View tracker

Canon EOS 5D Mark iii, Fotografering, Vardag

Motljus är ju ändå otroligt vackert. Så fint.
Framkallade ett gäng bilder i veckan och räknar med att få hem resultatet om 5 dagar. Ser fram emot det. De flesta ska jag ändå ge bort, känns som att folk i min omgivning gläds åt bilderna mer än vad jag gör. I helgen är det jobb jobb jobb då vi har massor med erbjudanden, men det ska bli kul. Då håller jag mig sysselsatt.


Kram Ebba

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Fotografering, Inspiration, Vardag

Hola!
Tentorna närmar sig med stormsteg vilket gör att min mage knyter sig en aning. Tiden går så fort och jag skulle faktiskt vilja att den saktade ned lite grann. Drömmer mig bort till varma vindar och vita stränder, men något sådant blir det inte på ett lååååååångt tag. Däremot åke rjag hem en snabbis imorgon till på fredag vilket ska bli skönt, Krama om mamma, pappa och snacka lite med min saknade bästis!

Likes

Comments

View tracker

Kollage, Vardag, iPhone

En helg hemma med familjen


Kick Off med Case Academy


Höstfotografering med Anna


Pyssel i lägenheten


Jönköping


Bada Bing med mina blonda babes


Tentafest


Sleepover och pannkaksfrukost med bästis


En mys mysig helg i Köpenhamn


Spring Inspirtion skybar mingle


Kram Ebba

Likes

Comments

Canon EOS 5D Mark iii, Självporträtt, Vardag

Life update.

Dagens tråkigt schema består utav tvätt och disk. Mitt liv har blivit så spännande sen jag flyttade hemifrån. Skola, städa, plugga, tvätta och sova. Sedan har jag ju självklart massa andra roliga saker på schemat men då glömmer jag helt bort att berätta om det. Men eftersom denna kväll kommer vara lugn ska jag göra en stor update om de senaste dagarna och kanske bjuda på något annat kul.

Håll utkik

Likes

Comments

Canon EOS 5D Mark iii, Fotografering, Inspiration, Foto & Redigerings Tips

rEtt litet tips ifrån mig kommer här. Är ni redo? Haha mitt lilla tips är att addera en förgrund när du fotograferar. Som på bilden nedanför då löven framför kameran blir suddiga och skapar en slags ram som framhäver motivet. Jag ÄLSKAR att använda mig utav detta och det skapar verkligen ett djup i bilderna. Prova er fram och få nya resultat!


Kram Ebba

Likes

Comments

Canon EOS 5D Mark iii, Fotografering

Har varit hemma hos mina föräldrar under helgen och bokade då in en liten fotografering med Anna. Det var på tiden ni, alltid lika kul att fotografera ihop. Bilderna slutar oftast med lite mer resultat, sen är det ju alltid att visa upp nåt annat ansikte än mitt eget hela tiden. Har gjort en översiktlig redigering av bilderna så lär finnas fler gobitar att visa upp :)


Kram Ebba

Likes

Comments

Fotografering, Inspiration, Kollage

Det är otroligt så mycket bilder jag knäppt och redigerat. Sitter här hemma på min dator där jag har så gott som alla bilder samlade och det finns så många. Jag minns inte ens alla fotograferingar. Men gud vad kul det är och oj vad mycket jag utvecklas hela tiden.
Dessa bilder är från 2014, hela högen.


Kram Ebba

Likes

Comments

Fotografering, Resor

Åh vad jag skulle vilja spendera en dag på stranden. Att sommaren alltid ska springa förbi lika fort som den kom. Men jag njuter av hösten också för den är ju sådär magiskt vacker på sitt eget vis.

Bilder från Ibiza - juni 16


Kram Ebba

Likes

Comments