Hejsan!
Igår fick jag hoppa in som vikarie för Agneta på Varmsätra skola! Det va riktigt roligt! Hade matte,idrott och engelska! Gick super bra!
Fick även hoppa in idag också och det är matte och idrott och svenska tror jag det va!
Sedan ska jag hoppa in i fritids efter skoltiden!
Ikväll ska jag ha träningen och sedan rida! 😃

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 20 readers

Likes

Comments

Hejsan!
idag har jag mest slappat, vart med anna och kollat på lite film! sedan fotbollsträning med pojkarna och det gick super bra! efter det så drog jag till västerås med ett par tjej kompisar och prata lite och åt på donken. imorgon ska jag fixa inför helgen för alla gäster som kommer då mamma fyllt år idag sen åker jag till maja i Uppsala och är med henne tills lördag! på lördag kväll kommer alla gäster som ska gratta mamma så blir fullt hus!
men nu ska jag sova då jag är super trött, försöker blogga mer imorgon!
over and out
Ebba

Likes

Comments

Hejsan!
Har nu spenderat dagar i stallet/Västerås och med Anna och Frida!
Har rensat ut ALLT från chico, umgås med brorsan och William i Västerås och gick på prison Island. Super kul men har träningsvärk idag!
Var även på tjej middag igår hos Agnes och det var super mysigt! Spelade lite kubb, käka super god efterrätt och snacka lite!
Idag har jag tvättat chicos täcken och ska snart köra schabraken! Ikväll är det fotbollsträning och ska göra något med Freddy såhär sista dagen innan skolan! Imorgon börjar han 7:an så har en nervös lillebror i huset! Vi hörs senare!
Over and out!
Ebba

  • 25 readers

Likes

Comments

​Bästa studentpresenten! 
Lyckligare har jag aldrig varit! En dröm är ju att få äga en BMW cab! nu är den ju min :D

Likes

Comments

Hejsan!
Har precis tömt allt efter chico i stallet. Många tankar idag om chico :( <3
Iaf så har jag sorterat tänken,träns osv och ska ha en loppis hemma så folk får komma och kolla!
Senare idag har jag match med pojkarna och sedan ska jag in o städa pappas firma och hinna med att rida också!
Vi hörs senare!
Over and out
Ebba

Likes

Comments

Hejsan!

kom precis hem ifrån västerås! brorsan behövde lite kläder och skor så åkte vid 12 och käka på ikea först och sen shopping! snart ska jag köra in mamma o pappa till ett par kompisar också sen ska jag och brorsan hitta på något! åker nog och badar i denna värme!
Imorgon ska jag o pappa kika närmare på utlandsrea som jag och maja ska åka på snarast. blir nog rhodos då vi hittade en resa dit men vi skulle avvakta lite och se om det kommer upp fler resor som var bättre!

aja nu ska jag fixa mig för att åka in till sala så hörs vi senare!
Over and out
EbbaLikes

Comments

Godmorgon!
riktigt mysig kväll igår med signe! bandet var bra och träffade mycket trevligt folk! Idag ska jag ta det lugnt, åker nog och badar och senare ikväll åker jag och rider då det är lite svalare ute! rider nog ut eller så kör jag ett skritt pass i skogen! beror på hur mycket mygg/knott/broms det är ute.
i några dagar har jag haft en liten tanke och jag funderar på att gå ut med den och börja med det, än berättar jag inget men ska samla mod och se hur det kan börja och hur det kan gå.. hehe ;)
Men nu ska jag äta frukost, vi hörs senare!
Over and out
Ebba


Likes

Comments