jag och mitt hjärta

Spenderade lördag kväll hemma hos Sara för att fira hennes 17 års dag!! Disco var temat vilket i en lite halv dan tolkning betyder glitter i mina ögon, haha. nåja, snygga var folk och kul hade vi. Drabbades dock av lite av nostalgi känslor (om man ens kan ha det från 2 år tillbaka?) då vi hade en del fester i Sara`s hus förr med minnen som satt sig kvar. Det kändes absurt på nått sätt att vara tillbaka i att stå mitt ibland folk du inte träffat på det sättet på väldigt länge och sjunga sin hals hes till gamla Lorentz låtar. Men ändå så jävla härligt.

Likes

Comments

vardagen och livet


Idag Måste jag antingen:

1.Plugga

2. Boka frisörtid

3.Gå på dejt

3. Träna

Det går liksom inte att skjuta på saker hur länge som helst. Alltså det räcker med EN grej frän listan, bara jag får något gjort. Det går bara inte längre att jag sitter hemma hela dagarna och fyller min tid med meningslös produktivitet i mitt trygga lilla bo. Vissa av dessa saker är förvisso betydligt trevligare än andra, som att gå på en dejt till exempel! Men poängen är att jag har väl gått in i någonslags kris där jag tycker att allt är jobbigt, och hur gärna jag än vill färga håret så orkar jag inte ta tag i det. Orkar ingenting.

Stor omväxling från att tidigare varit världens största multi-tasking person som jämt skulle hinna med precis allt. Slutade ganska ofta med någon blev besviken av att jag inte hann med- oftast jag.
Kanske försöker min hjärna att säa mig något.

Likes

Comments

texter

Jag var överallt,

och du fanns ingenstanns

Utom just på södermalm

Jag va så många bitar, och du va så hel

Jag va så smutsig, och du va så ren

ville så gärna röra

men Ville inte förstöra

Ville inte döda

Skulle låta bli dig men kunde inte

Du vet att jag va rädd

Såg du att jag va trasig att jag inte ville bli sedd?

Där dina händer försökte laga har någon annan förstört

Va för rädd för att fråga vad du visste, vad du hade hört

Ville att du skulle veta men ville inte berätta

Ville inte behöva någon, men ville att du skulle ställa allt till rätta

Jag ramlade rakt ner tänkte att jag skulle dö, det var för kallt

Men allt blev ingenting och du blev allt

Ville inte att du skulle röra men ville ha dig nära

Tyckte att du hade för mycket kvar att lära

Men Fan vad vi blev kära


Skriven 14/3-16

Likes

Comments

vardagen och livet

Trodde folk blivit lite för gamla för "I don´t have a valentines date plz kill me!!<334" hahaha påriktigt. En vanlig jävla dag? Som dessutom blir så extremt över hypat att en som är i ett förhållande absolut måste gå på bio, bjuda varandra på middag och köpa små töntiga nallebjörnar, annars är man misslyckade. Spelar tydligen ingen roll hur mycket man älskar varandra för om man inte tar del av våra kapitalistiska bullshit högtider så :-)). Nej men for real förstår jag verkligen inte vad folk grinar för? Hallå det är ju alltid tjejkvällarna och singelfesterna som blir roligast. Gla´ tisdag på er!

Likes

Comments

Mina nya naglar!!- bilden gör dom dock inte rättvisa.
Var hos finastpe Alma igår som skapade dessa skönheter och är så jävla förundrad över att detta endast är hennes 10:onde sett hon gör, naturbegåvning kort sagt. Och kommer aldrig mer betala 500 spänn på en salong med skit kvalité. Valde en nude färg med glitter och stenar och är så nöjd! Ser ut som en riktig rich bitch, precis vad jag eftersträvar.💋💯

