Som ni säkert märkt så har jag inte varit aktiv på ett tag. Det är pga av att jag har funderat över att ta en paus från bloggen. Varför, är för att jag känner att den inte är så intressant att läsa och att jag inte känner mig så motiverad till att blogga som jag gjorde förr. Hur länge jag pausar vet jag inte. Jag vet inte ens om jag kommer att komma tillbaka. Det får framtiden avgöra. Tack för denhär lilla tiden, ha det bra!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår så julpyntade jag mitt rum. Därför så tänkte jag nu visa hur det blev, vart jag köpte osv.


Tomte: Någon slöjd affär, minns inte vad den hette..

Doftljus (litet): Åhlens

Doftljus (stort): Fick det i julklapp förra året, så vet inte.

Ljusstake: Den är ganska gammal, så jag vet inte heller vart jag köpte den.

Julgranskula: Åhlens

Bara vanligt glitter som finns överallt.

Vanligt glitter, ännu en gång.


Det var allt. Jag är riktigt nöjd och det blev riktigt mysigt här inne. 

Likes

Comments

Har massa inlägg på gång nu! Eftersom att jag inte har varit aktiv på några dagar så har jag tänkt till lite ang olika inlägg. Så nu har jag faktiskt många inlägg på gång. Men nu så ska jag skriva lite kort om torsdagens ridpass.

Jag red Cazim och vi hoppade bana. Det gick jättebra och han var klockren genom hela banan. Tappade dock stigbygeln en gång, men det gick bra ändå.

​                                                                        Dukig polle <3

Likes

Comments

Hej! Idag så har det varit en helt vanlig dag. Först så var jag i skolan till 14:10 vilket är våran kortaste dag. Sedan så har jag bara varit hemma och ikväll så pluggade jag till en engelskaläxa på fredag. Nu så ska jag snart gå och lägga mig, men först så ska jag dricka lite varm choklad och macka. Mums! Imorgon så ska jag i varje fall till stallet efter skolan och rida Cazim. Det ska bli kul. 

Det snöade förresten hos mig i veckan, men nu så har det blivit varmare igen och snön är borta. Synd. Ville att det skulle hålla sig så nu. Hoppas på snö under jul i alla fall!

Likes

Comments

Hej! Nu är jag tillbaka efter en veckas uppehåll. Varför jag inte uppdaterat är för att jag var lite lat, helt enkelt. Men nu när jag är back on track så ska jag skriva lite om vad som har hänt denna vecka.

Jag vill börja med att säga att jag ska ta grönt kort! Kursen kommer att starta i Januari. Det ska bli kul att lära sig hur man gör på tävling lokalt, och att få göra det själv såklart. Jag kommer dock inte att börja tävla lokalt direkt. Utan jag kommer att ta dag för dag tills jag är redo för att hyra transport och åka till tävlingsplatsen mm. Än så länge så kommer jag bara att delta på lokala tävlingar i valla. Sedan så känner jag att det är bra att ha de gjort nu, istället för att vänta ytligare ett år till.

I torsdags så red jag Cazim och det gick bra. Vi övade på böjda spår och han var som vanligt duktig.

I lördags så red jag privatlektion på Cazim, som också gick bra. Vi övade på formen och att fatta galopp från skritt. Han fick inte bli lång i formen i fattningen. Han skulle vara nere hela tiden och det gick galant. Vi gjorde även andra övningar där han skulle vara nere hela tiden. Så det kändes bra!

Det är nog allt som har hänt under veckan, inget speciellt annars. Nu så ska jag kolla lite på youtube och bara ta det lugnt tills jag lägger mig. Imorgon är det skola och efter skolan så ska jag till stallet. Men nu så vet ni i alla fall att jag är tillbaka och kommer att uppdatera som vanligt efter den lilla pausen. Så vi hörs imorgon!

Likes

Comments