Linnea är äntligen hemma igen, bara på besök tyvärr. Så i fredags blev det självklart utgång i Malmö, jobbade till 21 så blev lite stressigt men Kristian räddade mig & körde mig till Linnea. Dans & alkohol, känns som det var evigheter sedan så det blev verkligen en lyckad kväll. Att killarna även var där gjorde ju alltid ännu roligare! Har tillbringat min förmiddag med henne & sagt hejdå eftersom hon åker tillbaka till Uppsala imorgon. Vi ses snart igen men känns ändå jobbigt varje gång hon lämnar.
Nu ska jag faktiskt vila lite innan jag ska bege mig till jobbet. Men vi hörs sen igen, puss!

Likes

Comments

Bilderna du ser här över är 2 bilder som är tagna för 3/4 år sedan. Kollade igenom gamla mappar på datorn och hittade dessa + dem som kommer längre ner på mig & Kristian. Något av det bästa med att titta tillbaka på gamla bilder är när man får tillbaka känslan. Som tex den svart och vita till höger, är från tivoli & om jag inte har helt fel för mig så är den tagen precis i början av min & Linneas vänskap. Den till vänster är en bild från Emporia, Gud vad kul vi tyckte det va att ta tåget dit, sött.
- bilden du ser under denna text är en som är tagen i nutid, så det är faktiskt en hel del skillnad.


Och här under har du ännu 2 bilder fast på mig & Kristian som är tagna för 3 år sedan. Eller kan det vara 4? Det var när vi vart i Serbien iallafall. Och på den vänstra bilden sitter vi inne på en klubb & jag minns verkligen hur kul vi hade, hur bra man mådde. Den anda bilden är från när vi gick i typ berg? Det va skitcoolt för det va berg/ stenar som var formade på ett speciellt sätt. Okej jag får det att låta as tråkigt men aja det var super fett!


Och här kommer 2 bilder från dagsläget.
På riktigt kolla så snygg & vilken hunk han har blivit?! Hade gärna velat ha bilder från i början när vi lärde känna varandra , 6 år sedan men tror att alla de bilderna finns på min gamla gamla gamla mobil haha, men Aa även här ser man ju. Första är från när han & resten av killarna tog studenten & den andra bilden är från en fest, det är verkligen kul att titta tillbaka såhär! 

Likes

Comments

Ush vaknade till väldigt kvickt nu, Somnade as skönt men drömde typ värsta mardrömmen så vaknade i panik. Gick ut i köket och gjorde lite käk så nu klockan 04:40 så ligger jag här i sängen, äter och har en känsla av att jag inte kommer få så mycket mer sömn än så här.
Har alltid svårt för att somna, somnar väldigt sällan innan klockan 03, spelar ingen roll när jag går och lägger mig, det går bara inte att somna. Så nu när jag faktiskt har vaknat igen så vet jag att det kommer bli för lite sömn för min del. Just ja, kom nyss på att jag skall upp typ 08:30 också.. Yey, fett kul ju.. Får väl sätta på någon serie jag kan utantill så man kan försöka somna till den, blir väl antingen vänner, two and a half eller OTH.
Kan snapchat please ta tillbaka HelloKitty filtret?

