Vardag

Tummarna upp för att det är onsdag och jag ska träffa Hanna och Emma. Jag ska även in och vaccinera mig ännu en gång inför resan som jag åker iväg på om mindre än två veckor. Och jo detta har jag kanske glömt att säga, men jag ska på Ed Sheeran nästa torsdag. Ah velat se honom live så länge och nästa vecka är det dags. Då åker Fanny och jag upp mot Globen för att lyssna på min favorit Eddie! Nej nu ska jag fräscha upp mig lite grann och göra mig iordning för en ny ny dag!

Kram Ebba

Likes

Comments

Canon EOS 5D Mark iii, Vardag, Canon EF 28mm

Hade en så himla fantastisk start på dagen! Jag, Anna, Pollan och Fanny möttes upp vid 10 imorse. Vi tisslade och tasslade med ballonger, paket, gratulationskort, kladdkaka och blommor. Sedan begav vi oss till Sigrids hus och plingade på dörren samtidigt som vi sjöng "ja må hon leva" Tände de där förbannade ljusen på kladdkakan va inte det lättaste heller men det fixade Pollan tillslut. Så glad att jag har er, mina super duper brudar!!
Och ännu en gång grattis till finaste Sigrid som fyllt 20 år i veckan.


Tack till Fanny för att du assisterade fotograf när jag höll i en brinnande kladdkaka!


Kram Ebba

Likes

Comments

Vardag

Det här är så galet att det bara är två veckor kvar!! Nästa vecka tänkte jag köra en liten nedräkning med er och gå igenom min packning, berätta vad vi har planerat att göra i Kina, visa vad jag köpt på mig inför dessa två månader och ja bara allmänt peppa igång mig själv och er för årets resa. Ska bli så himla himla kul att komma iväg (Som jag nämnt i alla andra inlögg) Men jag blir så lycklig att det bubblar i magen att jag ska få göra massa nytt. Inte för att jag tror detta blir den enda chansen för det. Har planer på att bygga upp en portfolio i sommar och sedan ta tag i fotandet på riktigt i höst. Jag kanske till och med startar mitt egna jäkla företag som jag funderat på nu i flera år. Men några bitar, inspirationer och detaljer som jag måste lösa först. Men jag skulle ljuga om jag inte har en liten idé i bakhuvudet.


bild från i somras


Kram Ebba

Likes

Comments

Inspiration, Självporträtt

Är det inte det ena så är det något annat. Haha jag hämtade hem kameran och alla mina prylar, men gissa vad jag glömde nu. Laddaren till datorn så jag har inte tillgång till photoshop. Bilden ni ser nedan sa få genomgå världens lyft. Jag ska utöka omgivningen, alltså göra väggarna runt om längre. Sedan ska den där tavlan i bakgrunden bort på nåt vänster. Men redigeringen får vänta tills jag har alla mina grejer här hemma igen helt enkelt.

Kram Ebba

Likes

Comments

Vardag

Jag packade inte med mig kameran hit och åhhhhh vad det stör mig. Nästan så jag ska åka ned till Jönköping imorgon och hämta hem min bebis. För jag saknar den. Vill verkligen fota och jag har några små idéer men de tänker jag inte avslöja mer om.

Idag käkade jag lunch med Hanna och Emma i Linköping. Snackade om resan och att det endast är tre veckor kvar tills vi är i Kina. Så himla roligt och vi tre är så himla himla peppade. Haha kan inte bärga mig till att vara på resande fot. Angående bloggandet under tiden jag är borta ska jag verkligen göra mitt bästa. Datorn kommer jag lämna hemma men kameran kommer jag släpa med mig överallt. Så ni kan förvänta er mobilinlägg när jag har tillgång till internet. Men bilderna från kameran får ni ta del utav när jag är hemma igen. Som en liten present efteråt.


Kram Ebba

Likes

Comments

SÅ skönt att vara hemma. Har bara ett arbetspass kvar innan jag åker och efter det passet väntar att flytta hem alla mina saker. Så mycket som ska fixas och donas plus att tiden går så fort. Jag åker om tre veckor då fluget går super tidigt på måndags morgonen. Jag fattar det fortfarande inte själv haha. Återigen denna vecka spenderar jag hemma hos mamma och pappa. Träffar massa kompisar, ringa tandläkaren, vaccinera mig och handla på apoteket. Ska köpa på mig solstarka solkrämer, tabletter, plåster haha ja allt ni kan tänka er!

Kram Ebba

Likes

Comments

Gymnastik

Jag har tagit tag i träningen igen och det känns så himla himla bra. Jag blir så mycket piggare när jag spenderar lite tid med fysisk aktivitet. Har börjat springa lite på gymmet och det går förvånansvärt bra! Har även kört styrka och rörlighet på egen hand vilket också fungerar. Måste ju bli lite smidig till resan då jag som vanligt vill ha mina gymnastiska bilder på stranden. Vad vore en semester för min del utan gymnastikbilder? Kom ner i split här om dagen vilket jag inte lyckats med på ÅR! Sedan ska jag iväg och hoppa trampolin nästa fredag på Elins nya jobb, ahhhhh längtar efter att få slå lite volter!

Kram Ebba

Likes

Comments