Godmorgon alla fina! Morgonen började med en promenad ner till hamnen och tillbaka. Hade hoppats på att jag skulle kunna springa men jag har haft rätt mycket problem med min kropp på senaste tiden vilket nu hindrade mig. Sen denna jävla förkylning... Blir så trött alltså. Men jag plockade även blommor på vägen tillbaka! Haha. Asmysigt!
Nu har vi i alla fall ätit frukost. Ska duscha och sen locka håret. Så tror jag vi skulle sjösätta båten också! Så vi skulle kunna ta den till stället vi ska vara på i eftermiddag (lillsand).
Men sen ska jag bra hem igen, fixa mig och sen lär vi nog åka. Uppdaterar er kring outfit, som jag lovat.
Hoppas ni verkligen får en jättemysig midsommarafton! Puss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Befinner mig just nu i ett så väldigt regnigt Hudiksvall. Vi är på väg till våran stuga och midsommarfirande i Hälsingland. Förmiddagen bestod av packning. Paniken är alltid total när det kommer till att välja kläder och man för typ 100:e gånger inser att man inte har nått att ha på sig, Hahaha. Men jag packade iallafall, åt lunch och pratade med Lina i över en timme. Vid 1 kom mamma och hennes man hem och vi åkte iväg. Sov mellan Gävle och Hudiksvall så det var väldigt skönt, haha. Ikväll ska vi träffa familjekompisar, äta middag och plocka blommor tills imorgon. Imorgon träffar vi i princip alla som bor i den byn vi bor i haha. Vi ska äta på "lillsand" och va med dom större delen av dagen. Uppdatering angående outfit och så kommer, Jag lovar haha.

Matchen igår gick bra. 2-2 och ett sträckt lår blev resultatet...


Framme snart nu. Puss

Likes

Comments

Dagen har spenderats med kompisar. Nejra, Leonie och Klara, haha. Träffade dom kring halv 12 för äta. Vi kollade sedan runt på stan ett tag och åkte efter det till Nejra och åt godis haha. Vi åkte sen till K-fältet och spelade fotboll. Åt middag och sen ner till korsängen igen för att kolla p-01 som spelade DM-match. Efter den spelade vi fotboll ett tag men jag åkte hem för att jag är så stört trött och har ont i ryggen, tyvärr. Skulle behöva städa nu men jag får fixa det senare haha. 


Rätt glad över att jag har kommit igång med att blogga igen. Hoppas att det blir mer än ett tappert försök den här gången och att snittet på hur många blogginlägg jag publicerar inte ligger på 1 i månaden, hahah. Ska verkligen försöka nu, haha.


Morgondagen är än så länge rätt oklar. Vet att jag måste städa och att vi även har fotbollsmatch 19:00 mot Lagunda. Vi hoppas på ett bättre resultat än vad vi lyckats med de föregående matcherna nu i början av säsongen. Kan hända att jag träffar någon imorgon också då jag åker bort på Torsdag och är borta i lite över en vecka och när jag kommer hem så har vi fotbollscup haha. Så ska försöka träffa Klara i alla fall.  Jag hoppas ni haft en jättebra dag så ska jag uppdatera så snart som möjligt, puss!


Likes

CommentsHej och välkommen till min nya blogg!

 Jag heter då Ebba Magnét och bor i en liten stad vid namn Enköping. Jag har bloggat lite halvt som havt förut på lite olika portaler men vill nu testa Nattstad. Jag har inte riktigt fixat klart allt med designen osv men jag hoppas ni har överseende med det. Men jag har i alla fall fixat i ordning lite och börjar nu då med själva bloggandet, haha.

Lite om mig då! Jag bor då i Enköping vilket är en liten stad knappt en timme från Stockholm. Jag går i skolan på kunskapsskolan i Enköping i 7an. På fritiden tränar jag fotboll och gymnastik, är med kompisar, fotar, reser osv. Lite av de vanliga alltså. Jag hoppas du får intresse för min blogg och stannar här. Jag ska då försöka uppdatera så mycket som möjligt då skolan måste få ta mest plats. Men jag hoppas du stannar här och blir en av mina unika läsare! kram

Likes

Comments