Likes

Comments

Jag som person har alltid varit väldigt öppen, alltid tyckt om att träffa nytt folk, alltid sagt vad jag tycker och vad jag tänker.
De flesta av mina vänner säger att jag inte har förändrats så mycket när det kommer till utséendet men det hoppas jag att dem ljuger om hehe.
I grund och botten är jag mig lik men det finns en hel del saker som har förändrats, hur jag ser saker och ting. Eller hur jag bemöter och vill bli bemött av andra. Vet inte om det är för att jag har blivit äldre men nu för tiden känner jag att det mesta handlar om respekt. Samtliga saker handlar om att se det från rätt perspektiv och att man har ett öppet sinne.
Jag är inte lika naiv som person, alltid försökt se det bästa i människor, vilket jag självklart fortfarande gör men har lärt mig att känna av lite bättre vad som faktiskt är sant och vilket som är totalt bullshit. Jag tror att jag på något sätt har växt och mognat i mitt sinne. Saker som man tidigare hade blivit arg över är ingenting man längre lägger ner energi på. Jag är väldigt egoistisk av mig, det har jag alltid varit. Men inte som så att " det som är mitt är mitt" utan mer när det gäller hur man tänker och hur man ser sig själv. Och även det har ökat otroligt mycket. Jag har fått mycket större och kraftigare självförtroende och det har inte varit på grund av någon annan än mig själv och jag tror att det är så man verkligen kan känna sig nöjd med sig själv.(däremot har jag växt upp med en mamma och pappa som alltid har sagt till mig att jag är bäst, dem har alltid försökt få mig att vara nöjd med mig själv precis som jag är, så det är i grund och botten tack vare dem som jag haft bra självförtroende från första början.) Att man inte är i behov av att söka uppmärksamhet från andra utan man ger sig själv det. Självklart vill alla ha uppmärksamhet, så är det ju? Det är därför man lägger ut bilder och hoppas på likes, det är därför man kanske beter sig på ett speciellt sätt. ALLA vill ha uppmärksamhet på ett eller annat sätt, så är det bara. Men att känna att man inte behöver det på samma sätt som förut är ett väldigt stort steg. Och det är så jag känner. Det handlar om att känna sig trygg i sig själv tillräckligt mycket för att inte behöva söka den där sortens uppmärksamhet. Uppmärksamhet är alltid UNDERBART och jag är en väldigt öppen människa som sagt, därför kan jag sitta och erkänna att det är en självklarhet att jag vill ha uppmärksamhet. Men det är också sättet man söker det på, som avgör vilken sorts uppmärksamhet man är ute efter. Tror även att jag har förändrats när det kommer till pojkvän grejen. När man var liten var det ju det bästa, sedan blev jag lite äldre och då var man ju "kär" i typ alla hehe. År efter det fick jag världens sämsta syn på det, hatade det och tyckte att kärlek var sämst, att det inte fanns osv osv.
Men jag tycker inte så längre, jag vet att det finns? Jag vet att jag någon dag kommer att bli kär som fan igen. Bara för att det inte har fungerat tidigare, bara för man tycker att hela ens värld har rasat på grund av en kille eller tjej så betyder inte det att det faktiskt är så. Det är bara att bygga upp det igen och om det nu är som så, som i mitt fall. Att man träffar någon, blir kär och det sedan tar slut. så betyder det nödvändigtvis inte att det inte var på riktigt.
Vilket jag faktiskt insåg för ett tag sedan, vart väl drygt ett år sedan jag va kär och jag mådde verkligen skit efter det och man tänker " fan han gillade aldrig mig" hit och dit, ni förstår vad jag menar? För ett tag sedan insåg jag att bara för det tog slut, hur det än tog slut, så kan det ha varit på riktigt. För det var mitt. Både från min och hans sida. Det spelar ingen roll att det är över nu, för saker han eller jag gjorde, saker som sades, små saker, vad som helst. Skulle aldrig ha hänt om man verkligen inte hade velat. Jag tror det är det som är saken, det är det man måste förstå innan man kan gå vidare, att det kan faktiskt ha betytt någonting.

Att jag känner så här och kan säga det rakt ut, är ett tecken på att jag har mognat väldigt mycket när det gäller min syn på pojkvän/kärlek. Och det är jag glad över, för jag vill inte ha en negativ syn på det, det är ju världens fetaste grej? Att älska någon och veta 100% att det är ömsesidigt. Eller hur?
Däremot är jag fortfarande som många år tillbaka väldigt svår när det kommer till t.ex kärlek.
Fine att jag faktiskt tycker att det kan vara fetaste grejen, och att det kan vara skönt att ha någon på det sättet men det förändrar inte att jag i dagsläget verkligen inte vill ha förhållande.
Det är ingenting jag känner mig redo för, dock vet jag att om det plötsligt skulle hända så hade jag varit trogen, vilket många nu för tiden inte är. Jag vet att jag hade diggat att vara i ett förhållande egentligen men det är inte riktigt den jag är som person just nu. Jag är van vid att ha kontroll, är van vid att bara behöver ta hand om mig själv, ( om vi nu inte räknar med vännerna såklart ) och om jag någon gång går in i ett förhållande så finns ju inte den där lilla "bubblan" som man befinner sig i när man är singel, och det är väl egentligen det som jag vill hålla kvar i ett tag till i alla fall.
Är inte riktigt redo att ge mig själv fullkomligt till någon annan än.

