag har gjort idag är att jag har gjort ett prov i skolan och sedan har jag varit i stallet. Jag red Rod och han var såå fin. Jag red inte hårt för det är meningen att han ska få ta det lugnt den här veckan fast ändå få lite motion. Ska sova nu, bloggar mer imorgon.

Kram

Från hoppträningen förra veckan.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej på er! Idag har jag varit i stallet. Jag skrittade ut för att jag inte ville jobba honom idag eftersom att vi tävlade igår. Jag bloggar mer imorgon. Hejdå!

​Min fina häst <3

Likes

Comments

Hejsan!
Ska försöka att göra det här inlägget kort då jag ligger i sängen och ska försöka sova. Är ganska trött eftersom att jag gick upp halv 6 och kommer att somna ca 23. Denna dag har varit väldigt bra. Jag startade två stycken rundor och jag är riktigt nöjd med en och en annan var jag inte lika nöjd med. Den rundan jag är nöjd med är förklassen. Det var en LD+ vilket motsvarar 85 cm för mig. Rod gick som en klocka och jag var fokuserad och allting bara satt. I lagklassen så hade jag nog redan åkt ifrån tävlingen i mitt huvud och var helt borta + trött vilket inte är någon bra blandning. En i mitt lag hade fått ett stopp och vi var endast tre stycken i laget så innebar att vi var ute ur div3 och inte skulle komma till omhoppningen. Då tänkte jag att det var kört osv. När jag kom in på banan och skulle börja så var jag helt ofokuserad och höll till och med på och åka av en gång men som tur var satt jag kvar. Det var bland den sämsta ritten
jag har gjort men min älskling var fantastisk. Han gjorde verkligen sitt bästa även fast jag satt och sov, han är en riktig stjärna och vet inte hur jag ska kunna tacka honom för allt han gör för mig, han är en av de bästa varelserna som finns i hela universum för mig. När jag kom hem satte jag mig och plugga för att vi har ett historia prov i veckan. Det är dock det sista provet innan sommarlovet och so är bland mina bästa ämnen så jag känner mig ganska lugn. Men jag ska inte glömma bort att rida över det sista hindret så jag ska göra mitt bästa även fast det är det sista provet och snart sommar. Vi kämpar på de sista veckorna nu och sen tar vi ett välförtjänt sommarlov. Nu ska jag sova men innan det bjuder jag på två härliga bild er från tävlingen. Hejdå!

Älskar honom något galet mycket😻❤️❤️

Likes

Comments

Hej! Sitter just nu vid mitt skrivbord och bloggar på min skoldator. Så fort mamma kom hem från jobbet så åkte vi till stallet. Det vi gjorde i stallet var att jag red Rod mjukt och försökte få honom att slappna av och jag lyckades skapligt tycker jag ändå då han har vilat större delen av veckan (två dagar) så han var pigg och ville helst av allt springa och busa haha. Men har var väldigt fin och det märks verkligen att vi har hittat varandra. Efter att jag hade ridit så duschade vi av honom och fixade allting som ska med imorgon då vi ska tävla. Vi ska hoppa två stycken LD+ vilket motsvarar 85 cm på D-ponny. Min bästavän Alice ska följa med och vara hästskötare. Måste sova nu så att jag orkar så upp imorgon. Hejdå <3

Likes

Comments

Hej på er igen!

Nu tänker ni väll att jag kommer med undanflykter om varför jag inte har bloggat.. svaret är både ja och nej. Jag har inte kunnat uppdatera för att.. nej jag drar inte en lång historia om det för ingen bryr sig haha.

Tycker att jag berättar om vad som har hänt och kommer att hända istället. För det första så har jag slutat att rida Bisse, tråkigt. Meen det roliga är att jag har fått hem en ny häst! Den nya hästens namn är "Rock on Rod" men kallas i vardagen för "Rod". Han är en D-ponny på 146 cm i mankhöjd och hans färg är svartbrun skäck. Det roliga är att det var färgen skäck som vi helst av allt inte vill ha (haha) för att Popcorn (hoppas ni kommer ihåg henne) var skäck och hon var verkligen aaaaaldrig ren där hon var vit men Rod kan rulla sig hur mycket som helst men smutsen fastnar inte!? Alltså hade vi en väldig tur.

Vi hade inte tur bara med att smutsen inte fastnar i pälsen utan att hästen är helt fantastisk. Har hopptränat 3 gånger och varit ute och tävlat div3 med laget och han skötte sig så j'kla bra, min älskling. Dock hoppade vi bara 70cm och 80cm + omhoppning som inte var på tid.

Aja, hinner inte skriva mer nu då min lektion börjar! Hejdå <3

Likes

Comments

Hej på er! Idag smäller det. Tävling på Åsebo med Bisse. Våran första lokala tävling och det ska bli sjukt roligt. Det blir en LC och en LC+. Kommer film från idag på min Instagram och här och följer ni inte min Instagram så borde ni göra det för där lägger jag upp mer filmer och bilder osv. Så ni som vill följa mig fast som tycker att det är drygt att jag inte är så himla bra på att uppdatera här host*. Den heter:
Ebba.malmkvist

Jag uppdaterar er under dagen hur det har gått. Bye <3

Tävlingssugen häst❤🐴

Likes

Comments

Hej på er! Nu sitter jag i bilen för vi ska provrida några hästar imorgon. Ska bli så himla kul! Men, vi har precis kommit iväg efter 1,5 timmes paus vilket inte var en frivillig paus utan vi stod fast i en bilkö. Kul va?!
Paus...
Hej igen! Skrev det första av inlägget för några timmar sen för tänkte se hur det fungerar att göra så! Vi har iallafall käkat på McDonalds och är mätta. Vi har en bit kvar men vi är snart framme. Vi hörs imorgon. Hejdå!

Likes

Comments

Hej på er! Som ni säkert märkt har jag inte bloggas på ett tag igen. Vissa tycker säkert att det är sjukt drygt men jag har inte haft någonting att skriva om. Har knappt ridit på 2veckor och då kanske ni förstår att jag inte har någonting att skriva om! Men nu är jag påväg hem från en hoppträning och alltså, ni vet den känslan när allt bara går så enkelt, Så hände det idag. När vi skulle börja hoppa fram så kände jag hur ringrostig jag var egentligen. Eftersom att jag inte har hoppat på sjukt länge och Bisse har inte heller hoppat på väldigt länge. Tänkte att jag bjuder på en film där jag hoppar en idé av en studs. Vi hörs imorgon när jag kommer med riktigt smaskiga nyheter. Ses då!

Detta var då när vi hoppade första gången och sen hände något med kameran så mamma kunde inte filma mer tyvärr.. Men är så himla nöjd från idag alltså! Hinderna som jag hoppade sen (alltså inte de på videon) låg runt 1m så är väldigt nöjd då det var våran första hoppträning på väldigt länge!

Likes

Comments

Hej! Ett tag sen nu men jag har varit uppe i fjällen och åkt skidor. Det har inte varit så mycket att blogga om så därför har jag valt att inte göra det. Men nu är jag hemma iallafall och idag kommer jag att åka till stallet och plugga. Men just nu ligger jag i sängen och tar det lugnt. Hejdå!

Likes

Comments

Hej! Ett tag sen nu men det händer verkligen ingenting speciellt mer än att jag åker skidor. Igår åt vi iallafall på resturang, gott. Händer fortfarande ingenting men sitter på Afterski och är skittrött. Vi hörs imorgon. Hejdå

Likes

Comments