Självklart är Ed Sheerans två nya låtar några utav mina absoluta favoriter och några som går på repeat i hörlurarna!

Några som jag lyssnat på under hela vintern men som jag inte tröttnar på!

Likes

Comments

View tracker

Två current faves hos nelly.com, de har så många fina klänningar! Mocka går ju aldrig fel och dessutom en simpel basic stickad klänning är ju ett måste för denna årstid! Så fina och prisvärda!

Likes

Comments

View tracker

Fave breakfast

Likes

Comments

Skor: Här / Kjol: Här / Tröja: Pull&Bear

Today's outfit! Det var så kallt ute så jag valde att fota inne för att slippa stå ute.

En enkel to-go outfit, dock tycker jag att tröjan får mig att se lite större ut på bilderna när jag lutar mig lite framåt men what ever, sista dagen innan skolan och jag är såå otagg på att börja imorgon men det hoppas jag löser sig.

Likes

Comments

Idag spenderar jag morgonen, eller ja kanske hela förmiddagen i sängen framför datorn, kollar just nu på trassel som är en favorit mysfilm. Vill inte komma in i min vanliga dygnsrytm igen och inse att skolan börjar på onsdag, har sån skol-ångest så usch! Idag ska jag ta mig ut på en promenad med en hund, duscha och smörja in mig med brun-utan-sol, syns det att de behövs? haha (blekfis) och så ska vi nog åka och kolla på lite skidgrejer inför kommande skidresa i februari. Vad gör ni idag?

Likes

Comments

View tracker

En utav julklapparna jag fick från min underbara pojkvän! Han känner mig för bra! Världens skönaste underkläder!

Likes

Comments

1. Komma igång med bloggandet igen på riktigt. För det är något jag tycker är roligt och som jag gillar att hålla på med, så nu ska jag verkligen ta tag i det.

2. Börja träna regelbundet igen. Jag tränar ofta mycket periodvis men nu ska det banne mig bli regelbundet så jag får några resultat.

3. Planera. Jag måste lära mig att planera, för jag märker ju att när jag gör det i någon vecka och har en välplanerad vecka så flyter allt på så himla mycket bättre!

4. Njuta av det jag har. Lära mig uppskatta det jag har omkring mig som gör mig lycklig istället för att låta all stress uppsluka mig helt.

5. Lära mig att allt inte alltid måste vara på topp. Att nöja mig med det bästa jag hade möjlighet att prestera för stunden. Att allt inte alltid måste vara perfekt.

Vad blir era nyårslöften?

Likes

Comments

Grey winter

​ggg

Likes

Comments

​Ifrån gårdagens morgonpromenad med mamma och vovvarna. Idag ligger jag hemma med huvudvärk och illamående. Men måste ändå försöka plugga då jag har super mycket att göra vilket känns jobbigt men det är bara att göra. Ska snart ta en dusch för att komma igång!  

Likes

Comments