tjenis! idag har jag haft en riktigt lugn och mysig dag. började dagen med att ta en lång promenad genom Haga parken med mamma och min kusin Alma, det tog ca 1 h 15 min. sedan gjorde vi oss iordning snabbt för att ta oss ner på stan, vi åt en super god lunch på Joe & the juice (älskar verkligen deras mackor !!).

efter lunchen gick vi runt i några butiker men hittade ingenting så därför åkte vi hem igen och nu ligger jag i soffan och tittar på film. tar fortfarande igen sömn osv från Paris så det känns sjukt bra att bara ta det lugnt hemma ! puss puss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

nu har jag kommit hem igen från paris :( och kan inte påstå att det känns kul överhuvudtaget. har verkligen haft två super bra veckor och tillslut så kändes det verkligen som att vi bodde där. som ni märkt har jag knappt uppdaterat alls på bloggen men det är på grund av att jag helt enkelt inte haft tid, lust eller ork.

ligger i alla fall just nu i min säng och bara vilar, kom hem idag vid kl 12 och så fort jag kom hem gick jag och la mig, tror jag sov i 5-6 h, så när jag vaknade sen trodde jag att det var en ny dag, lol. lägger upp mer bilder från resan senare !

Likes

Comments

idag på jobbet har jag målat heeeela dagen. tillslut sa jag till mina arbetsgivare att jag inte tycker om att måla och att jag gärna gör något annat, så då slapp jag. imorgon kommer tydligen en känd fotograf till min arbetsplats för att ta bilder på tavlorna de har där och sen kommer jag att få göra annat än att måla, så skönt.

efter jobbet åkte vi tillbaka till hotellet och vilade lite och sen bytte vi om för att åka ner på champs eylsées och äta middag. jag emilia ann och medeleine åt på en restaurang som heter vesuvio vilken har typ alla olika maträtter förutom vesuvio(?!). hade i alla fall en jättemysig kväll och nu är vi tillbaka på hotellet och myser i vårt rum.

Likes

Comments

igår var första dagen på jobbet för mig och jag har faktiskt aldrig varit så trött som efter att jag slutat. började 8 och slutade 17, dessutom tar det 1 h att åka till mitt jobb eftersom att det ligger en bit utanför Paris (alla andra jobbar i Paris :))) jag gick alltså upp kl 6 och kom tillbaka till hotellet 18 helt död. Hursomhelst så är med jobb i alla fall helt okej, jag jobbar på en arkitektbyrå/atelier som ägs av Pierre Bonnefille vilket tydligen är en känd konstnär/designer typ. Han gör inredning, tavlor, möbler osv till bl.a. Hermes butiker, Cartier butiker och hotell.

Min uppgift här är högst oklar, igår sorterade jag små träbitar med olika färger och material på i olika lådor och efter lunch målade jag i 2,5 h, har aldrig haft så tråkigt, somnade en stund på bordet innan jag åkte hem. Idag har jag också bara målat eftersom att jag tydligen behövde fortsätta på mina målningar som jag gjorde igår. Men idag var det inte lika tråkigt som igår för nu vet jag hur jag ska göra. Dessutom har min lärare fixat att jag börjar 9 och slutar 16 istället vilket känns så skönt, ska också jobba på Pierre Bonnefilles kontor i Paris nästa vecka. Då slipper jag åka så långt !!

Likes

Comments

Jacka: vet ej / tröja: chiquelle / jeans: asos / skor: asos / väska: zara

Likes

Comments

Sitter just nu på Arlanda och väntar på att få gå på planet för att åka till pariiiiiss!! De flesta andra är redan framme men jag åker med ett senare plan vilket faktiskt är väldigt skönt eftersom jag slapp gå upp typ kl 3. Gick dock upp kl 7 vilket var väldigt onödigt, förstår inte hur jag tänkte när jag trodde att jag behövde 3 h för att göra mig iordning. aja hann iaf ta det lugnt hemma innan och packa klart! Trodde verkligen att mitt bagage skulle vara övervikt men det var det inte så nu kan jag shopppaaaaa !

Likes

Comments

det här med att hålla en blogg uppdaterad är inte lätt alltså. för tillfället håller jag på att försöka få ihop ett bra engelska tal inför imorgon som jag ska hålla inför klassen, problemet är bara att jag inte vet hur jag ska argumentera emot vissa saker och desto mer jag skriver desto sämre känner jag att det blir. har dessutom matteprov imorgon vilket gör mig extremt stressad då jag inte pluggat mycket alls, jag kan varken fokusera på matten eller engelskan för jag får bara mer panik när jag tänker på att jag måste göra annat. och ni kan ju bara gissa om jag börjat packa till paris än.. såklart inte. så just nu är mitt liv rena rama kaoset! heeeelpp

Likes

Comments

(inte min bild)

två bilder från min senaste resa till frankrike (cannes & monaco)

på fredag kl någon gång på förmiddagen så drar jag till PAriiissss (!!!!) med resten av eleverna i tvåan på min skola. där ska vi praoa i hela 2 veckor!!, med tanke på min noll arbetserfarenhet vet jag inte hur det här kommer sluta, därav är jag lite smått spänd. men framförallt är jag så extremt taggad, det ska verkligen bli så nice att få komma bort från Sverige ett tag och åka till en ny och förhoppningsvis varmare plats. konstigt nog har jag faktiskt aldrig varit i Paris, vet inte varför det blivit så med tanke på att jag varit i Frankrike minst 5 gånger. känns ju ganska logiskt att man oftast prioriterar huvudstäder i de flesta länder man ska resa till, i alla fall i Europa, eller?! så har det i alla fall inte blivit för min del, därför är jag extra förväntansfull inför fredag!! puss E

Likes

Comments