Det blev visserligen ingen poledance, bungyjump eller fallskärmshoppning i år heller. Inte heller något Ibiza eller Öland men vad gör det när man har fått uppleva så mycket andra fantastiska saker.

Det är ju ett nytt år snart, med nya möjligheter och allt det där ni vet!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Appreciation post: i flera dagar har jag ojat mig över mitt växande diskberg för vem som än ville lyssna (även de som inte ville lyssna fick höra det). Finns liksom ingen ork i min kropp till att ställa mig och diska när jag kommer hem från jobbet halv åtta. När man dessutom måste laga mat och fixa matlåda till dagen efter. Som ni förstår växte berget med disk fortare än kvickt. Har laddat hela dagen för att diska när jag kom hem från jobbet så döm om min förvåning när jag kommer hem, kliver in i köket och ser ett fyllt diskställ och en ren bänk!!!! Världens bästa mamma hade varit här och diskat undan en veckas disk, vilken stjärna va!!!! Älskar henne mest av allt i hela världen alla dagar i veckan men i dag är det helt klart lite extra mycket.

Likes

Comments

Äntligen har jag klarat av mina 12 arbetspass på 13 dagar och i morgon väntar en efterlängtad ledig dag och sedan ännu en på onsdag. Fortfarande mycket kul som händer och jag trivs ju på jobbet så livet flyter på!

Likes

Comments

Sedan sist har jag jobbat varje dag. I morgon är det äntligen dags för pass 9 av 9 på nio dagar. Sedan har jag en välförtjänt ledig onsdag att göra precis ingenting alls! Jobbar sedan torsdag-söndag men det gör inte så mycket när man har så mycket kul att se fram emot som jag har. Bland annat Katrineholmsveckan, två kräftskivor, en födelsedagsfest och ännu ett Ikeabesök! Har även köpt gymkort så ska väl försöka ta tag i den där hälsan igen... Nu är det sängdags framför lite Beck på tvn, i morgon ska jag kränga vitvaror från elva till stängning, hej hopp!

Likes

Comments

Endagssemester i ett soligt Stockholm med mamma får helt klart 4 av 🍞🍞🍞🍞🍞

Likes

Comments

Trots massor med jobb har jag haft världens bästa vecka. Har bland annat hängt med mamma och mormor på stan, after workat med Ebba och överraskat Ebba (inte samma Ebba alltså, körigt hehe) som äntligen är hemma från USA!!!! I morgon ska mamma och jag till Stockholm för lite mys sedan väntar nio dagars jobb, kämpa i värmen.

Likes

Comments

Helt fantastiskt med sovmorgon till 10 och dessutom sedan se att jag blivit antagen till den enda kursen jag sökte till hösten, snacka om bra start på dagen! Jobbade sedan till sju och svängde då förbi maxi och köpte hamburgare som jag sedan tog med till mamma och åt där. Hyresvärden har varit och fixat en silikonlist i mitt kök i dag så kan inte göra så mycket (a.k.a. Inte diska, rackarns...). Kom hem för en stund sedan och sitter nu och kollar Midsomer murders på tv. I morgon ska jag på ansiktsbehandling, tjoho!

Likes

Comments

Målat naglarna, gått en promenad med mamma och lagat två måltider i mitt lilla kök. Det är ungefär det jag roat mig med i dag. Ser så roligt ut att äta vid mitt lilla bord. Tallrikarna och måltiderna ser enorma ut på mitt matbord 👆🏼hahah.... Nu sitter jag i soffan och kollar en Beck-film som går på fyran. Ska strax tvätta ansiktet och lägga mig i sängen. I morgon jobbar jag från ett till stängning och sedan är jag ledig på onsdag igen!

Likes

Comments

Sommarens första jobbhelg blev även typ sommarens bästa helg! I fredags jobbade jag 11-18 och sedan raceade jag mot Vingåker för att fira världens bästa syster som fyllde 30 år (❤️). Käkade god mat och garvade åt släkten som var skapligt på lyset. Runt midnatt åkte jag mot stan med min bror, Linus och Sofie i bilen och släppte av dem på Harrys innan jag åkte hem och sov. Lördags var det 09.45-16 som gällde och sedan kom min syster och barnen på besök för att kolla in lägenheten. Sedan tänkte jag att jag skulle ligga i soffan och äta chips resten av kvällen men istället bar det av till Ida på förfest innan vi tog en taxi ut mot Vingåker där Rickard och John hade 50-årsfest. Hade världens roligaste kväll som slutade hemma i sängen runt 3. Jobbade i går 10.45-15 med huvudvärk och längtan efter stuvade makaroner och köttbullar. Så efter jobbet åkte jag till mamma och åt precis det. Sedan blev jag kvar resten av kvällen och vi käkade räkor med aioli och kollade EM-finalen. I dag är jag ledig och tänker inte göra många knop!

Likes

Comments