(Okej, det här känns konstigt, ovanligt konstigt faktiskt. Fingrarna som brukade rulla över tangenterna känns helt plötsligt stela. Vad har hänt liksom? Jag brukade ju göra det här ett antal gånger varje dag under flera års tid. Livet förändras i samma takt som ens personlighet gör det, för saker har förändrats sen sist. Om det är positivt eller negativt kan jag nog inte sätta fingret på, men en förändrar har skett i alla fall..)

Hejsan!

Idag är det tisdag, precis som ni kan se i rubriken. Jag sitter här i min fåtölj, hemma från skolan pågrund av en hjärnskakning. I hopp om att något roligt ska hände tänkte jag att varför inte börja skriva lite igen? Vi får väl dock se hur länge det varar.

Om två dagar får jag jullov, har aldrig känt mig så lättad och glad över att få "slippa" skolan i ett par veckor. När jag började på naturvetenskapsprogrammet för fyra månader sedan kunde jag inte ens drömma om att det skulle bli ett levande helvete. Jag måste vara ärlig, den här terminen har varit hemsk. Mina studieresultat har försvunnit i samma takt som min ork för livet. I fyra månader har jag överlevt livet. När man är 16 år gammal ska man inte behöva göra det. "Det är meningen att du ska leva livet, inte överleva det".

Jag tycker det är fascinerande, hur livet kan förändras så snabbt. Att det kan gå från att var hur bra som helst till ett rent helvete innan man ens hinner blinka och förstå vad som har hänt. Jag förstår att det är livets gång, samtidigt som jag inte riktigt kan förstå hur det kan förändras på några ögonblick?Likes

Comments