Hej allihopa!

Just nu är jag i Göteborg & varit här ungefär en vecka, jag har inte orkat lägga upp något eftersom jag vart sjuk och inte orkat något alls. Just nu ligger jag i sängen hemmos min kusin & vi har precis tittar färdigt på Divergent och ska nu kolla på Taken 3. Igår var jag på nordstan & köpte in lite grejer, får se om jag orkar visa upp det jag köpt. 

Hur som helst imorgon ska jag åka hem till Borås med mina kusiner & så får vi se om vi orkar åka in till stan & äta eller inte.

Ni får ha det så bra!

-l.ara

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

CommentsPoncho - Hollies
Jeans - Gina tricot
Skor - Johnny bulls

Likes

Comments

Hej allesammans!
Idag ska jag som ni ser skriva 10 sanningar om mig själv eftersom ni får lära känna mig bättre!

1.Jag 60% kurd, 20% turk/turkmän, 10% tysk, 10% svensk
2.Mitt livs fobi är djur
3.Jag har jätte tjockt & spriallockigt hår igentligen, men jag plattar det
4.Jag är född i Borås men uppväxt i Göte
borg♡
5.Igentligen stavar man mitt efternamn med G
6.Jag äter hur mycket som helst, men går aldrig upp i vikt
7.älskar frukt speciellt gröna omogna bananer & hallon
8.Jag äter hamburgare & kycklig med bestick i skolan..
9.Jag är trög, hatar matte & kan inte multiplikations tabellen ännu
10.Jag umgås för det mesta m
ed äldre

//Lara♡

Likes

Comments

Idag va det tisdag, vilket betyder att det har varit ganska lugnt. Vi gjorde inte så mycket i skolan idag, vi hade matte, spanska, svenska, so osv. Ingenting speciellt. Direkt efter skolan gick jag & några kompisar till hemmakväll för att jag ville köpa en amerikansk godis, twizzlers. Jag har velat testa twizzlers ganska länge nu. Dom smakar inte så mycket men är ändå ganska goda. Efter det stack jag, Lara & våran andra Kompis till en lokal för att se ifall vi kunde hyra den till en fest vi ska ha snart. Jag kom hem runt halv 6 tiden & nu sitter jag & pluggar. Vi har två prov imorgon, spanska & musik. Men nu ska jag fortsätta plugga så får ni ha det så bra. //ebba💓💓

Likes

Comments

tröja - Gina tricot
Byxor - dr.denim
Skärp - tessieVanlig måndags outfit, bekvämt & samtidigt fint. //Ebba

Likes

Comments

Hej allesammans & välkomna till vår blogg!♡
Vi har nu tillsammans skapat en gemensam blogg, där vi tänkt skriva om vår vardag, en massa olika outfits, tankar & åsikter men ändå om oss själva.
Vi kan börja med att presentera oss:
Vi heter då Ebba & Lara, vi är lika gamla & går i samma klass & gjort det sedan 3 år tillbaka.
Vi är som vilka 13 (snart 14åringar) som helst, vi umgås oftas med vänner, ligger hemma & kollar på serier/filmer & tillbringar den mesta tiden i skolan.
Vi har tidigare bloggat på blogg.se men det funkade inte så bra, inget fel med den sidan utan vi var för lata av oss & var nog inte redo för att blogga.
Våra vänner kanske inte är så bekanta med tanken på att vi gillar att blogga & gillar att läsa bloggar, för vi är två helt olika personer bakom skärmen & detta ska vi försöka framhäva för er!
Detta har inget att göra med att vi vill visa upp oss eller så, utan vi vill dela med våra ups-and-downs och alla experiences vi varit med om.

Vi vill be om ursäkt i förväg om att det kanske kommer slängas in några engelska ord här & där men efter alla år på en engelsk skola tror jag ni har lite förståelse!

Detta va lite kort om oss, & bloggen! Hoppas ni fortsätter att läsa, tack för oss♡

Likes

Comments