Canon EOS 5D Mark iii, Självporträtt

Jag är någon annan, inte samma


Jag har en liten tanke om att gå igenom massor med fotograferingar i en video. Få en överblick i hur jag utvecklats och snacka lite foto i allmänhet. Tror jag kan lyckas få till nåt efter jobbet! :)

Kram Ebba

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Canon EOS 5D Mark iii, Porträtt, Resor

Igårkväll kom jag hem från en minisemester i sommarstugan med familjen. Grejen är att när vi ses allihop är vi 17 personer. Så snacka om att det varit fullt ös medvetslös hela helgen. Nu ska jag strax iväg till jobbet men jag har fler bilder på lager att visa och mer att berätta om. Men nu blir det jobb i drygt fyra vekor till innan jag åker tåg ned för en weekend i Köpenhamn. Självklart ska jag hitta på massa annat kul emellan men vad återstår att se, mer spontana planer :)

Kram Ebba

Likes

Comments

iPhone, Vardag

SUNDAY

Jag är ledig idag och även imorgon. Solen sken när jag vaknade så har legat ute i solen hela dagen med radion på högsta volymen. Har simmat omkring som en liten fisk och hoppat som om jag vore ett litet barn. Sommaren är fin speciellt när solen lyser.

Kram Ebba

Likes

Comments

Adobe Photoshop CS5, Canon EOS 5D Mark iii, Självporträtt

Fredagskvällen spenderade snabbt med kameran. Nu har jag hängt med photoshop resten av kvällen och oj vad kul detta är. Fotade bilderna direkt i svartvitt så behövde inte redigera så mycket. De blev väldigt fina iallafall, mycket nöjd. Tänk så mycket man kan göra med en fin vägg och två par trosor haha.

Kram Ebba

Likes

Comments

Om Mig

Livet flyter på! Mår bra så det bara sjunger om mig och jag har så mycket bilder att dela med mig av här som jag totalt glömt bort. Har ju bland annat klippt av mig håret och är så nöjd. Känner mig som en ny tjej, som mig själv igen.

Var på Öland i helgen med Anna och Fanny och hade det så himla bra. Vi bokade bland annat in en Köpenhamns resa. ÄNTLIGEN!! Alldeles för länge sedan jag var i min favoritstad. Ska bli så mysigt att bara gå omkring med mina fina vänner, fotografera, shoppa, mysa och dricka vin. Har bokat en lägenhet via airbnb med vilket är ett koncept som jag inte provat på själv än. Spännande. Åker i Augusti. Sedan är sommaren slut typ och jag ska bara spendera min lediga tid innan jag drar till Australien i September. Fick mitt internationella körkort i veckan med så nu är så gott som alla förberedelser gjorda. Ska skriva ett CV med samt fixa med mina försäkringar. Jo och avsluta mitt abonnemang här hemma med.

Ah och om två veckor ska hela familjen ned till sommarstugan. Och vi alla syskon plus respektive ska springa Victorialoppet och jag har inte ens börjar träna........

Seriöst tiden bara flyger iväg.

Likes

Comments

Om Mig

Imorgon förmiddag innan jobbet har jag en klipptid inbokad. Jag är så himla taggad!! Mitt hår är fruktansvärt slitet och jag ska klippa över 10 cm imorgon. Funderar på att be frisören kapa håret någon centimeter nedanför nyckelbenet. Är så trött på att ha hår som bara slits och ser så gott som genomskinligt ut längst ner för att det är så tunt. SÅ imorgon blir det förändring. Det ska synas att jag varit hos frisören. SÅ vänta er massa göddiga selfies imorgon kväll när jag fångat min nya frilla på bild!

Kram Ebba

Likes

Comments