Hej fina!
Idag är det skola hela dagen. Vi har examination i kursen vi läst nu i fem veckor, det kommer gå bra. Vi ska mest diskutera våra tankar runt den sista uppgiften samt hålla en kort redovisning. Känner dock egentligen att jag har ett annat ställe jag hellre vill vara på än i skolan... Vill ta mitt pick & pack och köra ner till Högsnäs, lerberget. Där finns dem jag vill vara med.

Vill börja med att säga att jag just nu känner för att köpa 10.000 armband där det står FUCK CANCER.. Är så trött på cancer, så arg och ledsen att det ska ta ytterligare ett liv ifrån oss! Mormor har levt i en kropp påverkad av cancer länge nu. Denna fantastiska kvinna är en sån kämpe! Men nu börjar kroppen säga ifrån, stänga ner och vill inte längre. Det är där jag vill vara idag och helst alla timmar på dygnet alltid just nu.
När ingenting är säkert måste man ta vara på tiden. Krama era när och kära extra idag, man vet aldrig vad morgondagen har med sig.

Likes

Comments

Godmorgon härliga du!
Inatt har det varit svårt att sova, av olika anledningar... Så jag startade en blogg, denna bloggen. Tänkte att första inlägget kunde dedikeras till en av dem som betyder mest för mig. Min Roffe, mitt största hjärta på jorden. Han hjälper mig nog mer än vad jag förstår. Känner mig så trygg och lugn när han svansar omkring mig. Roffe är en golden retriver hane som föddes 2014-03-04. Han kom till oss fem månader gammal och har förgyllt livet sedan första stunden vi möttes. Tack för att du finns!

Likes

Comments