Har sagt till alla mina vänner att jag inte vill prata om det. Ändå vill jag det på nått sett, vill skrika så att alla hör hur mycket jag älskar henne. Men samtidigt vill jag ha henne för mig själv. Hon är min. Hör ni det?
Försöker låta allt sjunka in- det är ju det här jag har väntat på i 3 år. Försöker förstå. Äsch kommer aldrig förstå ändå hur man kan känna så mycket för en person man nu endast stått 5 meter ifrån. Men det gör jag.

Det enda jag vill säga är att hon är magisk. Hon är allt jag vill vara i en person och lite till. Hon är begåvad, smart, sexig, vacker och framförallt lite skrämmande. Jag kommer aldrig komma över henne.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag och favvo kusinen flydde småbarns kaoset en dag och tog tåget in till Göteborg, lätt favvo staden efter stockholm! (Ok om vi räknar inom sverige). Strosade runt på gatorna, letade skräp i vintage affärer och satt på uteserveringar. Tog spårvagnen upp till bengans och rotade bland skivbaracker ett tag innan vi tog tåget hem. Himla trevlig dag, köpte lite trashiga plagg på myrorna som jag kan visa sen:*

Likes

Comments

livet

Vääästkusten. De här ja befinner mig, en bra bit utanför göteborg i en liten idyllisk semesterort där jag spenderat mina sommar så länge jag kan minnas. Tyvärr är jag inte lika road av familjesemestrar överhuvudtaget längre, särskilt inte när det regnar konstant i 2 veckor. Nu är tågbiljetten hem till Stockholm bokad- skönt att få komma hem, även om de tungt att få komma bort ibland.

Likes

Comments

Likes

Comments

​Om 35 dagar, då ses vi

Likes

Comments

tjo välkomna till min blogg, antar jag? lite ovant dehär. definerar mig som tjej, springer runt på stockholms södra sida för de mesta och lever livet. usch hahah nej men försöker väl hänga med i svängarna precis som alla andra tonåringar även om livet ibland går i ultra raket fart. Det gör mig lite illamående att tänka på. men känns tryckt att ha en bloggis där man kan titta tillbaka på vad man har gjort för nått. så att när jag är en ensam gammal kattkärring kan leta upp den i cyber rymden och nickande läsa om hur roligt jag haft (eller inte). äsch, välkommen.

Likes

Comments