Header
View tracker

Richard är väldigt musikintresserad och han lyssnar mycket mer på musik än vad jag gör. Jag lyssnar mest på podcasts faktiskt, men det kanske handlar om att jag själv sjunger så mycket och känner inte lika stort behov av att lyssna på musik.

I julklapp fick han en marshallhögtalare av mig och han blev verkligen supernöjd. Så kul! Som grädde på moset är den ju en riktig snygg inredningsdetalj..

Om några veckor fyller pärlan år men då blir det en mer upplevelseinriktad present. Jag ska inte avslöja för mycket..

Likes

Comments

Jag har alltid varit bollrädd och därför har aldrig fotboll, handboll eller innebandy varit min grej. Dock gick jag i badminton som yngre och det tyckte jag om. Måste varit att den lilla "fjäderbollen" inte kändes lika skrämmande som de stora farliga fotbollarna som gjorde så ont när de träffade.

Jag har alltid varit duktig på att springa och ha en god kondition. Jag tror att jag var 13 år när jag började löpträna på fritiden, men då sprang jag kanske 3 km och tyckte det var enough. Min löpträning har utvecklats och förra året sprang jag Göteborgsvarvet på 21 km. Jag älskar friheten i att springa ute i naturen och skulle aldrig ställa mig på ett löpband på gymmet. I dagsläget tränar jag mycket crossfit och kombinerar det med 1-2 löppass i veckan. Löpningen ger mig så mycket energi, frisk luft och en go känsla i benmusklerna.

Efter ett svettigt löppass en varm sensommardag

Likes

Comments

Godmorgon! Min måndag startar med en promenad med Nicole. Där efter frulle såklart!

En bra och mättande frukost är jätteviktigt för att hålla blodsockret under kontroll och för att inte gå småhungrig under dagen. Frukost har alltid varit mitt favoritmål och jag är alltid hungrig på morgonen också, vilket inte alla är. Därför har jag inga problem med att äta en rejäl frulle.


Här är några av mina frukostfavoriter:

Havregrynsgröt med kanel och banan
Avokadoknäcke med keso och chiliflakes
Kvarg toppad med frukt
Ägg i alla dess former, kokt, stekt, röra

Hur gott är inte detta? Unna dig nu en god frukost! Heja måndag

Likes

Comments

Jag ser verkligen fram emot nästa vecka. Jag har en riktig kul vecka framför mig på jobbfronten och tänkte dela med mig av hur en jobbvecka i mitt liv kan se ut:

Måndag: Jobba hemifrån på förmiddagen (mail, bokföra, öva låtar) och sångcoacha elever i Majorna på eftermiddagen

Tisdag: Vikariera på förskolan

Onsdag: Skulle egentligen vara ledig men behöver rycka in på förskolan

Torsdag: Leda barnrytmik i Johanneberg och sångcoacha elever på eftermiddagen

Fredag: Barnrytmikstart på Björkö och giga på Vann Spa i Lysekil under kvällen

Lördag: Gig på Vann Spa även denna kväll

Söndag: Ledig

Hoppas ni idag har möjlighet att ladda upp inför veckan. Hos oss blir det sista delen av Colin Nutleys serie "Saknad" ikväll.

Likes

Comments

En drömsöndag i mina ögon startar med en morgonpromenad, där efter dunder-mega-brunch med ett gäng vänner eller familj. Jag planerar veckan som kommer och går igenom schemat, lägger in tid för träning och gärna någon kompisdejt. På eftermiddagen går jag en långpromenad med eller utan sällskap. Ofta älskar jag att gå själv och lyssna på podd i lurarna. På kvällen efter att Richard tränat fotboll tänder vi ljus, äter kvällis och tittar på något mysigt på tv <3

Idag ska jag bruncha med mamma och efter det gå en långpromenad tillsammans. Resten av dagen ska jag ta hand om prinsen och har han matlust ikväll ska vi äntligen laga fish tacos för första gången..

