Hellå!
Idag har jag jort min första salto.(bakåtvolt) för i år. Sen har jag också rensat ogräs och cillat litte. Nu såhär på sista lovdagen. Väldigt tråkigt att lovet är slut för det har gått skit fort. Och gud vad jag längtar till sommar lovet så hoppas att det går fort tills dess. Kram<>
Ni kan se volten/ volterna jag gjorde. på videofyme: heter ebbajosell tänkte lägga upp den här också men har glömt mitt lösen ord till blogen så nufår jag inte logga ut hahah.
slutet av en handvolt tror jag;)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Heej igen!
Jag åkte som sagt iväg fredag till lördag med min familj till några kompisar. Där gjorde vi inget speciellt. Vi åt och sov och sen så på lördags förmiddagen gick vi en runda i typ en skog utan för deras hus. Det var ganska fin och vi såg några jätte söta hästar som var ganska unga alltså föll :D tyvärr så fotade jag dem inte. Hejdå fler inlägg kommer sen ha en bra sista lov dag!!

när vi åkte hem så stannade vi hos en konstnär för mamma hade beställt en kudde där.

Likes

Comments

Heeej! Nu tänkte jag brätta vad jag har gjort efter som att jag inte updaterat så mycket.:)
Tisdag: jag var med clara vi målade påsk ägg och var på taket med filtar sen så spelade vi in en giveaway som ni gärna får vara med i. Den ligger ute på min profil på vfm. Jag heter @ebbajosell där också så bara gå in och kolla.

Onsdag: jag och Clara och Cassie va. Vi solade på taket och studsade lite sen så körde vi land och rike. Det var super kul har inte varit med cassie på länge så det var kul.

Torsdag: var hemma och tog det lungt. Sen på kvällen åkte vi till morfar och åt påsk mat där med farmor o farfar.

Fredag: idag så har jag målat påsk ägg. Sen ska jag och min storebror jobba i trägården :( typ klippa gräset rensa ogräs, rävsa. Och efter det ska vi åka till några "kompisar" och sova över det gör vi varje påsk. Och detska väl inte bli super kul bilder och updatering kommer nog sen igen. Det var allt hejdå. GLAD PÅSK:)

påsk äggen som jag och mamma har gjort.

jag hos morfar

jag cassie o clara på taket i skorts så varmt!

Likes

Comments

Hej. Nu har jag inte bloggat igen med det är för att jag inte har gjort så mycket. Och har inte haft något att blogga om. I lördes åkte jag och mamma till malmö stad och shoppade lite och fikade. Jag skulle ha några svarta pössiga byxor till en av min dans upp visnig så jag köppte de. Sen så köppte jag en vit blus på joy. Som jag kan visa en bild på.
Mamma skulle hämta en vit kofta på filippa k och sen köpte hon också en blus.
De andra dagarna har jag inte gjort så mycket, bara tagigt det väldigt lungt för har varit trött. Men det var allt kram:)


Likes

Comments

Hej! Jag har updaterat skit dåligt. Men de har jag för att vi har haft prov vecka och jag har varit trött. Idag är det iallafall sista dagen eller ja vi har slutat nu så har hela påsklovet framför mig<33 super skönt. jag har inte så mycket att säga mer än att nu när det är påsklov så kommer jag att ha mer tid att blogga på. nu ska jag äta mellis, kanske blir en fryst yougurt som jag gjorde i tisdags. med hallon i,yummy yummy. sen ska jag titta på pll (pretty little liers) och sen ska jag kanske filma lite på spanska filmen. eller så gör jag det imon. det är en film där man ska filma när man brättar om sig själv,familj,sitt,rum,mat,resa m.m på spanska. tycker det är svåt att göra det bra man måste typ prata helt flyttande och sånt så det blir mycket omtagningar. aja idag orkade jag inte ta med typ cameran och eller ladda ner från nättet för det blir kanske lite tråkigt att bara från nättet. så det fick bli en #selfi hahaah.Glad påsk iallafall och ha ett bra lov <3


