Klänning från H&M


​Bara jag som diggar "städlooken"?  

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu har några av de sakerna som jag beställde under black friday kommit. Har vanligtvis svårt att hitta prylar på nätet då det ofta inte är rätt färger på t.ex. smink och kläder eller så hittar jag bara inget som faller i smaken (tillskillnad från fysiska affärer där jag nästan alltid hittar något direkt). Men jag kände att det var värt att riskera nu under black friday där jag passade på att klicka hem lite smink från NYX både till mig själv och lite julklappar.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Tröja från H&M

Onsdag, also known as lillördag. Tänkte att jag idag ska springa från jobb och sätta mig på ett mysigt café, skriva lite på en eventuell krönika och bara andas innan möte angående en musikvideo som jag är med och regisserar. Spännande va?

Likes

Comments

​Någonting som är bra med att vintern är påväg och naturen ändrar färg är att det är så otroligt vackert. Här är några bilder jag tog i början av november en dag när solen sken här i Ystad.  

Likes

Comments

Klänning från Lindex

Det börjar närma sig jul och jag kan säga att jag aldrig längtat så efter lite ledighet. Bjuder dock på lite bilder från i sommars. 

Likes

Comments