Likes

Comments

texter

Jag tycker synd om dig som inte kan skriva. Alltså analfabeter förvisso, de människorna är det extremt synd om, det tycker jag verkligen. Men jag menar de som inte kan skriva som jag. Som hade kunnat skriva som jag om de ville. Utan att någon nu tror att min hybris stigit mig över huvudet vill jag förklara mig. Jag har alltid skrivit av mig min ångest (eller inte alltid- men när jag inte fått uttrycka mina känslor på ett papper blir allt väldigt mycket mer snurrigt.) Jag måste skriva. Ni som inte skriver om er ångest, dör inte ni? Om jag inte skulle få göra det tror jag att jag skulle dö. För när jag skriver finns det ingen som berättar för mig hur jag får tänka och tycka. Det finns ingen som skriker tillbaks att jag är den som är dum i huvudet när jag skriver att andra är det, för det är ingen som vet vad jag tänker då. Inte förens det är för sent. När tankarna redan fastnat på ett papper, och när mina tankar redan fastnat på text så känns det som att ingen kommer att kunna röra eller klandra dem på samma sätt. Det finns ingen risk att någon avbryter mig mitt i en mening och får mina kanske udda resonemang att låta fullständigt galna. Det finns ingen som kan hålla för öronen och sjunga högt för att slippa lyssna till min röst. Det finns ingen risk att jag förtvivlat kommer somna med tårarna rinnande för mina kinder för att ingen lyssnat, ingen har förstått. För om du inte vill läsa mina tankar och känslor

- blunda då för fan.


Likes

Comments

outfits

(hela outtfitten Adidas)

Japp detta är precis vad jag kan ha på mig en vanlig fredag. Lite udda från de ni sett tidigare men jag gillar att utmana mig själv i klädväg även om detta är ganska "Ebba". Hursomhelst spenderades gårdagen hos finaste Kajsa där det dracks Té,raggades killar (inte för min egen del då), lästes horoskop, skrattades och diskuterades monogami och porr. Riktigt trevlig kväll och kände mig för första gången på ganska länge lycklig när jag satte mig på halv tre-nattbussen hem.

Idag har jag det dock inte riktigt lika skojigt, dagens schema innehåller bara än så länge lite fix med jobb, plugg och lång promenad med Leya. Äh ska inte ljuga, tycker faktiskt att dagar som dessa är ganska mysiga, och minst sagt välbehövliga. Men något kul ska jag väl lyckas hitta på ikväll. Imorgon blir det jobb och födelsedags lunch! PussLikes

Comments

världens alla hörn
Asså förståååår ni?? här kommer alltså jag och mina 8 bästa gäris befinna oss om 5 månader lite drygt och jag är så fruktansvärt taggad! Vi har precis blivit klara med bokning av alla biljetter osv och nu väntar alltså en lägenhet i mitten av centrala Palma på att tjej ligan nr 1 ska flytta in under en veckas tid. 8 personer under samma tak? Ja, förväntar mig en paradise hotel liknande tillvaro- (har ju trots allt planerat att besöka grabbarna grus)

Mina mål för resan än så länge är:

1. Inte bli magsjuk! (eller någon slags sjuk eller skadad).

2.Komma hem med en redig solbränna, som jag räknar med ska hålla under hela sommaren. åtminstonde inte flagna av efter en vecka, vore fruktansvärt tråkigt.

3. Att det ska regna i Sverige, så att alla verkligen uppskattar min bränna när jag kommer tillbaks. Svårt mål för mig att uppfylla dock- överväger att stryka denna.

3. Ta riktigt fina bilder, På turkost vatten, vackra husfasader, kyrkor och nunnor, ALLT!

4. Få någon att ta fina bilder på mig, hehe. Eller ja stackarn kan ju inte hjälpa om jag blir ful på dom. Men frivilig får gärna försöka! saajk ska tvinga dom

Likes

Comments

outfits

kappa: begagnad H&M // Jeans: disel // tröja: Second hand // skor: adidas gazelle // skinnhandskar & solglasögon

Man får fan passa på när solen kikar fram- även om det innebär att man ser ut som en uppstoppad gris när man kisar på bilder.

Likes

Comments

vardagen och livet

Bra jobbat Ebba!! här har man undvikit den ena vinter kräksjuks epidemin efter den andra, och så åker man på en matförgiftning och hamnar ändå med huvudet i en hink. Haha åhh sådant här händer bara mig! Och Molly dåra som också tycks ha åkt dit. Slapp i alla fall en matte-tisdag vilket alltid är nått. Är annars rätt rastlös för tillfället men får väl underhålla mig med diverse ytliga ting som att hämta ut paket och bläddra i modetidningar. Vilket är precis vad jag ska göra nu. Hörs!

ps: Bilder från en dag då jag var betydligt mer välmående, tänkte skona er från en selfie straight outta` spyhinken. varsågoda.

Likes

Comments