Poem

Oh Im sorry darling, It seems I was manic when I met you.
Im so sorry that you fell in love with a broken part of me.
I still loved you though, even if I wasn't always myself.
Thats the differens between you and me.
You didn't loved me when I went back to my normal mental statement.
You didn't loved me for who I truly was.
You loved me in my mental disorder.
Oh hun, but I didn't know too.

Likes

Comments

Poem

"Stone cold, stone cold
You see me standing, but I'm dying on the floor
Stone cold, stone cold
Maybe if I don't cry, I won't feel anymore
Stone cold, baby

God knows I tried to feel
Happy for you
Know that I am, even if I
Can't understand, I'll take the pain
Give me the truth, me and my heart
We'll make it through
If happy is her, I'm happy for you
Stone cold, stone cold
You're dancing with her, while I'm staring at my phone
Stone cold, stone cold
I was your amber, but now she's your shade of gold

Stone cold, dont want to be stone cold
God knows I tried to feel
Happy for you
Know that I am, even if I
Can't understand, I'll take the pain
Give me the truth, me and my heart
We'll make it through
If happy is her, I'm happy for you"

- Demi Lovato


And some selfies of moi xoxoxo

Likes

Comments

Vardag

Godkväll allesammans!
Så hur har min söndag varit?! Up & down I would say..
Vaknade på Mathildas soffa eftersom jag inte orkade gå hem inatt haha. Tog 1 öl igår men var ändå helt mörbultad i huvud och kropp. Självklart handlar det nog om både vätskebrist samt att jag åt 2 nudelpaket på hela dagen igår (förutom donken efter krogen då).

Kom hem och har bara chillat. Packat upp alla mina väskor eftersom jag inte har varit hemma hos mig på 1 vecka utan hos mamma. Duschat. Smort in mig med bästa Tao från Rituals!!!! Skrev på min labbrapport i sista sekund i typ 5h. På dessa 5h pluggas what säkert inte ens 1h. Har nämligen tagit hem min gitarr ÄNTLIGEN från stugan så har inte kunnat hålla fingrarna borta från den. Jag ÄLSKAR musik. ALLT som har med det och göra. Ska verkligen börja spela både piano och gitarr igen!!!!

Idag har jag faktiskt mått lite blandat, som jag gör varje dag. Men i överlag har det varit en bra dag där jag har hunnit och orkat med alla de saker en vanlig människa ska orka med. Det var väl tur?! Jag lagade mat till och med!!!!!!! Längesen jag var så produktiv som jag har varit idag utan att känna mig överstressad. Men igen, hjärnan går på högvarv. Koncentrationen på mina 3 uppgifter (nuvarande 2 eftersom jag skrivit klart labben) har inte varit på min sida iaf.... har test imorgon på 60 ord.... jag vill verkligen göra bra ifrån mig imorgon för jag KAN INTE HA ETT JÄVLA E i engelska?!?!?! DÅ har jag nått mitt botten ärligt jag skulle få SÅN ångest!!! Planerar att skippa lektionen och ta testet en annan gång. Jag kan inte riskera mina betyg pga en ofokuserad hjärna liksom... tänker jag fel eller tänker jag rätt?! Nå vet ni vad, vill nog faktiskt inte veta Hahah. Jag tar det som det kommer imorgon istället.

Jaja, i överlag har jag faktiskt haft en skön dag.
Hoppas eran söndag har varit fin också. Kram
🌹

Likes

Comments

Vardag, Thinking

Yo yo yo!
Idag stannade jag hemma från skolan pga..... tbh i dont even know. Jag behöver bara tid för att tänka och känna efter. Ligger efter i skolan så hade tänkt att plugga ikapp idag, men det blev inte av. Men det löser sig. Jag TÄNKER INTE stressa över skolan!!!!!!

"Men Gud du har bara några månader kvar till studenten!?!?!"

Asså förlåt men FUCK YOU! Jag har stressat sen 1:an.!! Jag har även 193819821 andra saker i mitt liv bortsett från skolan. Sååååå, jag tänker och känner faktiskt tvärtom!!! Det är bara några månader kvar, så nu ska jag unna mig med att slappna av eftersom jag faktiskt har klarat mig HELA VÄGEN HIT! HEJJA MIG! HATAR NEGATIVA MÄNNISKOR och speciellt stressande lärare!!!!!

Iaf, jag går igenom rätt mycket nu. Det är så mycket för mig att tänka på, att ta in. Jag försöker smälta, försöker tänka ut en viss inställning hur jag ska ta till mig det som komma skall. Men om jag ska vara helt ärligt så är jag väldigt rädd för det som komma skall...
Om mina prov visar positivt så hjälper det mig eftersom det skulle förklara hela min livssituation och även mig själv. Dock så skulle hela mitt liv förändras och aldrig se likadant ut igen. Då skulle jag få äta medicin, få speciella förutsättningar och gå igenom behandlingar... och jag vet inte om jag vill ha en förändring. Jag är rädd för förändringar. Jag har ALLTID klarat mig själv, men om man har speciella förutsättningar och äter medicin så klarar jag ju inte mig själv på egen hand!!!!!!?

Som ni märker, det är mycket jag tar in och handskas med just nu. Jag är rädd för närmaste framtiden. Jag är rädd för det som komma skall. På SÅ många sätt. Jag är även rädd för att ta studenten? Jag vill inte riktigt? Jag lämnar då alltså skolan FÖR ALL FRAMTID? Så läskigt... och skönt samtidigt. Dock så vill jag gå om mina år på gymnasiet och göra bättre ifrån mig. Eller vänta, jag kanske först och främst ska plugga något jag är intresserad av?!?!?! Teknik, jag lämnar DIG utan tvivel iaf. Suck. Hjälp känner jag. Och hjälp får jag.
Mina tanke är kaos ba, sorry alltså. Näää nu slutar jag skriva. Jag bara babbla. Godnatt!

Likes

Comments

Vardag

"2017 är året då jag vågar ta chanser."

Jag tog min chans.
Jag är under utredning.
Jag öppnar vägen till ett bättre liv.
Jag tog chansen och bad om hjälp.
Så nu har jag chansen att få hjälp.

Likes

Comments