Då och då, när jag hälsar på mamma och pappa i Åhus börjar jag dagen med yoga på stranden. Det är magiskt. Tänk att jag vuxit upp med det här 300 meter från huset.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Så här firade jag in min semester i början på Juli tillsammans med mina fina bonuskollegor. Vi hyrde en båt, hade marin klädkod och körde runt på Malmös kanaler och drack bubbel.

Alexandra har tidigare varit guide på en av båtarna som kör turister runt kanalen så hon hade megafon och guidade oss genom dess sevärdheter. Så kul!

Sedan åt och drack vi på en av Malmös bästa restauranger; Bastard! Så DRÖMMIG kväll!

Likes

Comments

I onsdags var Niklas(i keps), Oden, jag och Andrea på Far i Hatten. Far i Hatten är ett av Malmös mysigaste ställen för mat, häng, öl, dans, pizza, pingis, spel med mera och ligger i Folkets Park. Visste ni föresten att Folkets Park är det näst mest besökta resmålet i Sverige efter Liseberg? http://malmofolketspark.se/

Likes

Comments

För två månader sen åkte jag till Nice för ungefär sjätte gången. Den här gången följde Annika och Andrea med!

Vi besökte en av mina favoritstränder Plage Mala.

Åt en grym lunch; Halstrad tonfisk, pizza och tabbouleh, yum!

Annika hittade drömbilen!

Varje morgon vaknade jag ungefär 2 timmar innan de andra och ägnade mig åt Yoga på balkongen, löpning i upp på berget och att göra smoothies bowls.

Vi drack såklart ice coffee på Hobo i gamla stan.

Åkte till Antibes för att hänga på den vackra stranden en hel dag.

En av dagarna åt vi lunch på Le Plongeoir där jag hade bokat bord långt innan. Så fint ställe med drömläge bredvid hamnen, så god mat och trevlig personal!

Vi kikade på båtar och stenar och sånt...

A bientôt Le Plongeoir! A bientôt Nice!

Likes

Comments

​Hej! 

Välkommen till min blogg där jag kommer lägga upp bilder jag tar på fina stunder, skriva några rader då och då och kanske till och med laddar upp ett filmklipp någon gång. 

VÄLKOMMEN!

Likes

Comments