Jag har tänkt att jag ska börja blogga lite oftare. Typ varannan dag iallafall, men jag ska försöka med att hinna varje dag. Ja, nu sitter jag här och skriver, utan något riktigt ämne (och för att tillägga, med ordentlig huvudvärk). Allt jag egentligen ville förmedla är att jag hoppas att just du som läser detta har en fantastisk dag, det är du värd.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Inget blogg inlägg på länge! Nej, jag vet. Det har varit otroligt mycket efter skolstarten (det var ett tag sedan) och så, men nu ska jag börja blogga lite oftare. Oktober, yay! Nästan en av de roligaste månaderna enligt mig. Halloween, oversized tröjor, varm choklad, té och en bra bok. Dock finns det nackdelar, så som ständig nästäppa, väder som blir kallt och regnigt när man minst anar det och att komma hem i dyngsura kläder efter ett oförutsägbart regn. När jag väl började skriva om böcker så måste jag ju fortsätta. Som det Harry Potter freak/fan jag är, så har jag läst den nya boken: "Harry Potter and the cursed child". Från början var jag lite skeptisk eftersom att den skrivs som ett manus. Blev dock otroligt glatt överraskad när jag märkte att den var skriven som en vanlig bok, med ytterst lite som skulle kunna ses som ett "manus". Ett boktips från mig. Läs den! Så fin handling och en riktig "bladvändare" om man nu kan säga så.

Likes

Comments

​Idag har jag bakat blåbärscupcakes (blåbärsmuffins med blå färskost topping). De blev väldigt bra och goda, speciellt toppingen eftersom att jag hällde ner lite saft från en citron i blandningen!

Likes

Comments

Mackor.

Det man behöver är: 

Ett grovt bröd, jag använde ett som hade frukt och nötter i sig.

Avokado, som man mosar direkt på brödet.

Någon slags sallad, som man lägger ovanpå avokadon.

Salami, som man lägger ovanpå salladen.

Om man vill kan man toppa med timjan (som jag har gjort på de här bilderna).

En superenkel och nyttig frukost!


Likes

Comments


Jag var på Sardinien för ett par veckor sedan. Staden Alghero var mysig. Havsvattnet var alldeles klart. Perfekt vatten att snorkla eller dyka i. Maten var fantastisk, speciellt fisken, vilket jag åt varje dag. Om jag inte räknar med att jag åt pasta till lunch nästan varje dag. Ett tips från mig skulle nog vara att åka på någon slags båtutflykt, då det blir lite enformigt att "bara" bada varje dag

Likes

Comments