Men hej igen!

Skrev inget igår för att ja inte kände fört haha. Tänkte lite mer på dethär med bloggandet, det känns rätt kul samtidigt inte så krävande. Det är skönt på ett sätt att skriva av mig på ett sätt till personer som läser som samtidigt inte känner mig, nu är det säkert bara mina trogna vänner som läser men det är en annan känsla haha..

Aja, klockan är atm 20.12 och jag är påväg hem från rönninge! Rönninge? Jo ja sov hos Angelica igår och skulle alltså hem idag, men så osmart som man är kollade jag inte direkt vilket tåg jag skulle ta utan gick på det som kom tidigast vilket resulterade till att jag åkte helt åt fel håll haha. Men nu är jag påväg hemåt iallafall och är väll hemma 21, suck. Imorgon börjar skolan, har dock rätt tur känner jag, börjar 13.00 och slutar 13.45. Om jag känner min skola slutar vi antingen tidigare eller senare, vi skulle tydligen bara göra någonting på datorerna.

Inatt är golden globe awards också. Och eftersom jag är ett stranger things fan vill jag såååå kolla på det, men med tanke på att det är cirka 9 h tidsskillnad så börjar kändisarna gå på röda mattan 00:00 svensk tid och själva galan börjar 02:00. Lite segt eftersom jag vill se men bör sova, och sedan kan det ändå bli svårt att se eftersom det ej sänds i Sverige.. får väll se i efterhand antar jag :(:

Angående min övernattning hos Angelica haha, det var lika kul som alltid, våra konversationer och skratt anfall är så skeva, hänger jag inte ens med själv hahah. Men vi spelade lite mini biljard, chillade käkade och sen var tanken att jag, Angelica och hennes pappa skulle spela ett spel, men jag kind of däckade redan vid 20.30 ish hahsha.
Sedan runt 10.30 vaknade jag och Angelica hade redan vaknat, såklart. Vi kollade på Netflix och sedan fixade vi os och drog till centrum och köpte lunch. Sedan helt plötsligt blev klockan 19 och nu sitter jag här på vägen hem.

Jag dygnade ju natten innan för att försöka få en redig dygns rytm så jag var svin trött. Det med dygns rytm gick sådär tror jag hahah. Ska försöka komma upp i tid imorgon även om jag börjar såpass sent.

Jag och Angelica började kolla på en kortare serie tillsammans innan middagen. Den heter ” The end of the f****ing world ” och finns på Netflix, handlar om en tjej och kille som rymmer hemifrån och denhär killen vill mörda henne medans hon tror att de håller på att bli kära typ hahah. Väldigt skev men ändå rätt bra, vi hann se 7 avsnitt sen behövde jag dra:)

Hemma ska jag väll gå och lägga mig rätt direkt eftersom jag kommer hem såpass sent, behöver dock prata med min mamma, vi har inte setts på typ 4 dagar.

Jag tror de var allt jag hade att säga men vi ses väll i nästa inlägg?

  • Fritid

Likes

Comments

Halloj
Eftersom en kort beskrivning finns i min biografi tänker jag inte dra en till här haha.

Runt 2016 hade jag en blogg här, där jag uppdaterade om mina ridpass med mumsan, min gamla medryttarhäst. Dock efter ett tappert försök slutade jag blogga, vet inte det kanske inte var min grej just då.
Det är trots allt 1,5 år sedan mitt senaste försök och jag tänkte försöka igen, efter att min kompis @AngelicaHpratade om att hon skulle skaffa en och att hon tycker jag bör börja igen. Jag tänkte först nej orka typ haha. Men ju mer jag tänkte på det blev jag mer och mer fundersam. Och som ni märkt sitter jag här nu igen, frågan är om det kanske bara är ett till försök för att sedan lägga ner detta eller om det kanske faktist är min nya grej som jag kommer uppskatta mer än vad förväntat?

Who knows, vi lär få reda på den frågan i framtiden iallafall :)

Angelica berättade även för mig att hon har en hel del planer för året som hon kan skriva om, och det fick mig att tänka. Fan de har jag med, en hel drös med planer för sommaren våren och hösten känns det som, sedan om det blir så att ja blir en sånär bloggare det får vi se, men jag ska försöka. Kanske blir kul att kolla tillbaka på sedan i framtiden.
Jag tror dethär blir bra!

Tänkte skriva lite mer i nästa inlägg men jag hoppas vi ses där också;-)

Likes

Comments