Header
View tracker

November och december går alltid i rasande fart för mig eftersom det innebär så mycket sångjobb och planering inför alla olika jobb. Det är något alldeles speciellt med julsånger. Jag blir varm i hela kroppen av att sjunga julsånger (Okej är man en julfantast eller..)

Det känns fantastiskt kul att jag och min bästa vän Alice ska sjunga så mycket tillsammans denna jul. Vi har vårt projekt Lussegram som innebär att privatpersoner, företag eller föreningar bokar oss för tvåstämmiga julsånger och med oss har vi även en julkorg med diverse godsaker. Vi har redan mycket bokningar men än finns det utrymme för fler.

Här kan ni lyssna till vårt lilla lussetåg i jul:

-Restaurang Seaside torsdag 1 december (För Öckerö församlings arbetare)
-Bohus-Björkös julmarknad söndag 4 december (Hemvärnsgården Björkö)
-Café Träffpunkten onsdag 7 december (Solhöjdens äldreboende Öckerö kl 15:00)
-Knippla onsdag 7 december (Kl 18:00)
-Equmeniakyrkan Bohus-Björkös julfest torsdag 8 december
-Restaurang Seasides julbrunch söndag 11 december (Kl 11-15)
-Dagledighetsträff på Kalvsund måndag 12 december (Kapellet på Kalvsund)
-Arken Hotel & Art Garden Spa tisdag 13 december (Kl 08:30 i frukostsalen och kl 09 för konferensgästerna)
-Solängens äldreboende tisdag 13 december (Torslanda, Kl 10:30)
Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Vardagslyx.

En ledig tisdag. Jag satte inget alarm utan ville vakna av mig själv. Sov 10,5 timmar och vaknade upp som en prinsessa. Det är så värt att göra det ibland. Jag älskar att gå upp tidigt men ibland behöver kroppen lite mer vila.

Köpte mitt favoritgottis och låg i soffan med filten och tittade på Ångestbilen, en programserie med Ångestpoddens Ida och Sofie som åker runt i en rosa bil och intervjuar framgångsrika människor.

Nu kickar jag igång onsdag. Idag blir det jobb, träning och rep, men en ganska lugn dag ändå. Mys!

Likes

Comments

View tracker

Snart är det december och det börjar bli dags att skriva önskelista eller fråga nära och kära vad de önskar sig. Jag tycker inte att julklappar ska vara i fokus när man tänker på jul. Alla har inte ekonomi till att "slösa" massor av pengar på julklappar och det blir en slags hets och stress. Det finns så mycket annat man kan fokusera på som rör julen. Julmusiken, alla levande ljus man tänder, julkalendern, julbak, tid att rå om nära och kära..

Jag önskar mig mest inredningsprylar i år och kanske du också kan bli inspirerad och få lite tips?

Fluffig kudde från Hemtex

Stor vas från Hemtex

Fake fårskinnsmatta från Hemtex

Guldig ananas och ljuslykta från HM

Gosiga tofflor <3
Dessa är faktiskt från Ica Maxi

Likes

Comments

Tisdag igen och veckorna går så hiskeligt fort.. På söndag är det redan första advent. Åh vad jag längtar till december! Jag hade gärna julpyntat redan nu men det får jag inte för min käre sambo så det är väl bara att gilla läget..

Jag har en härlig vecka framför mig som består av mycket sångjobb, barnrytmik och uppvisning på "Ebbas artistskola". På lördag ska jag leda en sång- och rytmikstund och sjunga julsånger på Hyppeln tillsammans med en pianist. Myspys!

Världens finaste ö <3

Soffmys med fluffig filt och rosa mjukisar

Bästa med november är alla ljus

Likes

Comments

Godmorgon!
Hoppas ni sussat sött.

Idag ska jag föreläsa för Rytmus Musikergymnasiets tredjeårselever. Rytmus är min gymnasieskola (Älskar att jag fortfarande säger "min skola") och jag hade tre grymma år fyllda med musik och härliga människor. Jag är så glad att jag valde ett gymnasium utifrån mitt intresse. Rytmus i Göteborg är ett gymnasium som enbart har musiklinjer och det härliga med det är att man connectar med människor genom musiken, för alla har vi något gemensamt.
Jag ska prata om ungt företagande, entreprenörskap och mitt driv. Det ska bli superspännande!

Efteråt åker jag som vanligt till Johanneberg för att leda barnrytmik. Där efter ska jag sångcoacha elever på VSMA och tänkte avsluta kvällen med ett träningspass och Wahlgrens värld.


Det är min lilla torsdag. Hoppas du har något att se fram emot idag!

Likes

Comments

Jag har fått upp ögonen för en podcast jag inte lyssnat direkt mycket på innan. Den heter "Business-podden" och drivs av Josef Fallesen och Mikael Arndt. Podden går ut på att de bjuder in en gäst och entreprenör i varje avsnitt för att bedöma tre företagspitchar. Om företagets pitch röstas igenom får företaget 20 minuter att ännu mer pitcha sin idé för Business-poddens affärsänglar. Två av affärsänglarna är Michaela Forni och Isabella Löwengrip.

Vem som helst kan skicka in sin företagspitch vilket jag tycker är grymt. En inspirerande podd med drivna människor.

Några av poddens entreprenörsgäster är Ida Warg, Isabella Löwengrip, Dasha Girine, Elaine Eksvärd, Ångestpodden, Simon Sköld, PT-Fia och David Batra.

Likes

Comments

Igår kväll var jag sugen på pannkakor men inte mina vanliga bananpannkakor utan något annat pannkaksrecept. Då googlade jag fram ett recept på kesoplättar som jag utgick från och stekte ett gäng himmelskt goda plättar. Ett bra och proteinrikt mellanmål eller kvällsmål.

Kesoplättar (1 person)

2 ägg
2 dl naturell keso
1/2 dl havregryn
En skvätt vatten

Blanda ingredienserna och stek i någon form av fett (Jag använde kokosolja)
Servera med frukt, bär, keso och kanel

Likes

Comments

Godmorgon!
Hoppas ni sussat sött.

Jag har alltid haft ett stort intresse för inredning och ritade och designade mina egna hus redan som 10-åring. Jag följer många konton på Instagram för inredningsinspiration. Jag tänkte dela med mig av lite mysiga och fina inredningsbilder denna tisdagsmorgon. Hoppas din dag blir så bra den bara kan!

Likes

Comments

Började dagen med lite jobb, ett tabatapass på Nordic Wellness och storhandling

Torslandatidningen har skrivit fint om våra konserter i samband med All helgona

Måste boosta med extra mycket c-vitaminer, typ i form av kiwi som är så smaskens

En regnig och grå novemberdag. Nu är vinterlandskapet borta och det är tillbaka till höst

Likes

Comments

För de som inte vet startade jag i höstas "Ebbas artistskola" där jag lär och utbildar lågstadie- och mellanstadieelever i sådant som rör livet som sångerska/sångare. Vi pratar bland annat om andning, sångteknik, tolkning av låtar och låtskriveri.

I fredags gästade Anton Kyldahl från pojkbandet Skyscraper oss. Det var ett gäng förväntansfulla elever som fick träffa Anton och ställa alla sina frågor. Allt från "Vad är din favoritmaträtt?" till "Vilka är dina förebilder inom musiken?". Det var så himla roligt att se hur väl förberedda många av dem var. De hade med sig egna skrivblock där de antecknat sina frågor och skrev ned svaren. Anton var så generös och ödmjuk mot eleverna och hade bra svar på deras frågor.

Anton är killen längst till höger. Tack Anton för att du ville gästa oss <3

Likes

Comments