Poem

There's no time for us,
There's no place for us,
What is this thing that builds our dreams, yet slips away from us.

Who wants to live forever,
Who wants to live forever.....?
There's no chance for us,
It's all decided for us,
This world has only one sweet moment set aside for us.

Who wants to live forever,
Who dares to love forever,
When love must die.

But touch my tears with your lips,
Touch my world with your fingertips,
And we can have forever,
And we can love forever,
Forever is our today,
Who wants to live forever,
Who wants to live forever,
Forever is our today,
Who waits forever anyway?

- Queen

Likes

Comments

Vardag

Hej allesammans!
Första skoldagen utefter schemat 2017!! Idag har varit en fruktansvärt bra dag? Har haft hur mkt energi som helst och har fått supermycket gjort!!

Efter skolan drog jag och Augusta på ett E-fit pass. Jag hade aldrig testat det innan, men asså guuud vad det var jobbigt med KUL!!! Kommer LÄTT fortsätta på dessa pass. Fick så mycket energi på passet så stannade på gymmet i 25 min och gjorde kondition.

När jag väl kom hem gjorde jag en smoothie på banan, kokosmjölk, frysta bär och mitt nya proteinpulver. DET VAR SÅÅÅÅ GOTT! Stretchade därefter och lagade sedan middag. Det fick bli ris, tandoorimarinerade grönsaker och grönsaksbullar.

Är riktigt nöjd över denna dag. SÅNNA HÄRA dagar är vad 2017 ska bestå av!!!! Lyckliga dagar, där de små sakerna bidrar med liv.

Kram allihopa, hoppas ni också har haft en bra måndag❣

Likes

Comments

Poem

***
Hej!
Idag stannade jag hemma efter ett gråtanfall medan jag kollade på Its okay, thats love. Det var inte självaste serien som fick mig i tårar utan den gjorde mig först känslosam och sen fortsatte det...
Det är så svårt att förstå och accepterat hur allt har legat till. Anledningarna till att jag inte har kunnat gå vidare har varit pga en önskan, ett begär, att få bekräftelse.
Att jag lät mig själv bli så svag?!
Det är tufft att ta in...
Har nog gråtit 5 ggr idag och det på ett gapande sätt med krokodiltårar. Längesen jag hade en sådan klump i bröstet. Känns ändå nödvändigt att släppa ut allting. Gud vad dessa känslor har hållit sig instängda!!!
Jag tror att jag är ledsen då jag vet att detta är mina sista dagar som jag lever fast i honom.
Det är som om mitt hjärta och min själ tar förval, och det gör ont. Ja, det är jobbigt, smärtsamt, men ännu mera vackert då det även ger mig en känsla av hopp!

"Adjö är ej för alltid, farväl är inte slut.
I mina tankar finns du,
där finns du alltid kvar."

Det är nog sant det...
Du är, ska bli, blott bara ett minne nu. Du var ett kapitel som jag nu avslutar och inte tittar tillbaka på.
I mitt hjärta, i min själ, i mitt liv.

***
Ur min personliga dagbok

Likes

Comments

Poem

Vissa dagar är jobbigare än andra. Så är det. Men vad om den ena dagen förväntas bara vara värre än den andra och om det visar sig bli motsatsen, då hade du tur. Lite så lever jag mitt liv. Det är en viss ovisshet omkring allt. Jag fattar inte riktigt varför jag inte mår bra, men jag gör bara inte det. Även fast jag tänker att något är kul osv så är det något som trycker innifrån som säger mig motsatsen. Förstår inte. Orkar inte heller. Vägen till ett lyckligt liv är en sån krokig väg och jag börjar undra om vägen jag har tagit de senaste åren har varit för krokig för mig. Jag faller tillbaka på samma spår hela tiden. Kurvorna har kanske varit för krokiga liksom. Kanske att jag ska, för min egen skull och dom runt omkring sig, verkligen ta reda på vad som egentligen spökar hos mig. Kanske det är dax att gå ut på den läskiga, mörka skogsstigen på sidan av vägen för att få en vägledning till den rätta vägen. Möta sanningen i ögonen. Jag tror nog att det är dax nu. Dax att våga be om hjälp när man själv inte klarar av att hantera det som händer inom sig.
Hands up.

Likes

Comments

Vardag

Hej igen allihopa!
Idag jag bättre, och sämre... Hahaha. Jag mår bättre angående rädslan jag nämnde i ett tidigare inlägg men SÄMRE pga att jag har blivit sjuk. Eller egentligen inte riktigt sjuk men precis innan det ska brytas ut. Får andnöd när jag går upp för en trappa, svettningar, frysningar, nyser och tårar upp utan anledning. Låter som feber men jag har ingen feber(?) så det är riktigt jäkla skumt alltså!!!

Iallafall så var jag i skolan 1h. Sedan började jag känna mig alldeles för irriterad och trött för skolan så jag gick hem. Har degat i soffan hela dagen och ätit nudlar samt blåbärssoppa. HEJA MIG! JAG ÄR SÅ NYTTIG!!!! BLIR NOG FRISK PÅ NOLLTID JU!!!
Nääää men min aptit är helt borta. Är BARA sugen på nudlar!! Och blåbärssoppa!!!! Så äter bara det då alltså.

Jag är lite grinig för det är ALLTID såhär för mig. Alltid när jag har börjat med att träna igen så lyckas jag dra på mig någon sorts sjukdom så träningen drar ut på sig. Jag tar verkligen inte i för hårt i början ens, så jag förstår riktigt inte varför det blir så. Men det är, seriöst, varje gång!!!!. HELA MITT LIV! När jag var liten och började på dansen och gymnastiken efter ett lov så blev jag sjuk. Så himla mysko!!!?
Ligger alltså och kollar på träningsvideor på youtube så den motivation jag har just nu inte rinner iväg tills jag blir frisk. Och ja, jag är en sån människa som rätt snabbt change my mind # borderline sååååååå....
Men annars är det faktiskt skönt att skolan har börjat igen. Nytt år, nya möjligheter, ny inställning på livet och därmed nya resultat. Inte för att jag bryr mig om resultat i skolan, längre. All stress som jag en gång fått av skolan har fått mig att gå från en elev som presterar 8/10 till 2/10. "Det löser sig" tänker jag, och det gör det ju. Det finns faktiskt MYCKET viktigare läror i livet än det vi lär oss i skolan och jag lägger ner energi på det istället. Lets grow and become a good person!!!
Harreeeeeeee

Likes

Comments