Header

Frukost med bästavän. Mer av sånt här tack.

Likes

Comments

View tracker

Som ni märker så är jag ingen storbloggare, men vad gör det. Har ganska fullt upp på dagarna, men jag klagar inte.
Denna veckan har börjat bra och ser ut att fortsätta så. Igår gick jag kort dag i skolan, började 11 och slutade 12, och idag har jag studiedag. Gårdagskvällen spenderades med en bunt saknade kompisar och det var kul verkligen. Trots att vi inte träffas så ofta nu när alla har splittrats till olika skolor så är det precis likadant när vi träffas igen, och jag är så glad att jag har dom!

Idag har jag inga större planer. Måste fixa lite grejer på posten då jag har massvis med hästutrustning till salu nu när min fina Gossen har flyttat, så ska skicka lite paket runt om i landet.
Ska även rida ett pass på Sören sen tänkte jag (som har hur mycket energi som helst efter sin vila). Så kul att han börjar komma igång igen, och han känns superfräsch! Bästa killen! Känner mig riktigt motiverad nu och jäklar vad jag ska träna i vinter inför nästa säsong!

Likes

Comments

View tracker

Detta satt fint. Så jäkla fint.

Likes

Comments

Hej!

Ber om ursäkt för min frånvaro men har så himla mycket i huvudet just nu. Igår tog jag farväl av min bästa vän som jag upplevt så mycket roligt med. På cirka tre år har vi hunnit med en hel del och det är med en stor sorg jag skriver detta. Vi bestämde oss redan i våras för att sälja Galapagos nu till hösten, men det känns ändå så himla snopet. Att sälja ens bästa vän, det är ju galet. Men beslutet togs som sagt i våras, jag och Gossen är klara och vår resa slutar här. Jag måste satsa på mina studier och istället lägga allt krut på Sören. Trots att detta känns väldigt tungt just nu vet jag att han kommer få det så himla bra hos Mia i Stockholm. Jag vet att det här beslutet är helrätt och jag vet att det kommer bli toppen, även om det känns förjävligt just nu.

Utan Galapagos hade jag aldrig varit där jag är idag. Han har gett mig massor inom ridningen och jag är så glad över att ha upplevt mina första juniorår på storhäst med honom. Nu väntar nya äventyr.

Älskade vän, kommer sakna dig otroligt.

Likes

Comments

View tracker

Onsdag vilket innebär bra dag! Började kl 11 idag, men åkte in tidigare till stan och kikade lite på Commerce. Fick med mig lite grejer, kan visa det imorgon!
Efter skolan var jag och mamma på ett lära-känna-samtal med min mentor vilket gick bra, pratade lite om planen inför kommande termin osv, inget märkvärdigt. Sedan fixade jag lite grejer på banken innan jag åkte hem. Ikväll har jag ridit Gossen ett pass och han gick riktigt bra faktiskt, så det var kul! Händer lite spännande saker i helgen, men mer om det senare..
Nu ska jag kika dubbelavsnitt av PH och sedan ska jag sova. Puss

Likes

Comments

Världens finaste killar. Älskar dom oändligt. Så glad att jag står som ägare på dom. Underbara varelser.

Likes

Comments

Kappa från Styled by Me, 399 :-

Har suktat efter en kappa hur länge som helst och i fredags hittade jag den, för ett sjukt bra pris dessutom! Bilderna gör sig dock inte rättvisa alls

Blus från Rut & Circle, 199 :-

Bandeau-topp från Rut & Circle, 129 :-

Hudprodukter från Dermalogica, 345 :-

Primer från Smashbox, 310 :-

Har hört så mycket bra saker om Smashbox primers så tänkte att det var dags att pröva nu. Det är ju ett lite dyrare märke så vi får hoppas att den håller vad den lovar!

Fick även med lite foundationprover från Lumene och Estée Lauder. Hört att den från Estée Lauder ska vara grym, så kanske blir det ett nästa köp..

Mobilskal, 299 :-

Var även med om en kostsam historia och lagade min mobil för 1499 :-. Därför kände jag mig tvungen att köpa mig ett nytt skal för att inte göra sönder den igen.. Har nämligen väldig otur på den fronten, tror jag bytt/lagat mobilen 4/5 gånger sedan förra året..

Likes

Comments