Header

Lilla Louise fyller 25 år idag. Så igår firade vi henne i gånghester innan de gick ut. Och just nu har vi precis fikat kladdkaka.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Louise fyller 25år på söndag sö vi firande henne lite i förväg på La Copita idag. Och imorgon är se party som gäller!!!

Likes

Comments

Nu har jag bestämt mig.. Jag ska försöka lägga ut lite av de saker som händer och sker under mitt sista gymnasie år.

Så idag har vi paddlat kanot med idrott och hälsa 2 gruppen. Hade väll vart kul om de inte regnade konstant hela tiden. Men pilsnerkorv och pannkakor gjorde saken lite bättre.

Likes

Comments

Nu är det endast några få dagar kvar i skolan, men så extremt mycket att göra. Det var även fusk under första nationella i matte så vi har tur i oturen att få göra om det idag. Det gäller inte bara våran skola utan Borås kommun matte 2b.

I helgen händer lite roliga saker, ska försöka hinna med bloggen och även få Ebba att fortsätta blogga :)

Likes

Comments

Började långhelgen med att bjuda tjejerna på en mysig kväll men grillat, vin, och mycket bra sällskap. Avslutade sen nere i soffan men en ostbricka:)

Likes

Comments

Är nu påväg till skolan efter morgonens pass som bestod av 30 min trappmaskin och sedan avslutade jag med 30 minuter axlar, vilket kändes skönt.

Skola som vanligt idag, och sen ska jag och mamma handla tills imorgon innan min fotbolls träning börjar. Mer om imorgon får ni veta imon ;) xx

Likes

Comments

Igår söndag, började jag och oliver dagen med att åka till maxi och köpa frallor. Fyfan va gott de var!! Sedan vi 11 tiden var vi i Varnum på Tångabo gård för att kolla på ko släppet och äta bulle :)

Senare vid 6 tiden hade vi match mot ulrichamn, vi låg under med 3-0 men lyckades vända och matchen slutade 3-3. Vilket var enormt bra gjort och alla verkade nöjda med vår insats!

Likes

Comments

Sitter just nu och dricker en Herbalife shake och kollar ut ner mot vattnet. Vi ska ner till Torp en stund och förhoppningsvis hittar jag något :)

Likes

Comments

Igår åkte vi en sväng upp till Uddevalla och Eriksberg, älskar verkligen Bohuslän så fint och inte alls samma grad pollen här :)

Likes

Comments