Likes

Comments

Nu tänkte jag berätta om onsdagens besök på OCR Ninja Centre. Alltså det var så kul!! Vi var fyra stycken som åkte dit tillsammans och de är riktigt vältränade ska jag säga.. I början fegade jag lite på grund av att det kändes sjukt svårt att till exempel klättra upp för väggar utan något redskap, men det handlar så mycket om att våga så när jag släppte fegheten gick det jättebra. Vi gick armgång, klättrade i nät, svingade oss i ringar, välte däck, övade chins och avslutade med ett konditionspass.

Tänker absolut åka dit fler gånger och nästa gång tar jag med mig Richard också!

Likes

Comments

Godmorgon!
Min lille kärlek blev magsjuk igår kväll så jag bäddade på soffan för mig och har nu varit och handlat allt som prinsen kan behöva för en sjukhelg i sängen <3

Idag ska jag träna och ikväll åker jag en sväng till födelsedagsmiddagen som planerat ändå.

Hoppas ni har en mysig lördag framför er!

Alice och jag besökte en fotograf i torsdags. Snart får ni höra mer av oss!

Likes

Comments

Äntligen fredag eftermiddag och ledig helg. Idag har jag repat inför kommande helgs gig på Vann Spa och sjungit på begravning. Helgens planer är träning, födelsedagsmiddag hos Richards barndomsvän och ikväll ska vi laga thaigryta. Tror att jag var en thai i mitt förra liv. Måste åka till Thailand snart igen (!!)

Förra helgen överraskade prinsen med rosor. Han är bäst!

Likes

Comments

Så här i början på det nya året är det många som diktar ned sina nyårslöften och siktar alldeles för högt och vill i princip ändra hela sin livsstil, vilket i det långa loppet oftast inte är hållbart och då blir det istället pannkaka av allt. Dessa höga krav och måsten blir istället ett enda misslyckande, men om vi sätter lite mer realistiska mål är chansen större att vi lyckas med vad vi vill åstadkomma. Missförstå mig inte, självklart tycker jag att man ska sikta högt och att "inga drömmar är för stora", men när du sätter måsten kan det istället ha negativ effektiv på dig och kännas kravfyllt. Självklart kan mål vara tuffa att uppnå, men det måste vara glädjefyllt och kännas roligt på vägen också.

Därför har jag inte sagt upp några "löften" för år 2017, utan har istället en lista med mål som jag vill uppnå. Kanske blir några av målen uppfyllda detta år, kanske ett annat år. Målen kan bytas ut med tiden och de kan handla om allt mellan himmel och jord. Mål i yrkeslivet eller privatlivet. Stora och små.

Jag tänker dela med mig av några av mina mål:

Resa minst två ggr per år

Spela mycket spel

Äta sushi för första gången

Ägna mig åt roliga träningsformer

Gå på minst en konsert om året

Lämna blod

Bada och basta mer

Jobba med musik till 100 %

Vad har du för mål och drömmar?

Likes

Comments

Jag blev "frälst" för 6 år sedan och då syftar jag på "yogareligionen". Jag började utöva kundaliniyoga vilket är en yogaform med mycket fokus på andningen och det meditativa. Därefter har jag testat på hot mojo men numera kombinerar jag ihop mina egna pass alternativt gör något från Youtube. Det finns extremt mycket yogapass på Youtube och jag gillar "Yoga with Adrienne". Hon har pass för alla tillfällen.

Ett av mina mål är att yoga minst en gång i veckan, och yogan för mig ska inte vara prestigefylld utan enbart avkoppling, stretching och lugnande. I nuläget gör jag nästan någon form av yoga varje dag. Det kan vara allt från en solhälsning på morgonen till ett 20-minuterspass.

Jag tror att alla skulle må bra av lite mer yoga i sina liv. Mina fina "yogagirl" jag fick i julklapp står nu på pianot och är en påminnelse om att jag behöver yogan för att må bra i kropp och knopp.

Likes

Comments