Likes

Comments

Självklart är det skönt att vara hemma igen, men hade verkligen inte klagat över att vakna upp i Stockholm en morgon till.Tog flyget klockan 20:40 igårkväll,André körde mig till Arlanda, guld alltså. Åhh vad man kramades, ville inte släppa taget. Gud va fina alla dem där uppe är, går inte att beskriva. Iallafall framme på Arlanda & hade flisan på facetime hela tiden & sjukaste är att jag faktiskt höll på att missa mitt flyg.På ena skärmen stod det att flyget skulle vara försenat till 22:00 så ni kan ju gissa hur lack jag blev. Men kollade sedan en annan skärm & där stod det med stora bokstäver " FINAL CALL" Haha så fick ju springa som en dåre till gaten och smart som jag är vart inte ens i närheten av den. Hade frågat Jeppe tidigare om han ville hämta mig på Malmö flygplats så när jag kliver av står alla pojkarna där, fan måste erkänna att jag har saknat dem lite iallafall;) När jag kom hem kramade jag mamma så hårt att jag trodde att både hon & jag skulle gå sönder, ja jag va bara borta i typ 10 dagar men det spelar ingen roll, jag saknar alltid min mamma för hon är verkligen min bästa vän, bäst som hon är hade köpt champagne så den poppade vi och satt uppe till 02 inatt och pratade och skrattade.  Så ja det är skönt att vara tillbaka men åker upp så fort som möjligt igen, det kan jag garantera.

Började min dag med att ligga och mysa i sängen med Torres och gjorde mig sedan redo för jobb. Slutade vid 21 tiden och då vart det raka vägen hem. Precis ätit så skall lägga mig ner i sängen och sätta på en bra film. Är det bara jag eller har det faktiskt blivit svårare att hitta en rolig film att se? Speciellt när man är ensam. Har fett svårt för att börja se en ny film när jag är själv, mycket roligare när man är med någon ju eller hur? Aja ska kolla rundor lite så får vi hoppas att jag hittar en skön film. Sovgott!

Likes

Comments

Tre rädslor.
Clowner, Kackerlackor, Förlora någon jag älskar.

Tre saker jag älskar.
Redbull, vänner/familjen, Att resa.

Tre saker jag gjort den senaste veckan.
Kryssning, druckit, skrattat.

Tre favoritfilmer.
Fast and the furious, Never back down, sällskapsresan.

Tre saker jag längtar efter.
Just nu månadsmässigt så Julafton, annars sommaren, resa.

Tre saker jag hade velat göra om igen.
Ayia napa resan förra året, Studentdagen, Första magaluf resan.

Tre saker jag är nöjd med, utseénde/personlighet.
Mina ögon gillar jag, Läppar är helt ok också, och när det kommer till personligheten väljer jag nog att jag är väldigt säker med mig själv. om ni förstår hur jag menar. Jag har otroligt starkt självförtroende vilket gör att jag alltid står upp för vad jag tycker eller tänker, att väldigt många inte klarar av det är inte mitt problem hehe. Men det är någonting jag är nöjd som fan över, för det är inte många jag känner som faktiskt har tillräckligt mycket självförtroende så att dem står upp för sig själva. 

Är du ofta ironisk?
För ofta.

Är du kär i någon just nu?
Nej.

Känner du någon av motsatt kön som du kan berätta allt för?
Till viss del ja.

Är du beroende av något?
Redbull.

Är du blyg?
Hehe nej.

Favoritcitat/quote.
Har en hel del faktiskt så ni får 5 stycken.

Likes

Comments

Tillbaka i Skåne efter längre tid än planerat.
Har verkligen haft en toppen tid där uppe, som alltid.
Kryssning, sena nätter, snack om resor, kort besök på akuten, halloween, alkohol, bowling och snö.
Det är inte klokt hur bra man kan trivas med vissa människor man träffar, det är alltid lika roligt att åka upp & saknar dem alltid så fort man landar i Skåne igen. Dem här killarna ska jag utan tvekan behålla hela livet, vilka vänner alltså!
Åherregud det har hänt så mycket de senaste dagarna så jag lägger väl helt enkelt bara upp bilder istället hehe.

Likes

Comments