Header

Vardag

Hej alla!
Jag är ju verkligen råsämst på att blogga!! Men jag tittar iallafall in då och då haha, det duger.
Nu jobbar jag på för fullt på mitt sommarjobb. Skittråkigt är det, verkligen. Gör verkligen ingenting. Dock så känner jag att detta chilljobb är för min fördel pågrund av den stressiga vintern jag har haft. T ex så har jag finslipat på att skissa. Jag skriver även en massa dikter och låtar som bara poppar upp i min skalle. Min kreativa förmåga blommar verkligen nu när jag inte har några måsten som stressar mig. Känner mig hel då.
Jag är inte den logiska typen. Jag vill liksom dansa, sjunga, måla och få mina känslor att gnista livet ut.

Jag ser ändå detta som ett litet tecken. Kanske att jag inte ska plugga vidare ändå till de "finare" utbildningarna jag tänkte göra. Den kreativitet som finns inom mig som jag själv VET är bra; VARFÖR skulle jag inte lägga ner min framtid och liv och hjärta på det istället? Och göra det som får mig att må bra. Jag klurar dock lite på vad det kan vara.. men det har verkligen fått mig att tänka om och att jag inte bara behöver göra saker bara för att, utan att jag kanske ska göra saker för jag verkligen tycker om det och får ut något av det i mitt liv. Trots allt så har vi bara ett liv vad vi vet nu. Varför ta det så jävla seriöst och stressa omkring, när man istället bara kan göra det man verkligen vill?
YOLO!!!
Hahahah näääe förlåt men asså ändå, det är sant. You only live once. Skit i samhället. Skit i bullshit. Do ya own thing.

Så ja, jag mår bra alltså. Riktigt bra. Även fast jag har ett skittråkigt jobb. Namaste

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Poem

Plötsligt kände jag ett otroligt stort begär efter att få ligga i din famn
Stora, starka armar som ger en beskyddande känsla
Och jag vill att du håller dessa armar om mig som om du är rädd för att jag ska gå
Då ditt begär att få hålla om mig är lika stort som mitt begär att få bli omfamnad av dig
Det är en dragningskraft som betyder mer än lust och gärning
Denna dragningskraft tillhör ödet, det självklara, det redan bestämda
Mitt begär att få bli älskad av dig och att få älska dig är något som inte bara kan tas från mig
Begäret kom utan beställning, utan förfrågan och utan förvarning
Jag rår inte för att jag vill ha dina armar trasslade runt om mig
Jag rår ej för att jag vill älska dig
Så jag ber dig
Ta tag i mig
Tag mig hårt så jag vet att du inte släpper mig

Likes

Comments

Poem

Days like this I want to drive away
Pack my bags and
watch your shadow fade
You chewed me up and spit me out
Like I was poison in your mouth
You took my light,
you drained me down
But that was then and this is now,
now look at me

This is the part of me
That you’re never gonna ever
take away from me
This is the part of me
That you’re never gonna ever
take away from me
Throw your sticks and your stones,
throw your bombs and your blows
But you’re not gonna break my soul
This is the part of me
That you’re never gonna ever
take away from me

I just wanna throw my phone away
Find out who is really there for me
You ripped me off
your love was cheap
Was always tearing at the seams
I fell deep,
you let me down
But that was then and this is now,
now look at me

Now look at me I’m sparkling
A firework,
a dancing flame
You won't ever put me out again
I’m glowin’
So you can keep the diamond ring
It don't mean nothing anyway
In fact you can keep everything
except for me

Likes

Comments

Thinking

Jag vill börja detta inlägg med att klargöra att detta är MIN åsikt. Det jag kommer prata om är utefter egna livserfarenheter och nära och käras historier. Det jag tänker prata om är riktigt styrka.

Vet ni vad jag tycker är riktig styrka?
När man faller om och om igen. Varje gång känns det som om hjärtat slits ut ur bröstet på en och man kan ej hantera känslan som kommer med det. Att ha en panikångestattack. Att kura ihop sig under täcket och gråta sig till sömns flera nätter i sträck. Att ta avstånd, än en gång, från alla för att ingen förtjänar din nuvarande existens. Att tvinga sig själv att äta när man inte längre känner smaken på någonting. Att ha självskadebeteenden men lyckas hålla sig ifrån dom. Att bryta sin socialfobi för du är underbar och alla borde få se det. Att ifrågasätta ens spöken i huvudet som du vet är felaktiga men ändå är där. Att ha en sjukdom och veta att det den gör inte är den du är och därmed vinner du över den om och om igen.

Riktig styrka är när man går igenom sådana saker som det jag nämnde över. Att brottas med saker om och om igen men ändå lyckas man ta sig ur det varje gång. Med sig själv!! Den kämparglöden är livsavgörande. Trots dess allvarliga position, denna kämparglöd, så brottas de flesta människor med detta på egen hand. I sin ensamhet. Med sina svagaste sidor utlagda på bordet. Och ÄNDÅ vinner man VARJE gång. Det är tammefan det starkaste en människa kan göra.
"Småsaker" som karriär, betyg, sport, förhållanden och status är irrelevant i en sådan situation som jag beskrev över. Det är det ytliga livet.
Jag menar inte att ni som lyckas med bra betyg och har status inte har kämpat er dit och inte förtjänar en applåd. Det gör ni! Fyfan vad duktigt att ni lyckas med era mål.
Men när man är i en sådan situation att hela ens vardag hänger på ens tankar och beteende och man ÄNDÅ även lyckas leva upp till sina mål och det "ytliga livet", då är man enligt mig en första vinnare.

Vi får aldrig känna oss dåliga för vår ohälsa. Vi MÅSTE stötta varandra OCH OSS SJÄLVA eftersom det ändå är vi själv som tar oss upp ur askan igen.
JAG tänker aldrig skämmas för min ohälsa. Jag tänker stå upp för den och mig själv. Att jag varje gång ändå, i slutändan, orkar lägga min egna hand på min egna axel och säga "Det löser sig. Det vet du. Du duger. Du är bäst" ÄR riktig kämparglöd och riktig styrka. Jag vill hylla mig själv för den jag är och att jag orkar varje gång. Jag vill hylla alla er andra som har kämpat emot er själva.
VI ÄR BÄST! VI HAR VUNNIT DEN VIKTIGASTE STRIDEN NÅGONSIN!
STRIDEN OM VÅRA EGNA LYCKLIGA LIV!!!
En FET jävla applåd till oss ALLA!!!!!!Tryck aldrig ner dig själv! Du förtjänar all kärlek någonsin från dig själv, för du är en äkta kämpe! Kom ihåg att det finns människor som älskar dig för den du är och du måste också göra det. Du måste hylla dig själv för att du besitter den styrka som du har!
VI är bäst!

Likes

Comments

Vardag

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN och det är ett UNDER att jag gjorde det!
Jag är så glad över att jag, TROTS mina motgångar detta år, går ut med 0 F!!!
Jag är gladast nu som slipper skolans stress och press för nu ska jag ÄNTLIGEN LEVA LIVET HÖRNI!

Gymnasiet sög men jag har iallafall fått vänner för livet under dessa 3 år. Mer kunde jag inte begära för det är världens finaste människor!
Så tacksam❤️

Likes

Comments