Header

Ännu en vecka har gått och lika fort gick den.. Jag tror att jag upplever det så för att jag tycker att i princip allt jag gör är roligt. Mitt företag och mitt musicerande är min största inkomstkälla och där är alla jobb roliga. Att sedan vikariera en eller några dagar i veckan känns bara som "grädden på moset", det är kul att träffa barnen, att ha kollegor och att på något sätt vara en del av ett team. Jag prioriterar träning många dagar i veckan men hinner också umgås med pojkvän, vänner och har utöver detta även tid att inte göra någonting på. Eftersom jag gillar att effektivisera tiden och utnyttja den till fullo känns det ibland som att dygnet har mer än 24 timmar, men ibland räcker knappt tiden till och då får det allra nödvändigaste bli prioritet.


Veckans planer:

Måndag: Vikariera på förskolan

Tisdag: Vikariera på förskolan, jobb hemifrån på eftermiddagen och pappas kusin Sandra kommer hit för att titta på lägenheten och fika

Onsdag: Vikariera på förskolan

Torsdag: Barnrytmik i Johanneberg, sångcoacha elever i Majorna och after work med förskolan på kvällen

Fredag: Barnrytmik på Björkö och gig på Vann Spa på kvällen

Lördag: Gig på Vann Spa

Söndag: Antingen åker vi hem lördag natt eller söndag. Vi ska storhandla och ladda upp inför veckan

Likes

Comments

Så skönt att dagens jobb var på Hönö, alltså gick det väldigt smidigt att ta sig dit och hem. På vägen hem åkte jag ned till Skeppshandeln då affären "fyller 60 år" idag och sponsrade genom att köpa lite gotta till prinsen som ska ha en ff-kväll (flickvänfritt) <3

Likes

Comments

Äntligen har jag lanserat mitt projekt "Begravningsmusikerna".

Denna idé kom jag på i höstas då jag började ta flera solistuppdrag under begravningar och började samarbeta med "Öarnas begravningsbyrå".

"Begravningsmusikerna"
erbjuder musiker i eller i närheten av Göteborg och vi har solister, gitarrister, pianister, organister, basister, stråk-, blås-, och dragspelsmusiker.

Våra ledord är "för ett vackert, personligt och musikaliskt avsked"

För mer info besök vår Facebooksida: Begravningsmusikerna

Eller ring/maila på:
0709-669614
begravningsmusikerna@gmail.com

Likes

Comments

Godmorgon!
Tror att jag har ett inbyggt alarm som alltid ringer senast kl 07:30 för senaste veckorna har jag inte kunnat sova längre oavsett om det är vardag eller helg. Tur att jag år morgonpigg ändå.

Just nu är det mycket jobb på agendan men det känns ändå som att det är på en bra och kul nivå där allt känns roligt. Nästan helg åker jag till Vann Spa för att giga och då åker även mamma, pappa och Richard med. Det ska bli supermysigt!

Men först denna helg som inleddes igår med barnrytmik och där efter jobb hemifrån vilket jag gillar eftersom jag älskar att jobba hemma. På kvällen var det tacos med Elin, hennes syster Klara och Richard. Så himlans mysigt var det. Att äntligen träffa sin bästis efter 1,5 månad ifrån varandra och att sitta i många många timmar och bara babbla om allt mellan himmel och jord.

Idag ska jag träna, sjunga på dop och ha sleepover med min vän och "kollega" Amanda. Imorgon blir det utegymsbygge på ön!

