View tracker

Grey winter

​ggg

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

​Ifrån gårdagens morgonpromenad med mamma och vovvarna. Idag ligger jag hemma med huvudvärk och illamående. Men måste ändå försöka plugga då jag har super mycket att göra vilket känns jobbigt men det är bara att göra. Ska snart ta en dusch för att komma igång!  

Likes

Comments

View tracker

Ligger i soffan med en stor kopp te och bara myser framför Twilight, en sån där må bra film. Är hemma från skolan och känner mig allmänt hängig mådde inte alls bra imorse. Men igår kväll var jag på crossfit träning för första gången och det var super kul, min pappa lyckades tjata dit mig och de var överförväntan. Det kändes lite granna som om min kropp skulle falla ihop i en blöt hög när vi var klara och min kropp idag är helt mosad och jag kan knappt lyfta armarna över huvudet. Men det känns ändå bra med träningsvärk och jag hoppas detta är något jag kan hålla igång med nu. 

Likes

Comments

​Ligger i sängen och läser en härlig tidning fullproppad med höstmode och jag bli så sugen på att klicka hem allt! Idag har vi studiedag och därav spenderas dagen i sängen med en del plugg. Vad gör ni under en studiedag?

Likes

Comments

Köpte mig ett super mysigt pyjamasset när jag var på stan med mamma. Något utav det bästa med hösten och vintern är ju att sova i pyjamas (och gå runt i det hela tiden annars med). Jag tycker det är så skönt och mysigt åhh bara älskar det. Så detta är vad jag kommer bo i nu i höst. Ni hittar detta ur gulliga sett Här!

Likes

Comments

Ligger i sängen och pluggar med lite snacks, hemodlade vindruvor, mums! Har en del saker i skolan som ska vara klart nu i veckan så det är bara att sätta igång. Eftermiddagarna brukar bestå av endel plugg och lite häng med vänner och pojkvännen. Hinner tyvärr inte med gymmet lika mycket som jag skulle vilja och har nu fått ont i halsen så då har jag inte en tanke på att gymma, lite tråkigt men får ta igen det senare! Hoppas ni har en mysig kväll!

Likes

Comments

​Dessa hörlurar är ett måste i min väska! Jag är så himla klumpig och slarvig så tappar bort mina hörlurar hela tiden! Så jag köper nya hörlurar hela tiden och dessa är super eftersom dom bara kostar 100 kr. För då har jag råd att köpa nya när jag tappar bort de andra, och det är inte jätte kul att köpa ett par hörlurar för massa pengar som du bara har i några veckor. Dessutom är det löstagbara "pluppar" som gör att jag kan reglera storleken på dom, vilket är något jag måste ha! Eftersom att jag har ganska små öron så kan jag inte ha vanliga "Iphone-hörlurar" för dom är för stora och ramlar bara ut. Är ni sugna på att testa dom så hittar ni dom Här!

Likes

Comments