Jag ska på en 6 veckors lång backpacker-resa genom hela Thailand med Maja. Jag kommer uppdatera bloggen här samt starta ett instagramkonto dedikterat endast till vår resa. Kommer bli magiskt! Som ni ser på bilden här ovan flyger vi till Bangkok som blir vårt första stopp!

Ikväll ska vi boka första hotellnätterna och börja planera vår rutt lite mer noggrant.

Håll utkik här för fler uppdateringar längs vägen!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Under min semester spenderade jag en hel del timmar i snickarboden. Jag la golv och byggde bänkar för balkongen hos Mamma och Pappa. Alltid kul att hjälpa till hemma när man får så mycket tacksamhet tillbaka.

I alla fall, vi har en liten kattkälling hemma som heter Freja, hon är supersöt. Under min semester umgicks vi jämt. Tog tupplurer ihop, promenerade, lekte och snickrade. Eller ja, samma sak upprepade sig varje dag: först var hon ivägen och satte sig på varje verktyg jag behövde. Efter ett tag blev hon trött och då gick hon och la sig i sin lilla säng som jag lagt upp åt henne. Såhär såg det ut:

Ser ni henne? I den blåa filten uppe till vänster. Hon sov så sött trots att jag lyssnade på radio, sågade och borrade i samma rum.

Likes

Comments

Nu när jag sitter och kollar bakåt i arkivet så inser jag hur sjuttons fort denna sommaren gick. Jag har hunnit sola 2 gånger.... Tur att jag snart ska till värmen igen!!! Längtar!!

Likes

Comments

Har inte visat vad vi mumsade i oss på min födelsedag. Som alltid så beställde jag smörgåstårta av mammis och pappis, min favvorätt. Det blev jättegott!!

Jag hade en underbar födelsedag med nära och kära. Nu är jag 22 år - en gammal hagga dvs...

Och JA, det var snart 2 månader sedan jag fyllde år. Men Maja tjatar så mycket på att jag ska blogga så jag börjar bakifrån där jag slutade sist vid midsommar.

Likes

Comments

Min favvo hemma-pizza:

Jag använder en färdig deg med tillhörande tomatsås, men är man mer ambitiös kan man självklart göra eget.

Jag toppar min pizza med sjukt mycket färska champinjoner, färsk ruccola, vanlig riven ost, mozarella och självklart oliver.

Alla dagar är pizza-dagar!!

Likes

Comments

En bild från när jag, Maja och Bella spelade in ett filmklipp i torsdags. Älskade sensommar - stanna längre!!!

Likes

Comments

​Jag har haft semester och har inte lagt en endaste sekund åt att blogga. Nu tjatar Maja på mig och börjar nästan bli sur på riktigt. Dags att börja igen i guess.... Snart ska vi börja planera inför vår asien-trip i höst så då kommer det finnas kul saker att läsa. Hihi. Nu vet jag att maja fick en längta-attack. Det fick jag med. 

Håll ut, snart åker vi. Snart Maja, snart.

Likes

Comments

​Igår var det midsommar. Det har väl ingen missat. Nu ska jag hem till Karlshamn, tog på mig den vissna kransen från igår och gjorde mig en flaska jordgubbe-vatten. 

Jag hade en underbar midsommar! Mer om den och bilder därtill kommer imorgon. NJUT nu av vädret idag! Det är någon slags tropisk värme som lagt sig över hela Kalmar. 

Likes

Comments

​Håller mig kortfattat: Just nu på midsommar-lunch med vänner. Strax ska vi göra kransar. Hoppas ni har en underbar dag och kväll!

Likes

Comments

​Nu var det dags igen! Att återförenas. Det gör vi ca 2-5 gånger per år. Eftersom det finns 4 av oss och vi är stora res-nördar så är vi tyvärr sällan på samma plats en längre tid. Nu ska vi dock alla bo i Kalmar över sommaren och det gör mig så glad!!! Lite kvalitetstid med damerna. Idag spelade vi in lite till instagram och Facebook. Maja är bakom kameran. 

Btw - vilket väder vi haft idag! Tänk om det blir så fint på midsommar.

Likes

Comments