Likes

Comments

How to be happy:

-Säg fem saker du uppskattar med dig själv och ditt liv

-Sätt upp fina lappar på badrumsspegeln

-Börja dagen med solhälsningen

-Lyssna på din favoritpodcast eller favoritlåt

-Skriv ned veckans höjdpunkter

-Laga din favoriträtt

-Rensa hjärnan genom att ge dig ut på en promenad i friska luften

-Boka in en resa, en frukostdejt eller temys med en vän

-Somna på spikmattan och vakna upp med världens bästa blodcirkulation i ryggen

-Sjung och dansa för glatta livet i din ensamhet

-Wake up and be awesome

Eller som bilden säger, bestäm dig varje morgon att du är på gott humör. Du har makten över ditt liv. Du bestämmer hur du ska må idag. KRAM <3

Likes

Comments

Jag älskar söndagar och tycker om att hålla söndagarna oplanerade men det är också perfekt att hitta på något mysigt på söndagar. Som denna söndag. På grund av att Alice jobbar natt och jag dagtid fick vi inte till att spela in nya covers i torsdags utan vi fick spela in imorse. Tack och lov vaknade jag av mig själv innan klockan ringde. Så underbart! Blev en promenad och morgonyoga <3

Nu är Richard och jag på väg till Hyppeln för att äta lunch med hans familj. Ikväll ska jag hem till min fina vän Nicole och bli bjuden på middag. En fullspäckad men ändå mysig söndag.

Har ni inte testat jordnötssmör på gröten måste ni det (!!) Även gott att toppa med vaniljkvarg och kanel. Smaskens!

Likes

Comments

Jag tror att nästan allt går om man bara vill, om man tror tillräckligt mycket på sig själv och sin idé och inte ger upp när det inte genererar i framgång med en gång, utan kämpar på tills man en dag når dit man vill. Ett av mina absoluta favoritcitat är "Work until your dreams become your standards" och det får mig att varje dag sträva mot det yrkesliv jag drömmer om, jag är inte där just nu men en dag ska jag komma dit.

Mitt driv är livsviktigt för att jag ska kunna frilansa och driva eget. Min fantasi likaså. Jag är inte rädd för att testa nya idéer utan väljer ibland att kasta mig ut för att se var jag landar. Det är ett personlighetsdrag jag inte har i privatlivet men i yrkeslivet är det nödvändigt att jag vågar. För jag vet att jag kan om jag vill.

Just nu håller jag på att lansera ett projekt jag inte hade i tankarna för fem öre för ett år sedan, knappt ett halvår sedan, men som nu känns helt rätt och väldigt väldigt självklart. Om jag kämpar och tror på detta tillräckligt mycket är jag övertygad om att det kan gå bra. Man måste våga för att vinna och drömmar ska uppfyllas nu, inte sedan, imorgon eller om ett år. Go and chase your dreams!

Likes

Comments

Igår var Richards bästis med kille här på middag. Det var verkligen så himla trevligt. Vi hade lagat kycklinggryta och satt och babblade om allt möjligt. Vi bokade redan in nästa middag som blir hemma hos dem. Då ska vi få smaka arabisk mat vilket jag ser fram emot såå mycket för jag har aldrig ätit arabiskt.. Kul med lite annan matkultur än det man är van vid :-)

Likes

Comments

Godmorgon!
Jag vaknade lite tidigare än jag kanske tänkt imorse.. Jag har nu ätit frukost och sitter under filten och tittar på Nyhetsmorgon. Idag står crossfit på schemat. Älskar vår lördagsträning <3

Hoppas ni får en mysig lördag!

Likes

Comments

Happy friday och idag är det begravning för min del och möte med Soulmates. Vi hoppas på ett framtida samarbete. Ikväll kommer Richards bästa vän med kille över på middag. Mysig start på helgen. Men först ska jag visa min smarriga frukost på Arken i tisdags:

I tisdags startade vi dagen med frukost på Arken Hotel & Art Garden Spa. Hur gott? Jag vill verkligen rekommendera Arken, både i mat- och spaväg. Något av det bästa med att befinna sig på ett spa är ju lugnet. Man slappnar av bara av att befinna sig i den miljön.

Äggknäcke, något av det godaste man kan äta. Richard konstaterade ytterligare en gång att jag äter ju ändå bara samma mat som hemma, men det är lyx att få äta frukost någon annanstans än i sitt eget hem.

Likes

Comments