Likes

CommentsHej, sorry för sämst updatering men har inte orkat.
Nu så hinner jag inte bloga eller orkar inte. Nu så pluggar jag och lysnar på musik. I helgen har jag varit med clara h och clara m och klara A. Vi studsa och var ute hela tiden skit kul. Vi snackade också om massa och typ skratta hela tiden. I måndags så hade jag musik prov som jag tror gjick bra. IDAG är set första APRIL! Kul, har ni blivit utsatta på skämt? Elr det är kanske ni som har gjort skämt? Jag var en som blev utsat för skämt. Vi hade h.k och vi hade lagaat lasagne. Våran blev inte klar och jag åt den så pastan var skit hård och fasnade i tänderna. Jag dricker för att kunna ssvälja det och så klart hade det hällt typ halva salt burken i mitt glas!! Jag sprang och spotta i vasken, så sjukt äkligt det var!! Grejen var att jag redan viste att de hält salt i mitt glas för jag hörde när de pratade om det. Men hade glömt! Hahaha. Det var äckligt!
Hejdå nu måste jag gå ha en bra första april.
Ps. Bra låt tips är "summer"- med calvin harrys.<3
Sen också "rather be" den är lite ut tjatad men bra:)

Likes

Comments

Hej! Idag har jag haft skola som vanligt och nu ska jag plugga som vanligt. Det känns som veckan precis börjat men det är onsdag och snart helg lixom. Men det är ju bara kul att tiden gått så fort. Jag har fått reda på massa prov och sånt under veckan så det blir en riktig plugg helg, men snart är det ju påsk lov så det är lungt eller det är typ 2-3 veckor kvar men ändå. Just det, idag har vi haft debatt om globala uppvärmningen och det var kul. Men det var många som av bröt och jag blev lita arg för jag fick inte säga så mycket och folk av bröt innan man var klar. Då tänker ni ja men så är det i en debatt. Och det är ju precis så det ska var. Men de personerna som avbröt mest var också de som blev argast när de blev avbrutna.
Jag avbröt folk men det tycker jag är lite okej så länge inte alla hoppar på en. Iallafall så fortsatte en person att avbryta och även om debatt ledaren sa till att hon skulle vara tyst, jag blev arg och skrek/ sa högt, nu får du vara tyst du hatarnär vi avbryter dig så då får du fan vara tyst själv. Iallafall så blev hon tyst ett tag... Så det hjälpte ju! Hahah. Innan det hade hon avbrutit mig och när hon pratade så råkade jag avbryta hennne, så hon blev sur och vägrade säga hennes argument, jag bara: visst håll käft om du vill, fast sa det inte så högt. Tyckte själv att det var synd att det blev lite bråk men vi hade bra disskutioner men lite lite tid. Jag tycker även att den personen kan vara lite väl ytlig och irreterrande i bland/nästan alltid. Men det var allt puss o hej ;)


Likes

Comments

Hej! Idag så var jag och clara m på nova det var jätte mysigt... Jag och clara är lite klantiga av oss så när vi skulle köpa tåg biljett så var vi stressade för vi skulle med ett tåg som skulle gå om ca 1min, iallafall så klickar man ju i vart man ska och klantig som jag är så klickar jag i att vi ska till hyllinge och inte hylie. Vi sprang till parongen och där sstår tåget vi frågar om det går inom hylie och hon säger NEJ. Sen kollar vi på appen och där står det att det går en till om några minuter. Så vi väntar och sen ser vi att kl. Är 13.41 och så läser jag att det går på spår 1 vi stod på spår 2-3 sen såg vi när tåget gick iväg. Vi väntade i ca10 min till sen kom nästa.
När han som kollade biljetterna så sa han att vi klickat in fel vi bara nää, vi klickade på hylie men vi kom på att vi klickade på hylinge sen så vi betalade ca 30kr för mycket :( men vi kom dit iallafall.
Vi åt lunch på vapieano, en pizza som vi delade med rocola mosarella och permesan jag tyckte den var jättegod. Jag handlade en concealer från fitme och ett puder från isadora och en bh från h&m. Jepp men det var alles, godnatt<>


Likes

Comments