Canon EOS 5D Mark iii, Inspiration, Självporträtt, Adobe Photoshop CS5, Foto&Redigerings Tips, Före & Efter

Mina senaste bilder har jag redigerat med en tonad effekt. Genom att addera ljus och konstrast så lägger jag sedan på ett ljusgrått lager med blandningsläget uteslutning och får då ett lite tonat resultat. Tycker bilderna ser så mjuka ut genom att redigera på detta sätt.
Gillar ni det?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Inspiration, Kollage

Okej jag är så inspirerad till att fota några coola enkla bilder i sängen. Ett par schyssta jeans på eller en skjorta så är bilden gjord. Ljuset i lägenheten är väldigt smickrande just nu också så bäst att passa på. Ska även flytta sängen till fönstret för att variera min miljö lite. Nej upp och hoppa, dags att börja ställa till med röra för lite fina bilders skull!

Kram Ebba

Likes

Comments

Canon EOS 5D Mark iii, Fotografering, Inspiration, Självporträtt

​Ibland när jag är tom på inspiration kan jag mejla över lite av mina bilder till mobilen. Därifrån lägger jag på lite olika effekter i olika appar. Mina favoriter är helt klart VSCO, Snapseed, afterlight och Instagram. Jag sparar bilden i de effekter som jag gillar bäst och mejlar sedan tillbaka dem. Tada, jag har bilder med nya coola effekter. Sedan kan jag försöka skapa samma effekt i photoshop. Ett perfekt sätt att förnya sin redigeringsstil. Det blir ju lätt att man fastnar i sina mönster men då är det bara att försöka bryta dem!

Kram Ebba

Likes

Comments

Inspiration, Kollage, Vardag

När löven byter färg och hela världen målas orange

Hej eller go kväll kanske är lite mer passande för tillfället? Tänkte uppdatera lite smått då min tentaperiod avslutades med en sista tenta idag. Har alltså tenterat av två kurser på tre dagar så är helt slut och min tid har gått åt till att läsa och bearbeta information. Har ingen som helst aning om hur proven kan ha gått men jag hoppas innerligt att jag är godkänd så jag slipper göra omtenta.

Nu är jag ledig från skolan fram tills på måndag då vi byter kurser. Då blir det ekonomistyrning och micro matematik för hela slanten, haha. Imorgon åker jag hem till mamma och pappa. Hoppas på att kunna fotografera lite ute bland höstlöven och träffa så många som möjligt på hemmaplan. Ska bli mysigt och bloggen ska jag försöka uppdatera oftare nu när plugget lagt sig lite. Hoppas ni mår bra!


Kram Ebba

Likes

Comments